Για τη γυναίκα σου, το σέβομαι και πάω πάσο (αν και είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το δικό σας σκύλο, αφού θα τον έχετε από κουτάβι δεν θα τον φοβηθεί ποτε-αλλά δεν θα επιμείνω). Για τα μωρά, με την τρίχα, απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει πρόβλημα, εφ'όσον έχεις πάρει τις κατάλληλες προφυλάξεις (εμβολιασμοί, αποπαρασιτώσεις κ.τ.λ.).
Εφ'όσον θέλεις κάποιο από αυτά τα δύο, πες μας λίγα πράγματα για τον τρόπο ζωής σας, πόσο δραστήριοι είστε, για να μπορέσουν οι πιό γνώστες να σε βοηθήσουν να διαλέξεις.
Επίσης, να σου πώ ότι σε όποια φυλή σκύλου και να καταλήξεις τελικά, εφ'όσον ψάχνεις καθαρόαιμο, η μόνη σωστή πηγή απόκτησής του είναι ένας καλός και υπεύθυνος εκτροφές. Μακρυά από πετ-σοπ, ανεύθυνα ζευγαρώματα (τυχαίες γέννες από ανεύθυνους εκτροφείς-ΒΥΒ) και αγγελίες