Subforum γερμανικών ποιμενικών

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Εστειλα μήνυμα στον κυριο αντμιν...αλλα τιποτις ακομα
Παιδί μου jimboGS, τον έχω στείλει για εξωτερικές εργασίες αυτή την εποχή και δεν προλαβαίνει.

Αν πάντως, το πμ αφορά την δημιουργία του subforum, οι προυποθέσεις είναι γνωστές.
Πρέπει να μαζευτείτε περίπου 4-5 άτομα το λιγότερο, να φτιάξετε περίπου τόσα άρθρα για αρχή, να του τα στείλετε με mail, να τα τσεκάρει, να δημιουργήσει το subforum και τέλος να σας δώσει πρόσβαση.

Αρα...μην περιμένετε από αλλού. Οργανωθείτε και ξεκινήστε να δουλεύετε. Από εσάς εξαρτάται :wink:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Εδώ που το γράφεις, δεν θα το δει κανένας που ίσως τον ενδιαφέρει.

Στείλε πμ, σε όσους περισσότερους μπορείς [δεν είναι απαραίτητο να έχουν γπ], να δεις πόσοι τελικά θα ενδιαφερθούν, και στην συνέχεια, πόσοι από αυτούς θα μπορούν να προσφέρουν κιόλας τα απαραίτητα.

Κι αν το φτιάξετε ποτέ, να μου τρυπήσετε την μύτη...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Συνεννοηθείτε μεταξύ σας, ποιός μπορεί, να γράψει "τι";

Και ξεκινήστε να γράφετε τα άρθρα σας.
Δεν ξέρω τι περιεχόμενο μπορεί να έχουν.
Αρκεί...να μην γράψετε όλοι πχ την ιστορία του γερμανικού ποιμενικού.
Από που προέρχεται και πως εξελίχθηκε κλπ κλπ κλπ

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση, από τα ήδη υπάρχοντα subforum μας.

Πάντως...αν δηλώνετε μόνο παρόντες, δεν θα κάνετε κάτι και η μυτούλα μου θα παραμείνει ανέπαφη :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Έχω κάνει νύξη στον admin πριν κανα χρόνο για subforum για την φυλής μας!
Το αποδέχθηκε με την προϋπόθεση κάποιων σοβαρών κύριων αρχικών άρθρων για εκκίνηση!
Τότε ήμασταν λίγοι, πλέον είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι...είμαστεεεε εεε...συγγνώμη!
Μετά χαράς να βοηθήσω!

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Προτείνω να κάνουμε μία λίστα από θέματα εδώ και στην συνέχεια αφού μαζέψουμε μερικούς τίτλους να πάρει ο καθένας από ένα θέμα.

1 Ιστορία του Γ.Π
2. Πρότυπο Γ.Π κτλ.

Θα με ενδιέφερε να αναλάβω ένα θέμα για την ανάπτυξη όπως αυτό: http://www.dogforum.gr/v3/%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B1.1.f.c.i-21/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AC%CE%B2%CE%B9.%CE%B3.%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7.%CE%B1%CE%BD%CE%AC.%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B1-5457/

:)

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Υπαρχουν αρκετες πληροφοριες στο ιντερνετ και σε ομαδες του facebook.Θα ξεσκαρταρω μερικα και θα τα παρεθεσω να δουμε αν ολοι συμφωνουμε στις προτασεις μου!Ψαξτε και εσεις!

Πιστευω πρεπει να εχει ιστορια φυλης,προτυπο,λιστα με τους εκτροφεις στην ελλαδα,λινκ με αποτελσαμτα εκθεσεων και εξετασεων εργασιας,ενα θεμα που δειχνει τυπικα την αναπτηξη του γ.π μηνα,προβληματα γενετικα που μαστιζουν την φυλη,τυπο εκτροφης,συμβολα τιτλων μορφολογιας,θεμα που να ενημερωνουμε για εκθεσεις του κογπε και αποτελεσμα,ενα θεμα για το παγκοσμιο στην γερμανια,τους κανονες εκτροφης του γερμανικου ομιλου(το εχω ηδη αυτο) και βλεπουμε!Αντε ξεκιναμε δουλεια!

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Επειδή ανέφερες ότι έχεις βρει πολλά...αν εννοείς άρθρα, να διευκρινίσω ότι ο admin θέλει δικά σας άρθρα, όχι αντιγραφές από αλλου..
Αν πάλι εννοείς ότι έχεις βρει πολλά θέματα, στείλ'τα με ΠΜ σε όσους έχουν δηλώσει ενδιαφέρον και συζητήστε τι θέλει να γράψει ο καθένας...

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Exω βρει πληροφοριες απο το ιντερνετ.Καποια πραγματα οπως η ιστορια της φυλης,το προτυπο,oι κανονες αναπαραγωγης,ημερομηνιες εκθεσεων μορφολογιας&εργασιας,αποτελεσματα,παραρτηματα κογπε κλπ ειναι στανταρ δεν εχει νοημα να τα γραψω με δικα μου λογια.Απλα πρεπει να δουμε αν θελουμε κατι ακομα ωστε να τα στειλουμε στον admin.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Το καλύτερο sub forum είναι μέσα στο στίβο.
Από ομάδες για κουβέντα και φιλολογία άλλο τίποτα .
Δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθεί το φόρουμ με ένα ακόμα υπό φόρουμ.
Όσοι ενδιαφερόμαστε για την φυλή ας αρχίσουμε με μια συνδρομή στον ΚΟΓΠΕ και μετά βλέπουμε .

Όπως επίσης και στις διοργανώσεις, ας βρισκόμαστε έστω και σαν θεατές.

kyriakos91

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2011
1.237
0
Νίκαια
Βαγγελη εχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα για να γινουν αυτα πρεπει να υπαρχει ενημερωση.Και το να υπαρχει ενα υποφορουμ οπου θα αναφερονται καποιες βασικες πληροφοριες αλλα και θα συζητουνται καποια πραγματα δεν ειναι κακο νομιζω.