Silva.....ενας μεγάλος έρωτας!!!!

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλη της σκυλοπαρέα!! Έχω συστηθεί με τον πρώτο μου σκύλο τον Bello και τώρα είπα να σας παρουσιάσω και την Silva μου.Η μικρή μου κουταβίτσα είναι και αυτή όπως και ο Bellos ημίαιμη..τη βρήκα έξω από το σπίτι μου σε μία κούτα και φυσικά την πήρα..πάει μισός μήνας απο τότε που την έχω..κάναμε και το πρώτο εμβόλιο.Τώρα είναι περίπου 2 μηνών..Είναι πραγματικά αυτό που λέμε ''ήρεμη δύναμη'':D Παραθέτω πιο κάτω λίγες φωτογραφίες ;)

Attachments

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Πωπω με τρελάνατε σήμερα με τα κουτάβια σας!!! Τι παιδί είναι αυτό;; Να σου ζήσει Bello , είναι ζόρικα με δύο κουταβάκια;

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Ειναι οντως ερωτευσιμη φατσουλα και ο Μπελος βεβαια κουκλι ζωγραφιστο. Μπραβο σου που εσωσες 2 ψυχουλες.

Lacta

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
95
0
Thessaloniki
Δες μουριτσα το Χλιτσακι!!Μια γλυκα ειναι!Γεμιζει μπαταριες με τον υπνο και μια μερα θα μας τρελανει ολους!

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Ααααχχ ευχαριστώ πολύ:D Μην κοιτάται την φωτογραφία με την σκισμένη πάνα..αυτό έγινε μία φορά που μπήκε ο βελζεβούλης μέσα τους:p κατα τ'άλλα έχουμε μία μικρή κλωτσοπατινάδα καμιά φορα..αλλα όχι δεν είναι ζόρικα....οικονομικά λίγο φύγαμε στην αρχή που ήθελα να πάρω κάποια πραγματάκια αλλα τώρα είναι όλα εντάξει!!Χαίρομαι ιδιαίτερα που όταν τρώει η Silva ο Bellos δεν κοντεύει να αγγίξει το φαγητό της:)

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Δες μουριτσα το Χλιτσακι!!Μια γλυκα ειναι!Γεμιζει μπαταριες με τον υπνο και μια μερα θα μας τρελανει ολους!
Ναιιιιιιιιιιι!!ήθελα να προσθέσω και ένα μειονέκτημα της Silvas είναι λίγο μπίχλα...μπιχλίτσι...χλίτσι...μυρίζει το στόμα της..και πιο παλιά έριχνε κάτι αέρια..σκέτο δηλητήριο μιλάμε.....:p

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Ναι κάναμε..βάζουμε και την αλοιφή..ο γιατρός είπε πως είναι κλασσική μυρωδιά κουταβιού..

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλε τι φατσα ειναι αυτη...και ο Μπελος ομως κουκλος!!!Να τα χαιρεσαι και τα 2 ειναι πολυ ομορφα!!!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ωραίες φάτσες....Βανίλια - Σοκολάτα...!!!!!!

Κι εκεί που κάθονται αναπαυτικά στο κρεβάτι......Φαντάζομαι είναι προσωρινή η ηρεμία τους;;;;;;;

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Μπράβο, μπράβο, μπράβο, που πήρες το μικρούλι ! :):):) Να σου ζήσουν και οι δύο απίστευτες φατσούλες ! Καλά, εκεί που είναι ξαπλωμένα και τα δύο στο κρεβάτι ... τί να πώ ... έλιωσα !!! :fan: