Soflnan-Το καινουργιο μας θυληκο καυκασακι!!

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Και το ονομα αυτης soflan!!soflan (1).jpg

Eιναι το καινουργιο μας θυληκο καυκασακι και πραγματικα ολολευκο!!!
Πατερας -kodjakkodjak.jpg

Μητερα-Tundatunda.jpg

soflan (3).jpgsoflan (5).jpg
Ειναι 67 ημερων 8 κιλα και παρα πολυ υπαακουη,κτητικη λιγο με το φαγητο της αλλα το ξεπερασαμε,και πραγματικο γνησιο αιμα καυκασιου,ισως η καλυτερη επιλογη που εκανα,η ποιο δραστηρια της γεννας
η ποιο κυριαρχικη.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
φιλε καλως ηρθες!
ωραιοι γονεις! και μου αρεσει που βλεπω φυση αγροκτηματα με στιβες απο ξυλα και οχι καναπεδες και λαπτοπ,που σημαινει εργασιακα αιματα,για δωσε πληροφοριες,απο που το πηρες κτλ

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Εκει που εχω παρει και τα αλλα μου,στο δημοφιλεστατο εκτροφειο το jozo απο ρωσια

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Δεν ξερω αν πρεπει να το ανεβασω δημοσια,ας μου πει καποιος moderator

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Eπιτρέπεται η αναφορά εκτροφείων οπότε και τα link προς το site τους

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Ναι αλλα εχει και εκροφειο στην μοσχα,την σοφλαν την φεραμε απο κροατια ενω τα αλλα που εχω απο ρωσια εχω τρελαθει με την μικρουλα μου ηδη την ερωτευτικα!!

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Οποιος θα μπορουσε να δει το εκροφειο του θα καταλαβαινε τι σημαινει σωστος εκροφεας και καλος ανθρωπος:cool:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ωραιο ονομα!!! Να τη χαιρεστε την κουκλιτσα :)

Ποιο νουμερο ειναι? 10?11?

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Ευχαριστω παιδια ειναι το νουμερο 11!! Αρκουδιτσα πραγματικα και πολυυυυ αγαπησιαραααα

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Να την χαίρεσαι,τα χρώματα του καυκάσιου είναι πολλά?γιατί στο μυαλό μου έχω μόνο του πατέρα το σκούρο.άντε καλές στιγμές να έχετε μαζί!

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Τα χρωματα του καυκασιου υπαρχουν σε πολυ μεγαλη ποικιλια με το ποιο συνηθησμενο το γριζο-μαυρο.
Το μαυρο και μονο χρωμα δεν ειναι αποδεκτο για εκθεσεις διχως αυτο να σημαινει κατι για την καθαροαιμια του,αναλογα και με τον μανδυα του μακρυτριχο η κοντοτριχο

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Δεν εχει επισημη σελιδα στην μοσχα,εχει ομως παραρτημα εκει.Βασικα η γυναικα του ειναι ρωσιδα και το παραρτημα τους βρισκεται και εκει,το πρωτο ανεβηκαμε εμεις και το πηραμε ενω τα αλλα μας τα εφερε ο ιδιος και το τελευταιο ενας ξαδερφος του.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Δεν υπάρχει περίπτωση ο κροάτης να έχει παράρτημα του κροάτικου εκτροφείου του στη Ρωσία το απαγορεύουν οι κανόνες του RKF. Η έχεις έκτροφείο εκεί η δεν έχεις.

fandasia

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2012
158
0
Αγαπητη φωτεινη δεν μπορω να πω αλλα δημοσια το τι επιτρεπεται και απαγορευεται το γνωριζο πολυ καλα,οσο για το εκτροφειο υπαρχει και βασιλευει γιατι απλα εχω παει και εχω φερει το πρωτο μου καυκασου!! Επειδη ομως ειναι μεγαλη και ιδιαιτερη ιστορια και δεν ειναι κατι που αφορα μονο εμενα αλλα και εναν αλλο ανθρωπο,δεν μου επιτρεπεται κατι παραπανω,οτι μπορεσα το ειπα.:cool: