Ta Tea Cup Maltese εκτροφεία στην Θεσ/νικη

Status
Κλειδωμένο θέμα

Selly11

Member
7 Οκτωβρίου 2009
5
0
Thessaloniki
ψάχνω για TeaCup Maltese αλλα πιστεύω ότι ο ένας εκτροφέας πήγε να με ψηλοκοροίδεψει...παρακαλώ πάρα πολυ μου βγήκε η ψυχή να ψάχνω εναν σωστό εκτροφέα στην Θεσσαλονίκη...αμα μπορείτε να με βοηθήστε και να μου προτείνετε καποια εκτροφεία!
Ευχαριστώ πολυ :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ψάχνεις σωστό εκτροφέα για έναν σκύλο που δεν υπάρχει ? Δεν γίνεται αυτό. Πολλοί θα σε κοροιδέψουν αν δεν ενημερωθείς ΠΡΩΤΑ για αυτό που ψάχνεις. Το maltese είναι ΕΝΑ και δεν υπάρχει ποικιλία στα μεγέθη.

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
παιδια συγνωμη και όλας αλλα όλα τα μαλτεζακια που έχω δεί να κυκλοφορόυν στην ελλαδα και έχουν αγοραστεί απο pet shop, εχουν διαστάσεις grifon και όχι μαλτεζ. και κανένα δεν πληρεί τις προδιαγραφες του ΚΟΕ.
Εχω μαλτεζακι tea cup, απο Αμερική, ενγεγραμένο στον ΚΟΕ και στο KENNEL club. Δεν ξέρω τι διαστάσεις θα έχει αμα μεγαλώσει αλλα ο εκτροφέας μου είπε ότι θα φτάσει τα 3 κιλα. Πώς είναι δυνατον λοιπον να ενγραφουμε σκυλους στον ΚΟΕ οι οποίο δεν πληρούν το προτυπο?

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Εχω μαλτεζακι tea cup, απο Αμερική,

Το maltese είναι ΕΝΑ και δεν υπάρχει ποικιλία στα μεγέθη.

ειναι της φωτο?

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
συμφωνώ οτι είναι ένα το μέγεθος. Το σύγουρο είναι όμως ότι δεν είναι το μέγεθος αυτών των γριφονομαλτεζων που πουλανε στα pet shop!
:)

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
alexia διαβασα το αρθρο σου απλα εγω λέω οτι ο σκύλος μου θα γίνει 3 κιλα, είναι μεσα στα προτυπα και μου τον δώσανε σαν tea cup.Το αδελφάκι του θα γίνει 2,200 και είναι απο την ίδια γέννα.

dimiv

Well-Known Member
18 Αυγούστου 2008
506
0
50
Αθήνα
αυτοι που σου τον έδωσαν για teacup δεν γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει maltese tea cup ?

Επίσης ποιος προσδιορισε με τόση ακρίβεια το

βάρος (2200?)

mariaso

Well-Known Member
6 Σεπτεμβρίου 2009
62
0
Ηράκλειο - Κρήτη
ο εκτροφέας το προσδιορησε βάση της σωματικής του διαπλασης και των κιλών που είχε για την ηλικία του.
και εμένα μου φάνηκε παράξενο αλλα επειδή έίχαν πάρει και κάποιο φίλοι μου πριν απο καιρό απο τον ίδιο μαλτεζ και τους είχε πεί πάλι με την ίδια διαδικασία ότι θα τους γινόταν 2,5 κιλά, και αυτή τη στιγμή είναι 2,4 τον πιστεύω.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Eκτροφείο maltez από ότι ξέρω όχι Θεσσαλονίκη αλλα γενικά στην Ελλάδα δεν υπάρχει..

Το μέγεθος του maltez είναι ένα..και αυτοί που δίνουν εκτος προτυπου σκυλιά δεν είναι εκτροφεις..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
- Κάντε ένα κόπο και διαβάστε όσοι έχετε καθαρόαιμο σκύλο, το ΠΡΟΤΥΠΟ της φυλής που έχετε ή νομίζετε ότι έχετε. Το αυτό και για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα καθαρόαιμο σκύλο. Όσο ενημερώνεστε και μαθαίνετε, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να πέσετε θύματα επιτήδειων.

- Φλιτζανοειδές Maltese (tea cup, coffee cup κτλ) ΔΕΝ υπάρχει. Όσα είναι της κατηγορίας "φλιτζανοποτηρολεμονοστιφτη", είναι Μαλτεζοειδη.

- Από ποιο εκτροφείο πήρες το σκυλάκι σου, Mariaso?

Selly11

Member
7 Οκτωβρίου 2009
5
0
Thessaloniki
ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας!!! :D
και Mariaso, παρείγγειλες to Tea Cup απο Αμερική? ή πήγες και εσυ?πόσο κόστισε? ετσι απο ενδιαφέρον!!! 8α ψαξω στα Pet Shop μήπως βρώ πληροφορίες!!!

βάσω

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2008
244
0
χαχα...μακρια η Αμερικη! Στα πετ-σοπς θα βρεις εκτος απο πληροφοριες και μαλτεζ να αγορασεις:maria:

Selly11

Member
7 Οκτωβρίου 2009
5
0
Thessaloniki
α! και εχω ψαξει σε πάρα πολλές αμερικάνικες σελίδες με Tea Cup!!! εχω μαθει τα πάντα για αυτά!!! γνωρίζω και απο τα Μαltipoo τα οποια ειναι ενα mix από Τoy Poodle και Μaltese...είναι σκέτη γλύκα αλλα προτιμώ να αγοράσω ενα μαλτεζ απλά σε μικρότερο μέγεθος...υπάρχουν!!! αφου το είδα με τα μάτια μου!!! ενας γνωστός της Θείας μου εχει ένα εδώ κ 2 χρόνια και είναι 2 κιλά!!! ενα κανονικό μαλτεζ απλά σε μικρότερο μέγεθος...αυτό είναι όλο!!! :rolleyes:

Status
Κλειδωμένο θέμα