Streets de Bordeaux, an Adult Story...

Status
Κλειδωμένο θέμα

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
παλι edit..
mareco δεν ξερω τι κατάλαβες και δε μπορώ να καταλάβω και τι εννοείς, αυτο που ηθελα να πω εγω ειναι οτι ενα pedigree δεν αρκεί για να γινει ενα σκυλί γονέας. Το pedigree δεν πιστοποιει οτι το σκυλι δεν προκειται να περάσει δυσπλασία για παράδειγμα (εκτος κι αν ειναι κόκκινο) ή αλλες κληρονομικές ασθένιες. Αυτο ηθελα να πω.

Last edited:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Επίσης κάτι ακόμα για τα pits που ρωτήσατε ορισμένοι λίγο πιο πάνω..
Pitbull με pedigree φυσικά υπάρχει,έχουμε κ Έλληνες εκτροφείς.Ο ΚΟΕ δεν τα αναγνωρίζει ασφαλώς αλλά υπάρχουν άλλοι όμιλοι που το κάνουν και έχουν κανονικά βάσεις δεδομένων,εκδίδουν pedigree και όλα όσα συνεπάγεται μια κανονική εκτροφή.
Ο ΚΟΕ είναι απλά ένας ανάμεσα σε αρκετούς παρόμοιους ομίλους (στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος),δεν είναι όμως ο μόνος.
Άν θες πιτ από ΚΟΕ πας σε staff :)

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Στο θέμα μας τώρα...
Έχουμε στην Ελλάδα έναν εκτροφέα Μπορντώ ο οποίος για μένα έχει απο τα πιο ωραία αρσενικά που έχω δει. Αν το δεις απο κοντά όλα τα υπόλοιπα σκυλιά απο ιδιώτες/"γνωστούς" μόνο Μπορντώ δεν σου θυμίζουν.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αλλουνού παπά ευαγγέλιο ghelly.

Απλώς δεν είναι δυνατόν να λέμε, ότι το σωστό pedigree δεν συνεπάγεται, ότι έχουν γίνει όλα όσα απαιτούνται για να εκδοθεί.
το σωστό πεντιγκρι θα βγει από σωστό ιδιοκτητη/εκτροφέα. Οπότε δεν νομίζω ότι τίθεται καν θέμα.

Status
Κλειδωμένο θέμα