Terra Poo WiFi

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Οι ακαθαρσίες των σκύλων στα πεζοδρόμια είναι πονοκέφαλος για τις περισσότερες πόλεις του κόσμου. Μάταια οι δήμαρχοι προσπαθούν να πείσουν τους ιδιοκτήτες σκύλων να καθαρίζουν για λογιαριασμό του τετράποδου. Κάποιοι ευαισθητοποιούνται, αλλά οι περισσότεροι θεωρούν ότι απλώς συνοδεύουν το σκυλάκι στην… τουαλέτα του και, πέραν τούτου, δεν φέρουν καμία ευθύνη.Στο Μεξικό, μια εταιρία τηλεπικοινωνιών, σε συνεργασία με το Δήμο, αποφάσισε να υλοποιήσει μια ριζοσπαστική ιδέα για να λύσει το πρόβλημα σε μία πόλη που δεν φημίζεται για την καθαριότητά της και, ταυτόχρονα, να ενθαρρύνει τη χρήση του wi-fi σε πάρκα και πλατείες.
Με τη βοήθεια μιας διαφημιστικής εταιρίας εγκατέστησε σε πάρκο της πόλης ειδικά δοχεία, για να ρίχνουν οι φιλόζωοι τις ακαθαρσίες των σκύλων. Το περιεχόμενο κάθε σακουλίτσας «μεταφράζεται» σε δωρεάν χρόνο σύνδεσης στο ίντερνετ. Ο ιδιοκτήτης του ανακουφισμένου σκύλου παίρνει κουπόνια με τον ανάλογο κωδικό και απολαμβάνει το «σερφάρισμα».
Εννοείται ότι για… μεγάλες ποσότητες, ο ιδιοκτήτης επιβραβεύεται με περισσότερο χρόνο online.
Κάτι μας λέει ότι θα αυξηθούν σημαντικά και οι πωλήσεις σκυλοτροφής…
Πηγή

[video=youtube;T1xl6giKWxw]http://www.youtube.com/watch?v=T1xl6giKWxw[/video]

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
και?
οι κάδοι έχουν αναγνώριση οσμής ότι έχει κακάκια η σακούλα?
στην Ελλάδα θα παίρνουν τα σκουπίδια από το σπίτι και θα στρώνονται στις πλατείες...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
και?
οι κάδοι έχουν αναγνώριση οσμής ότι έχει κακάκια η σακούλα?
στην Ελλάδα θα παίρνουν τα σκουπίδια από το σπίτι και θα στρώνονται στις πλατείες...
Το να πηγαίνουν και άνθρωποι να τα κάνουν εκεί πέρα που το πας; Καλά τέτοια συσκευή στην Ελλάδα δεν θα επιζησει ούτε 1 χρόνο, μα τι λέω, τι 1 χρόνο, ούτε 1 μήνα. χε χε χε

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Εφόσον είναι με το βάρος έχει ένα μειονέκτημα...αν εφαρμοστεί εδώ είναι ικανός ο Έλληνας να πάρει το laptop και να εγκατασταθεί στρωματσάδα εκεί δίπλα στο γκαζόν δίπλα από αυτό το μαραφέτι, να τρώει και να χ@#%ζει εκεί και να έχει τον σκύλο του πιο εκεί ελεύθερο να κατουράει και να χ#$!ζει στα παρτέρια και στα γκαζόν!

Αρκεί να έχει Wifi...ποιος το χ@#$!@ζει το κοπρόσκυλο λίγα γραμμάρια παραπάνω,και δεν πήρα και σακουλάκια να τα μαζέψω...σιγά να σηκώνομαι να τρέχω να μαζεύω τα κόπρανα του σκύλου...

avm

New Member
29 Δεκεμβρίου 2011
2
0
Καλησπέρα Φίλοι μου,
Αναφορικά με την παραπάνω πρωτοβουλία θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα.
Μέχρι πριν 2 χρόνια δεν είχα καμία σχέση με τα σκυλιά μέχρι που συνειδητά (δεν ξέρω πως μου ήρθε) υιοθέτησα μια πανέμορφη ημίαιμη από το δρόμο και πλέον δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου χωρίς αυτήν!!!
Πάντα εκνευριζόμουν με τις ακαθαρισίες των σκύλων στους δρόμους (γιατί θεωρούσα πως δεν μας σεβόντουσαν οι ιδιόκτητες των σκυλιών) και συνεχίζω να θυμώνω. Και γιατί λέω να θυμώνω γιατί πάντα όταν βγάζω το σκύλο μου βόλτα φροντίζω να μαζεύω τις ακαθαρισίες της σεβόμενος πρώτα τους συμπολίτες μου αλλά και εμένα τον ίδιο. Κάθε φορά που πετυχαίνω κάποιον ιδιοκτήτη να μην κάνει το ίδιο προσπαθώ να του πω πως καλό θα ήταν να το κάνει. Όσες φορές και έχει συμβεί αυτό κανείς από αυτούς τους ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ δεν έχει μαζέψει τις ακαθαρισίες ακόμα και όταν τους έχω προσφέρει εγώ ο ίδιος σακούλα! Αρκετές φορές μάλιστα με έχουν βρίσει λέγοντας μου πως «ποιος είσαι εσύ που θέλεις να αλλάξεις και τον κόσμο»!!!
Τελικά το αποφάσισα: «Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος.»
ΥΓ: Θα ήθελα βέβαια να αναφέρω πως είμαι 1,95μ, 90κιλά και τα τελευταία 5 χρόνια είμαι αθλητής του Kick Boxing με 1DAN!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Χαχαχαχαααα αν είναι να αρχίσεις να τους δέρνεις έλα κι απο δω που έχουμε πολλούς υποψήφιους!!

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
ωραια διαφημηση αλλα θα επρεπε να ειμαστε πολυ ρομαντικοι για να ισχυσει κατι τετοιο

το πρωτο βραδυ θα το κλεψουν οι λαθρομεταναστες με τα καροτσακια του σουπερ μαρκετ

αχαχαχα εσυ ψηλε προσεχε μην πατησεις καμια σκατουλα και πεσεις :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ