SOS!!! Εκπαιδευτής!!!

mar8ahou

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
55
0
Μήπως γνωρίζει κάποιος από το site τον Χατζηκώστα Βαλάντη που είναι εκπαιδευτής σκύλων στη Ρόδο;
Θα ήθελα να πάρω μια γνώμη πριν πάω τη μικρή μου!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...

roza

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
72
0
Μήπως γνωρίζει κάποιος από το site τον Χατζηκώστα Βαλάντη που είναι εκπαιδευτής σκύλων στη Ρόδο;
Θα ήθελα να πάρω μια γνώμη πριν πάω τη μικρή μου!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...
εγω ειμαι ροδο αλλα δεν τον ξερω.. νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να πας να τον δεις επι το εργον

mar8ahou

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
55
0
Ξέρεις κάποιον άλλον μήπως?
Κοίτα σήμερα έχουμε ραντεβού να δει και το σκυλάκι μου και απότι λέει χρησιμοποιεί μόνο τη μέθοδο της ανταμοιβής! Θέλω να δω και τις εγκαταστάσεις...απτο τηλέφωνο μου φάνηκε πολύ καλός...
Αν ξέρεις κάποιον άλλο σε παρακαλώ στείλε μου!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ

roza

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
72
0
μαρθακι περα απο τα κριτηρια που υπαρχουν σαυτη τη λιστα που ειναι και τα πιο σημαντικα εγω παιρνω υποψη και τη συμπεριφορα του στο ζωο οπως και την αντιδραση του σκυλου οταν μετα απο καποιες επισκεψεις γνωρισει τον εκπαιδευτη. ο δικος μας ειναι και φιλος, εξελιχθηκε δηλαδη γιατι γνωριστηκαμε μεσω των σκυλων. αμα δεις πως κανουν οποτε τον δουν .. τρελαινονται απο χαρα ειδικα ο ρεξ. επισης για μενα σημαντικο ειναι στο εκπαιδευτηριο να ειναι καθαρα και τα κλουβια να εχουν αρκετο χωρο.

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
SOS!!! Εκπαιδευτης!!!

Εαν εισαι στη Ροδο, υπαρχει ο κος Κωστας Πλεστης, ο οποιος ειναι πολυ καλος εκπαιδευτης και καλος επαγκελματιας. pm me εαν θες περεταιρω βοηθεια.

manos_2004

New Member
15 Μαρτίου 2009
1
0
Ρόδος
Τελικά Μάρθα τι λες είναι κάλος?
Τον ρώτησα πως θα του μάθω να τρώει μόνο από το πιάτο του και μου είπε ότι εκεί μπορεί να χρησιμοποιήσει ηλεκτρικό κολάρο.
Το κάλο είναι ότι είναι ειλικρινής όσο άφορα την εκπαίδευση της τροφής

mildecoy

Well-Known Member
14 Φεβρουαρίου 2009
294
3
Βγεθι, Κερατεα
Σιγουρα θα εννοεις αρνηση τροφης ή στην καθομιλουμενη, εκπαιδευση φολας. Υπαρχουν πολλοι τροποι εκπαιδευσης αλλα ολοι χρειαζονται συντηρηση εκπαιδευσης. Τωρα σαν εκπαιδευτης ο αναφερομενος ειναι πολυ καλος και αγαπαει υπερβολικα τη δουλεια του. Απο οτι γνωριζω στη Ροδο υπαρχουν 2-3 εκπαιδευτες. Γιατι δεν πας μια βολτα, να τους γνωρισεις ολους, να σου δειξουν καποια εκπαιδευση με αλλους σκυλους πελατων κτλπ. Θα σε βοηθησει να αποφασισεις για το ποιος ειναι καλυτερος για να καλυψει τις δικες σου αναγκες εκπαιδευσης.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog