Tι ωραία περνάμε ε;

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Δεν μπορούσα να αντισταθώ στο να σας περιγράψω ή μάλλον να σας δείξω με εικόνες το τελευταίο μισάωρο!!

Πρώτα παίξαμε:

ναι έτσι παίζουμε εμείς

Μετά η Λούση κρύφτηκε και ο Μπέμπης την έψαχνε:

Μετά δώσαμε φιλάκια:

Και τέλος πήραμε από ένα Dentastix και ηρεμήσαμε:

Ουφ,τη μέρα και αυτή!!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Το βλέμμα και το ύφος της Λούση στην 4η φωτογραφία,δύσκολα μπορείς να το περιγράψεις με λέξεις..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Μωρε δεν θα ήταν καλά να ήμουν σκύλος και να περνούσα κι εγώ έτσι?:D
Ξάπλες,μάσες,παιχνίδι,ανεμελιά! Ααααχ ωραία ζώή!!!!!!!!:D

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Το βλέμμα και το ύφος της Λούση στην 4η φωτογραφία,δύσκολα μπορείς να το περιγράψεις με λέξεις..
H Lucy πάντα όταν δίνουμε φιλάκια με κοιτάει με ένα ύφος λατρείας θα έλεγα...Είναι πολύ αγαπησιάρα !!

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Δείτε και αυτή τη φώτο:

Έχει πολύ πλάκα γιατί ο Μπέμπης ενώ φαίνεται λες και τον έχω πιάσει ενώ κατέβαινε από το κρεβάτι,στην πραγματικότητα καθόταν έτσι και μάλιστα αρκετή ώρα ώστε να σηκωθώ,να πάρω τη φωτογραφική και να τον βγάλω φώτο....Έχει γενικά κάτι περίεργες αγαπημένες στάσεις αλλά αυτή με τα πίσω πόδια πάνω στο κρεβάτι και τα μπροστά κάτω είναι η αγαπημένη του!!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Η Λούση σου κάνει και πεταχτά φιλάκια; Ξέρεις, που σε κοιτάει σα χαζή και ορμάει και σε γλείφει μανιακά και βάζει και τα χεράκια γύρω απο τον λαιμό. Τα λατρεύω αυτά τα νάζια....:D:D

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Η Λούση σου κάνει και πεταχτά φιλάκια; Ξέρεις, που σε κοιτάει σα χαζή και ορμάει και σε γλείφει μανιακά και βάζει και τα χεράκια γύρω απο τον λαιμό. Τα λατρεύω αυτά τα νάζια....:D:D
Ο Μπεμπης το κάνει αυτό πιο πολύ! Ακόμα και αν για κάποιο λόγο σκύψω και του μιλάω κοντά στη μουσούδα του βγάζει τη γλωσσίτσα και αρχίζει. Η Λούση πάλι αν με βρει στο κρεββάτι και έχει όρεξη,βάζει το ένα χέρι στο λαιμό μου να με κρατάει και αρχίζει τα φιλιά,γυρνάω το κεφάλι από την άλλη,έρχεται πιο κοντά,βάζει πίεση μη της φύγω και δε σταματάει με τίποτα!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ