SOS εκκληση για βοήθεια - παραλια Κινεττας

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
https://www.zoosos.gr/ekklisi-gia-t...poio-kaike-stin-kineta-attikis/#axzz5M0IUckpK

Σπιτι εθελοντριας καηκε στην Κινεττα. Αλλη εθελοντρια προσεγγισε και καταφεραν να μεταφερουν αυτη κ τα 16 σκυλια της στην παραλια Κινεττας.

Αν ειναι καποιος κοντα (δρομοι απο αθηνα κ κορινθο κλειστοι):

"Λοιπόν... είμαστε με την Aris Bari και τα σκυλιά κλεισμένα σε δύο αυτοκίνητα,στην ταβέρνα Κοχύλι παραλία Κινέτας.
Χρειαζόμαστε νερά, κουβάδες και αυτοκίνητα για μεταφορά.
Επικοινωνία στο 6975768464." (Γιωτα Καρακανη)

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δυστυχώς δεν νομίζω ότι είναι προσβάσιμη η περιοχή, αν δεν είσαι ήδη, κάπου στην εκεί γειτονιά. Δεν μπορεί (και δεν πρέπει) να ξεκινήσουν αμάξια προς τα κει :(

• Like
Reactions: l.Kyveli

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Ειναι μονο για τους κοντινους, οι δρομοι ειναι ετσι κι αλλιως κλειστοι. Για νερα κλπ. Καποιοι προς αγ. Θεοδωρους νομιζω δηλωσαν οτι μπορει να φιλοξενησουν, δεν ξερω που βρισκονται ομως ακριβως και αν κινδυνευουν απο τη φωτια.

(Δεν ξερω κ την Αττικη ρε παιδιμ, απλα εχω σκασει... Ειπα να κοινοποιησω κι εδω).

Παιζει να ειναι προσεγγισιμο το μερος δια θαλασσης, με τροπο που να φορτωνονται κ τα ζωα; Για να φωναζαν λιμενικο ας πουμε;

• Like
Reactions: mareco

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
ειναι να βαζεις τα κλαμματα με τις φωτιες.

τα ζωα τα εσωσαν ειδα...
τωρα βλεπω εκκλησεις για ανθρωπους σε ραφηνα κ.τ.λ

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Παραθαλασσια μερη ειναι ρε πουστη μου, απορώ, δε μπορουν να απομακρυνουν ουτε ανθρώπους δια θαλάσσης...;

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Η φιλοζωικη επίσης της νέας Μάκρης ζητάει αυτοκίνητα για την απομάκρυνση των ζώων από το καταφύγιο :(

Τα 16 σκυλάκια από ο, τι διαβασα στην κινετα πήγε εθελόντρια και τα έχουν μεταφέρει στην παραλία.

Πιάνεται η ψυχή μου κάθε φορά που ξεσπάει φωτιά. Για τους συνανθρώπους μας, για τα σπίτια τους, για τα ζωάκια αδέσποτα και δεσποζομενα και για την αγρια ζωή και το περιβάλλον. :(

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Τα 16 σκυλάκια από ο, τι διαβασα στην κινετα πήγε εθελόντρια και τα έχουν μεταφέρει στην παραλία.
Το ποστ μου ειναι μετα απο αυτο το σημειο. Χρειαζονται νερο.

• Like
Reactions: noni_papa

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.361
8.175
Παραθαλασσια μερη ειναι ρε πουστη μου, απορώ, δε μπορουν να εκκενωσουν κοσμο δια θαλάσσης...;
Δεν ειναι και πολυ εφικτο να φορτωσεις κοσμο σε βαρκες και στη συνεχεια σε πλοια ειδικα αν εχει 7-8 μποφορ... Το ειδα πριν 3 χρονια σε τετοιο σκηνικο, δε γινοταν.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Δεν ειναι και ππολυ εφικτο να φορτωσεις κοσμο σε βαρκες και στη συνεχεια σε πλοια με 7-8 μποφορ...
Εχει τοσο ε...; Ακομα μεχρι τωρα;

Σκαφη (οχι βαρκουλες) μεχρι τη σαλαμινα ας πουμε δεν παιζει...; 13 μιλακια απ την Κινετα, τα μετρησα...

• Like
Reactions: spyv

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Παραθαλασσια μερη ειναι ρε πουστη μου, απορώ, δε μπορουν να απομακρυνουν ουτε ανθρώπους δια θαλάσσης...;
Στέλνουν λέει του πολεμικού ναυτικου για να μαζέψουν τους ανθρώπους από τις παραλίες. Τι να πω.. Κάθε φορά τα ίδια

• Like
Reactions: Estranged

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Δυστυχώς η φωτιά είναι ένα τρομακτικό φαινόμενο που μόνο αν το έχει ζήσει κάποιος μπορεί να καταλάβει. Οτι χειρότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πανικός. Το μόνο που χρειάζεται ειναι ψυχραιμία. Σε περίπτωση που βρεθεί κάποιος εγκλωβισμενος σε παραλία το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να είναι δίπλα στο νερό και να έχει στο πρόσωπο του την μπλούζα του βρεγμένη για να μπορεί να αναπνέει στην περίπτωση που η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τον καπνό.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τους ανθρώπους και τα ζώα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.747
7.268
Οι του θεματος βρισκονται σε ασφαλη χωρο.

Υπαρχουν πολλα ζωα ακομα που τα ψαχνουν κ καποια ανοιχτα σπιτια-αυλες για τους πυροπαθεις κ τα ζωα τους.

Μπορειτε να βοηθησετε να τα συγκεντρωσουμε κ εδω;

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Δυστυχώς τα μεγαλύτερα θύματα των πυρκαγιών είναι τα ζώα (οικοσιτα και άγρια) τα οποία δεν μπορούν να διαχειριστουν την όλη κατάσταση :(

• Like
Reactions: noni_papa and spyv