TEAM AUDREY!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Καλημέρα!

Το Σάββατο 22/03, είστε όλοι καλεσμένοι για φαγητό και ποτό. Κατά πάσα πιθανότητα, η συνεύρεση θα πραγματοποιηθεί σε μαγαζί στο Π. Φάληρο, το βράδυ του Σαββάτου. Έχω μεγάλη χαρά και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους προσωπικά, αλλά και να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας. Άλλωστε, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω.

Αν έχετε την καλοσύνη, όσοι έχετε όρεξη να έρθετε να πιούμε ένα κρασάκι στην υγειά του κοπρόσκυλου, μου λέτε μέχρι Πέμπτη απόγευμα, για να μπορέσω να κάνω κράτηση. :)

Σας ευχαριστώ και ελπίζω να σας δω σύντομα κι απο κοντά!

Έλενα

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Πολύ όμορφη κίνηση!!
Δεν ξέρω αν με θεωρείτε μέλος του team μιας και έκανα το ελάχιστο αλλά αν με θεωρείτε να σας ενημερώσω οτι το σκ θα λείπω λόγω εργασίας κατά 90%. Αν όχι θα ερθω! Αλλιώς να περάσετε υπέροχα και να πιείτε και ένα ποτηράκι παραπάνω για μένα. Η Ώντρευ θα έρθει??? :D

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Δεν έχει σημασία αν η βοήθεια ήταν έξω στους δρόμους, ή απο το σπίτι. Καμία σημασία απολύτως. Ξέρω πως όλοι βοηθήσατε με τον δικό σας τρόπο και αυτό μετράει. Δε πα να ήσασταν στην Αθήνα, Πρέβεζα ή στο Μάουι :p Μέλη του team είστε όλοι! Κυβέλη μακάρι να τα καταφέρεις, αλλιώς ναι θα πιούμε κάτι και για σένα..το μόνο σίγουρο :p Για φαντάσου να έρθει και η Audrey..να πιούμε και να φάμε κάτι είπαμε..όχι να ξεφτιλιστούμε και να μας διώξουν στο πρώτο τέταρτο χαχαχαχα

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Νομίζω αντί για τραπέζι πρέπει να κεράσεις σοκολατάκια με τόσους που θα έρθουν...
Το έγραψες και σε δημόσιο φόρουμ...
Είναι και καιροί πείνας...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
μμμ σιγά που θα με φάει ο Τζιμάκος!
Είμαι αξιολάτρευτη και δεν θα μου αντισταθει! :p
Μμμμ θα το δούμε αυτό! Άμα είσαι πολύ αξιολάτρευτη και γλυκιά να φέρω τον Έλβις να σε φάει τότε! :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μμμμ θα το δούμε αυτό! Άμα είσαι πολύ αξιολάτρευτη και γλυκιά να φέρω τον Έλβις να σε φάει τότε! :p

ο Ελβις να προσεχει γιατι κυκλοφορει και νιντζα!!!! :rolleyes:

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Νομίζω αντί για τραπέζι πρέπει να κεράσεις σοκολατάκια με τόσους που θα έρθουν...
Το έγραψες και σε δημόσιο φόρουμ...
Είναι και καιροί πείνας...
εντάξει..υπάρχει πάντα και το "πάω μια τουαλέτα". Στη χειρότερη..χαχαχα

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Χαχαχαχα εψαχνα Πρεβεζα γελαω μονη μου.

Βρε τρελες και αλαφιασμενες ειπαμε να κερασετε κανα καφε οχι και τραπεζωματα!

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Χαχαχαχα εψαχνα Πρεβεζα γελαω μονη μου.

Βρε τρελες και αλαφιασμενες ειπαμε να κερασετε κανα καφε οχι και τραπεζωματα!
Ε κοίτα..θα κάνουμε τους αρραβώνες μαζί, οπότε επιβάλεται :p

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.221
Α ωραια θα φερω το γαμπρο. Σε 6 λεπτα θα μας εχουν διωξει
Μην είστε χαζές, πρώτα φάτε πιείτε και μετά βγάλτε τα μεγάλα μέσα για να σας διώξουν χωρίς να πληρώσετε!

Να περάσετε τέλεια!