Staffordshire Bull Terrier στην Ευρωπη

Akrivi

Member
27 Φεβρουαρίου 2017
5
1
35
Γεια χαρα,

Σκοπευω να ταξιδεψω απ'την Αγγλια στην Ελλαδα, με αμαξι, τρενο, φερρυ πλην αεροπλανου. Βρισκω εξαιρετικα δυσκολο να βρω πληροφοριες για το ποια μεσα μπορει να χρησιμοποιησει ο σκυλος μου κ ποια οχι. Δεδομενου οτι το μπατζετ ειναι περιορισμενο η διαδρομη που θα ακολουθησουμε δεν ειναι ιδιαιτερα σαφης ακομη. Ωστοσο αυτο που με προβληματιζει ειναι πως ο σκυλος μου ανηκει σε απαγορευμενη ρατσα σε αρκετες χωρες. Γνωριζει καποιος τι σημαινει αυτο πρακτικα? Θα μου επιτραπει η εισοδος κ το ταξιδι μεσω αυτων των χωρων αλλα εχοντας τον σκυλο μου με φιμωτρο πχ?

Vasilis back

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
50
33
44
Γεια χαρα,

Σκοπευω να ταξιδεψω απ'την Αγγλια στην Ελλαδα, με αμαξι, τρενο, φερρυ πλην αεροπλανου. Βρισκω εξαιρετικα δυσκολο να βρω πληροφοριες για το ποια μεσα μπορει να χρησιμοποιησει ο σκυλος μου κ ποια οχι. Δεδομενου οτι το μπατζετ ειναι περιορισμενο η διαδρομη που θα ακολουθησουμε δεν ειναι ιδιαιτερα σαφης ακομη. Ωστοσο αυτο που με προβληματιζει ειναι πως ο σκυλος μου ανηκει σε απαγορευμενη ρατσα σε αρκετες χωρες. Γνωριζει καποιος τι σημαινει αυτο πρακτικα? Θα μου επιτραπει η εισοδος κ το ταξιδι μεσω αυτων των χωρων αλλα εχοντας τον σκυλο μου με φιμωτρο πχ?
Το σταφφι απαγορευμένη ράτσα,όταν το έμαθα με πιάσανε τα γέλια .Καλά είναι να ρωτήσεις κάποιον που ασχολείται με εκθεσης και βγάζει τα σκυλιά του εξωτερικό και φυσικά έχει απαγορευμένη ράτσα, θα υπάρχει κάποιος στο φόρουμ πιστεύω

lostresam

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2016
428
422
30
https://en.wikipedia.org/wiki/Breed-specific_legislation#Worldwide

Η μονη λιστα που βρηκα για ευρωπαικες χωρες με BSL (breed specific legislation)
Διπλα στην καθε χωρα γραφει τι επιτρεπεται κ τι οχι.
Παντως πιο γελοιος κανονισμος δεν παιζει, λες και η ρατσα κανει τον σκυλο κ οχι ο ιδιοκτητης.