standard schnauzer i boston terrier?

taisonboxer

Member
14 Μαρτίου 2012
22
0
nikosia ,cyprus
geia sas paidia...thelw na parw skilo ala exw oikogeneia me mwra, kai gi auto prepi na parw enan skilo pou na min madaei kai na exei kalo xaraktira,eixa boxer ala twra den borw na ksana parw boxer ,,gt madaei poli an kai ta agapw poli.gi auto dialeksa to standard schnauzer kai to boston terrier pio apo ta dio m teriazi???? euxaristo

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
γεια σας παιδιά...θέλω να πάρω σκύλο αλλα έχω οικογένεια με μωρά, και γι αυτό πρέπει να πάρω έναν σκύλο που να μην μαδάει και να έχει καλο χαρακτήρα,είχα boxer αλλα τώρα δεν μπορώ να ξανά πάρω boxer ,,gt μαδάει πολύ αν και τα αγαπώ poli.gi αυτό διάλεξα το standard schnauzer και το boston terrier πιο από τα δυο m ταιριάζει???? ευχάριστο
μετάφραση μέσω All Greek to me! Any Greeklish to Greek τα greeklish δεν επιτρέπονται, από τους κανονισμούς του forum.

Το ποιό από τα δύο σου ταιριάζει εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία σας σαν άτομα στην οικογένεια.. Αλλά και το boxer μια χαρά το βρίσκω.. Για το μάδημα υπάρχει λύση και λέγεται ηλεκτρική σκούπα. Για τα μωρά δεν υπάρχει πρόβλημα, φτάνει να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, εκτός κι αν υπάρχει αλλεργικό θέμα.

Last edited:

taisonboxer

Member
14 Μαρτίου 2012
22
0
nikosia ,cyprus
ΈΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ ΑΛΛΑ ,ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΗ ΠΛΕΥΡ’A ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡA ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΎΛΟ.ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ A’ΛΛΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ M ΦΟΒAΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓ’ΛΑ ΣΚΥΛΙA

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Για τη γυναίκα σου, το σέβομαι και πάω πάσο (αν και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το δικό σας σκύλο, αφού θα τον έχετε από κουτάβι δεν θα τον φοβηθεί ποτε-αλλά δεν θα επιμείνω). Για τα μωρά, με την τρίχα, απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα, εφ'όσον έχεις πάρει τις κατάλληλες προφυλάξεις (εμβολιασμοί, αποπαρασιτώσεις κ.τ.λ.).

Εφ'όσον θέλεις κάποιο από αυτά τα δύο, πες μας λίγα πράγματα για τον τρόπο ζωής σας, πόσο δραστήριοι είστε, για να μπορέσουν οι πιό γνώστες να σε βοηθήσουν να διαλέξεις.

Επίσης, να σου πώ ότι σε όποια φυλή σκύλου και να καταλήξεις τελικά, εφ'όσον ψάχνεις καθαρόαιμο, η μόνη σωστή πηγή απόκτησής του είναι ένας καλός και υπεύθυνος εκτροφές. Μακρυά από πετ-σοπ, ανεύθυνα ζευγαρώματα (τυχαίες γέννες από ανεύθυνους εκτροφείς-ΒΥΒ) και αγγελίες

taisonboxer

Member
14 Μαρτίου 2012
22
0
nikosia ,cyprus
επειδή την ξέρω δεν υπάρχει περίπτωση να μην το φοβάται..k "αταρχας" και οι δυο δουλεύουμε εγώ σχολάς σχετικά νωρίς πηγαίνουμε πολύ συχνά βόλτες πάρκα δεν μας αρέσει να καθόμαστε σπίτι...έμενε γενικά m αρέσει η ασχολούμαι με τη σκύλο m.δεν ξέρω τι να s πω άλλο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ