STARK, ο νταής!

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
Γεια σας και απο εδω !Ειμαι ενα ομορφο jack russell terrier μολις 3 μηνων και μεγαλωνω γρηγορα! ειμαι πανεξυπνος το παιζω λιγο νταης αλλα αυτος εκει ο ψηλος με βαζει στην θεση μου και μου δειχνει(με καλο τροπο δεν εχω παραπονο)ποια ειναι η θεση μου στην αγελη.Τον αγαπαω και με αγαπαει!το ονομα μου : STARK! ο μπαμπας μου και η μαμα μου ηταν 2 σκυλια 2 φιλων απο το αργος που ζευγαρωσαν τα σκυλια τους οχι για εμποριο αλλα για την καλυτερη υγεια της μαμας! μου φερθηκαν πολυ καλα και με φροντισαν μεχρι να μεγαλωσω και να γινω 40 ημερων οπου με πηρε το αφεντικο μου. εχω τον χωρο μου και ολα οσα χρειαζομαι για να ειμαι χαρουμενος(παιχνιδια,καλη τροφη,νερο και ενα ζεστο σπιτακι). συγνωμη για το υφος αλλα μου αρεσε η ιδεα του να μιλησω εκ μερους του σκυλου ! ελπιζω να σας αρεσει ο σταρκ .τυχον παρατηρησεις σχολια κλπ εννοειται δεκτα!
321216_210974475585&.jpg315555_210975347606&.jpg390733_210975555612&.jpg390400_210975147601&.jpg305370_210974515586&.jpg

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kαλώς ήρθες και να τον χαίρεσαι τον stark. Πολύ όμορφος και περιποιημένος σκυλάκος :D
Μόνο μια επισήμανση στους φίλους σας που έχουν τους γονείς του stark. Δεν χρειάζεται το ζευγάρωμα για την καλή υγεία της θηλυκιάς. Μια γέννα από ιδιώτες μπορεί να έχει ολέθρια αποτελέσματα για τον σκύλο. Αυτό και ελπίζω να μην το θεωρήσετε κύρηγμα αλλά μια άλλη οπτική γωνία .
Δες και το παρακάτω θέμα.

http://www.dogforum.gr/v3/άρθρα-45/θέλω.να.ζευγαρώσω.το.σκυλάκι.μου-17864/

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι :( τουλαχιστον για τους συγκεκριμενους φιλους νιωθω σιγουρος οτι εκαναν καλη δουλεια γιατι και ολα τα κουταβακια εζησαν και επειδη μιλισα αρκετα μαζι τους πριν καν γεννηθουν τα κουταβια μου φανηκαν παρα πολυ διαβασμενοι και ετοιμοι...σε ευχαριστω για το σχολιο σου !καμια παρεξηγηση!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλώς ήρθες! Πολύ όμορφο μωράκι :)
Μου αρέσει πολύ που φοράς ταυτότητα στον κούταβο! (φαντάζομαι γράφει το τηλέφωνό σου από την πίσω μεριά,ε?)

Συμφωνώ απόλυτα με την Κυβέλη, το ζευγάρωμα δεν έχει καμία σχέση με την καλή υγεία της θηλυκιάς, δυστυχώς πάρα πολλοί κτηνίατροι συμβουλεύουν να κάνει τουλάχιστον μια γέννα το οποιοδήποτε θηλυκό σκυλί...και απορρώ, πόσο άσχετοι και αδιάφοροι μπορεί να να είναι?

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
Καλώς ήρθες! Πολύ όμορφο μωράκι :)
Μου αρέσει πολύ που φοράς ταυτότητα στον κούταβο! (φαντάζομαι γράφει το τηλέφωνό σου από την πίσω μεριά,ε?)

Συμφωνώ απόλυτα με την Κυβέλη, το ζευγάρωμα δεν έχει καμία σχέση με την καλή υγεία της θηλυκιάς, δυστυχώς πάρα πολλοί κτηνίατροι συμβουλεύουν να κάνει τουλάχιστον μια γέννα το οποιοδήποτε θηλυκό σκύλί...και απορρώ, πόσο άσχετοι και αδιάφοροι μπορεί να να είναι?
ναι εννοειται εχει το τηλεφωνο μου γι αυτο την εφτιαξα :) συντομα θα αποκτησουμε και αλλη μια ταυτοτητα που θα λεει οτι εχουμε κανει ολα τα εμβολια και ειμαστε υγιεστατοι! και επισης σε κανα 20ημερο θα ειμαστε και τσιπαρεσμενοι! οργανωση για να μην υπαρχει συγχυση!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μπράβο σου! Τα έχεις οργανώσει μια χαρά :)

Ψάξε στο φόρουμ, έχει πολύ ωραία θέματα που βοηθάνε πολύ στο ξεκίνημα! Ειδικά τα υπομνήματα, στην κάθε ενότητα!

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
δυστυχώς πάρα πολλοί κτηνίατροι συμβουλεύουν να κάνει τουλάχιστον μια γέννα το οποιοδήποτε θηλυκό σκυλί...και απορρώ, πόσο άσχετοι και αδιάφοροι μπορεί να να είναι?
Αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας μια εγκυμοσύνη και ένα τοκετό , (χρήμα)
Αναλαμβάνει τη φροντίδα των 6-7-8-9 ...... κουταβιών για δύο μήνες (χρήμα)
Συμβάλει στο να διατεθούν τα κουτάβια σε εν δυνάμει πελάτες (χρήμα)

Είναι πολλά τα λεφτά τελικά ή οι συνειδήσεις ξέπεσαν τόσο

Last edited:

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Συγγνώμη για τη φόρα , κάλος όρισες με πολλές ευχές για το φιλαράκο σου

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Καλώς όρισες και να το χαίρεσαι.Είναι πολύ γλυκούλι!!
Χαίρομαι που έισαι οργανωμένος,και πιστεύω ότι θα περάσετε πολύ καλά κι ευτυχισμένα!!!
Οντως εδώ μπορείς να μάθεις πάρα πολλά πράγματα,που θα σε βοηθήσουν ακόμα περισσότερο για μια αρμονική συμβίωση!:)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Καλώς ήρθατε!!!!
Πολύ όμορφος ο μικρός!!!να το χαίρεστε και να περάσετε πολλά όμορφα χρόνια μαζί!!!
Και μπράβο σου που έχεις οργανωθεί με ταυτότητες,τσιπάκια κλπ!!!

Ας κάνω και εγώ ένα μικρό σχόλιο με την σειρά μου..Ίσως να έχεις δίκιο και οι φίλοι σας όντως να ήταν ψαγμένοι και να φρόντισαν πολύ τα μικρά,να τα αγαπούσαν κλπ αλλά 40 ημερών που το πήρες είναι πολύ πολύ πολύ μωρό ακόμα!!!έπρεπε να το πάρεις τουλάχιστον 60 ημερών!
μια απλή πληροφόρηση!;):)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες ...ωραίος ο κούταβος..έχουμε και την ίδια ταυτότητα, μέχρι και στο χρώμα:D

Τα άλλα ....στα είπαν.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ο νταης εχει ολοκληρωσει τα εμβολια του; αν ναι ξεκινηστε τις βολτες σας σιγα σιγα για να τριφτουν τα νυχακια του απο τωρα που ειναι μικρος για να παρουν φορμα απο τωρα που ειναι νωρις. Ομορφος ειναι.

aggpap

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2011
77
0
Πατρα
καλημερα καταρχας! τον σκυλο ξερω οτι τον πηρα νωρις απλα το παιδι που τα ειχε τον καλεσαν στο εξωτερικο ξαφνικα και επρεπε να το παρω :/ τα εμβολια του δεν τα εχει ολοκληρωσει χτεσ καναμε το 2ο οποτε αναμενουμε ακομα για βολτες.οστοσο τον φερνω σε επαφη με σκυλια που γνωριζω οτι ειναι πληρως εμβολιασμενα για να αρχισει η κοινωνικοποιηση του με αλλα σκυλια και εννοειται οτι εχει γνωρισει παααρα πολλους ανθρωπους ηδη ! @σταματια απο οτι βλεπω εχεις και εσυ jack .οταν εβγαλε τα κανονικα δοντακια του σταματησε να δαγκωνει? γιατι εμενα ο μικρος με εχει σαπισει στο δαγκωμα..εμενα και οτι αλλο βρει!