sos! Δεν θέλει να κάνει μπάνιο

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess

εμενα ο σκυλος μου μενει εξω απο το σπιτι και δεν τον εχω κανει μπανιο ποτε..ναι ναι ξερω πρεπει και τα λοιπα..
αλλα το νερο το μισει πολις το βλεπει τρεμει το κακομοιρο.εκτος αυτου χειμωνιατικα κρυωνει και μετα παει μεσα στα χωματα και γινετε χαλια
τι γινετε σε αυτην την περιπτωση?? :(:(

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αφου δεν τον βαζεις μεσα και δεν ανεβαινει σε καναπεδες και χαλια δεν "πρεπει" να του κανεις μπανιο. Η γουνα ανανεωνεται και σκυλος αυτκαθαριζεται. Βουρτσισμα και εισαι ok. Τωρα σε εξαιρετικες περιπτωσεις που τριφτει σε τιποτα ακαθαρσιες η κανενα ψοφιμι τοτε το μπανιο λογω μποχας ειναι αναποφευκο αλλα παλι περισσοτερο για σενα που τον πιανεις.

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Και ο δικός μου έξω μένει και δεν τον κάνω μπάνιο. Τον βουρτσίζω τακτικά και ανά διαστήματα τον περνάω μετά το βούρτσισμα με μια πετσέτα με διάλυμα μηλόξιδου με νερό και είναι οκ.

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Προσωπικά και εγώ που τον έχω μέσα στο σπίτι μόνο 1 μπάνιο τον έχω κάνει από τότε που τον πήρα, και ότι μπάνια έκανε το καλοκαίρι στην θάλασσα!

Βούτσισμα και άγιος ο Θεός!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και ο δικός μου έχει να κάνει μπάνιο απο τον Σεπτέμβρη, γιατί στην μπανιέρα δεν μπαίνει με τπτ και τον έκανα στο μπαλκόνι. Οπότε τώρα με το κρύο δεν γίνεται... Επειδή όμως ζεί μέσα στο σπίτι του καθαρίζω τα ποδαράκια με μωρομάντηλα, τον βουρτίζω συνέχεια και τον καθαρίζω με χαμομηλάκι και μηλόξυδο.

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
ααα ενταξει ευχαριστω παιδια..τωρα πηρα μια ανακουφιση γιατι πολυ μου λενε οτι αμα δεν τον κανω μπανιο θα βρομηση πολυ και λοιπα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog