Taktic - Δοσολογία ξέρει κανείς;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Mια αδέσποτη σκύλα που έχω, έχει δεμοδηκτική ψώρα και πρέπει να κάνει μια φορά τη βδομάδα "βάφτισμα" σε Taktic. Το σκεύασμα το πήρα σήμερα αλλά το κακό είναι ότι έχασα τη συνταγή του γιατρού και δεν θυμάμαι τη δοσολογία του σκευάσματος ανά λίτρο (θυμάμαι μόνο που μου 'χε πει ότι στο μέγεθός της πρέπει να φτιάξω περίπου 4 λίτρα διάλυμα).

Ξέρει κανείς δοσολογία;

Επίσης απορία: Υποτίθεται ότι πρέπει να την περάσω ολόκληρη με αυτό (με σφουγγάρι μου είπε) και να μείνει επάνω αυτό το πράγμα (δεν πρέπει να ξεπλυθεί). Λογικά δεν θα μπορώ να την σκουπίσω με πετσέτα για να μην φύγει το υγρό - σωστά;
Άντε να στεγνώσει όλο αυτό το σκυλί με πιστολάκι με τα ζουμιά να τρέχουν...

Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Υποθετω οτι μιλαμε για την γενικευμενη μορφη...
στην δικια μου που χε διαγνωσθει η εντοπισμενη μου χε δωσει σε μια συριγγα 4ml taktic κ μου πε να το διαλυσω μεσα σε ενα πλαστικο μπουκαλακι (απαυτα που χρησιμοποιουσαμε στα εικαστικα,που χει στομιο σα σταγονομετρο κ με καπακι,απτο φαρμακειο το πηρα) των 100ml αν θυμαμαι καλα,το τριβα στα κενα σημεια με μια παλια οδοντοβουρτσα (ετσι μου χε πει) κ την κραταγα μεχρι να στεγνωσει (ηταν λιγα τα σημεια δοξα τον θεο) το πιστολακι φοβηθηκα να το χρησιμοποιησω γιατι την εβλεπα κ την ετσουζε που της το βαζα (οποτε την φυσαγα κιολας παραλληλα)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
οχι δεν τσουζει προφανως η τριβη την ενοχλουσε κι οχι το φαρμακο
ειτε με σφουγγαρι ειτε με ψεκαστηρι ουσιαστικα θελει πολυ καλο βρεξιμο τα σημεια που ειναι μολυσμενα
την δοσολογια ουτε εγω την θυμαμαι ( πανε πανω απο 4 χρονια που το ειχα χρειαστει κι εγω,,,) νομιζω ενα καπακι με εναμιση του νερου στο 1,5 λιτρο πλαστικο μπουκαλι
λογω θερμοκρασιας θα προτεινα να χρησιμοπποιησεις χλιαρο νερο να την ψεκασεις με ψεκαστηρι ωστε να γινει μουσκεμα και να την αφησεις να στεγνωσει μονη της... βαλτην να τρεξει και να τιναχτει λιγο μονη της οσο βγαλει μην την σκουπισεις...
για την δοσολογια παρε ενα τηλεφωνο ενα γιατρο να στηυν θυμησει...