Tα Ζώα δεν είναι παιχνίδια!!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Απιστευτο Βιντεο!

Μπραβο στους ανθρωπους που το εκαναν!Συγχαρητηρια!

Κραταω αυτο που ειπε ο κυριος στο τελος του βιντεο και που εχω γραμμενο και στην υπογραφη μου!

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
πραγματικα πολυ ωραιο το βιντεο μακαρι και να πιαναν το νοημα ολοι!

το "Γνώρισα τους ανθρώπους και αγάπησα τα ζώα." ειναι μια φραση νομιζω του​
Μ. Λουντέμη.

kat201161

Well-Known Member
5 Μαϊου 2009
436
7
ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΘΗΝΑ
O σκύλος μου είναι πετσοπίσιος. ΄Οπως πολλοί κι εγώ δεν το είχα ψάξει, δεν μου είχε καν περάσει απ΄το μυαλό ότι κάτι δεν πάει καλά με τα ζωάκια στα γυάλινα κλουβιά...είχα και σοβαρότερα προβλήματα εκείνη την εποχή...τέλος πάντων, τον πήρα. Θυμάμαι ένα κεφαλάκι που ξεπρόβαλε από ένα κλουβάκι τέρμα θεού και την κόρη μου που μου είπε..."μαμα, αυτό θέλω!"
Τον πήραμε, ήταν επτά μηνών και τον είχαν "προσφορά"
Στο βιβλιάριό του είχε τη σφραγίδα άλλου κτηνίατρου...τυχαία ο δικός μας τον ήξερε, είναι κι αυτός απ΄τα βόρεια προάστεια. Και μάθαμε πως το σκυλί μας ήταν "χριστουγεννιάτικο δώρο". Και μόλις τα Χριστούγεννα πέρασαν τον επέστρεψαν στο πετσοπ!
Και σκέφτομαι...πόση ανευθυνότητα, πόση αναλγησία,πόση επιπολαιότητα! Πόσο μπορεί να τους ξεβόλεψε ένα πλασματάκι δύο κιλών (ναι,για τον ΄Αρη, το δίκιλο μιλάω) για να τον επιστρέψουν . Πάλι καλά θα μου πείτε που δεν το πέταξαν στο δρόμο, όμως...
Δεν ξέρω , μου φαίνεται εξωφρενικό. Θυμάμαι τώρα πόσο φοβισμένο ήταν στην αρχή, πως κάναμε δέκα μέρες και βάλε ν΄ακούσουμε τη φωνή του, πως έτρεμε μόλις απλώναμε χέρι πάνω του και πως έκλαιγε μόλις μας έχανε απ΄τα μάτια του...
Αυτό τουλάχιστον ήταν τυχερό στην ατυχία του!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
kat201161 - Κατερινάκι, όσο λάθος κι αν ήταν ο τρόπος που αποκτήθηκε από εσάς ο Αρης σας, η αγορά του έγινε με τις αγαθότερες των προθέσεων. Είναι τελικά τυχερός, γιατί στα χέρια τα δικά σου και κατ'επέκταση των παιδιών σου, θα ζήσει μια ζωή ευτυχισμένη. Είμαι απόλυτα πεπεισμένη, ότι τα σημερινά παιδιά και δη με γονείς σαν όλους εσάς στο forum, θα αποτελέσουν μια ακτίνα φωτός στο φιλοζωικό μέλλον της χώρας μας. Παρεπιπτόντως, αυτό το κανάλι που παίζει βρε παιδιά; Θα έπρεπε το βιντεάκι να παίζεται συνεχώς σε όλα τα κανάλια, τουλάχιστον 1-2 μήνες πριν τις γιορτές.

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Μπράβο!!!Μακάρι να βλέπουμε αντίστοιχες προσπάθειες πιο συχνά και σε μεγαλύτερα μέσα.
Δυστυχώς συχνά γύρο μας βλέπουμε "live" τις σκηνές από το βίντεο.