Silkstyle Dirty Diana - Golden Retriever

sofos_vet

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
79
1
34
Καλησπέρα φίλοι κυνόφιλοι..Είχα γράψει πριν από πολύ καιρό για την αναζήτηση μου σχετικά με την συγκεκριμένη ράτσα..Μετά από πολύ καιρό αναζήτησης και υπομονής και έπειτα από πολλές επισκέψεις σε Ελληνικά και ξένα εκτροφεία κατέληξα στην μικρούλα που θα δείτε παρακάτω..Πραγματικά το ταξίδι για την απόκτηση της μικρής και η επιστροφή μαζί της θυμίζει περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας..Μέχρι και σενάριο για ευθανασία στα σύνορα ακούστηκε.. Τέλος πάντων εφόσον τώρα όλα είναι καλά δεν χρειάζεται να παρέμβω σε λεπτομέρειες..

Φυλή: Golden Retriever
Όνομα: Diana
Επίσημο όνομα: Silkstyle Dirty Diana
Πατέρας: Swanavly Nordic Seal
Μητέρα: Alfa Silkstyle
IMG_9039 [800x600] .JPGDSCN0815....jpgIMG_4702..jpg
Ημερ. Γέννησης : 15/11/2010
Εκτροφείο:http://www.kennelsilkstyle.com/Home.htm
Χρώμα: Ανοικτό Κρεμ

Αυτό ειναι το σκυλάκι μου το οποίο αν αν και ταλαιπωρημένο απο την ολη διαδικασία ταξιδιού και προσαρμογής μπορω να πω πως ειναι πανέξυπνο και πολυ ανθρωποκεντρικό..Συνέχεια αναζητά τα χάδια μας και επισης τα πηγαίνει και πολυ καλα με την γατούλα μας την Ίρις.. Λείων συντόμως νέες φωτογραφίες..Να είστε καλά και να χαίρεστε όλοι τα παιδιά σας..

Attachments

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Πραγματικά όμορφο!!Να το χαίρεσαι!
Αλλά πες μας και μας την ιστορία,ίσως σε κάποια άλλη ενότητα να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε αυριο μεθαύριο που θα χρειαστεί να φέρουμε σκύλο απο έξω :)

sofos_vet

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
79
1
34
Ευχαριστούμε πάρα πολύ..:) Όσο για την ιστορία επειδή δεν θέλω να γίνομαι πολυλογάς απλά να ξέρετε ότι πλέον δεν γίνεται εύκολα να ταξιδέψει σκυλί κάτω των 12 μηνών από χώρα μη μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης.. ΟΙ κτηνίατροι των συνόρων είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ..Χωρίς κανένα πρόβλημα σου λένε ΄΄ή στείλτω από εκεί που το έφερες ή το κάνουμε ευθανασία και το παίρνεις για κρέας΄΄πραγματικά λυπάμαι γιατί και εγώ κτηνίατρος σπουδάζω..Τέλος πάντων το σκυλί μπήκε παράνομα στην χώρα εφόσον ταξίδεψα άλλα 200+ χιλιόμετρα για άλλα σύνορα και το έκρυψα στα πόδια μου και ευτυχώς δεν το είδαν..

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Τέλος πάντων το σκυλί μπήκε παράνομα στην χώρα εφόσον ταξίδεψα άλλα 200+ χιλιόμετρα για άλλα σύνορα και το έκρυψα στα πόδια μου και ευτυχώς δεν το είδαν..
Σωστό σε βρίσκω ;)

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Πραγματικα ειναι πολυ ομορφη....και απο μικρη στην περιπετεια ε???Ολα καλα πλεον...να την χαιρεστε και να περνατε ομορφα!!!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
Πανέμορφη η μικρή, καλή κίνηση έκανες.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ..:) ΟΙ κτηνίατροι των συνόρων είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ..Χωρίς κανένα πρόβλημα σου λένε ΄΄ή στείλτω από εκεί που το έφερες ή το κάνουμε ευθανασία και το παίρνεις για κρέας΄΄πραγματικά λυπάμαι γιατί και εγώ κτηνίατρος σπουδάζω..Τέλος πάντων το σκυλί μπήκε παράνομα στην χώρα εφόσον ταξίδεψα άλλα 200+ χιλιόμετρα για άλλα σύνορα και το έκρυψα στα πόδια μου και ευτυχώς δεν το είδαν..
Aυτά τα λέγαν οι σέρβοι? κάποιοι άλλοι πώς φέρνουν κουτάβια χωρίς πρόβλημα?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Να το χαίρεσαι!!!!!

Κάποιοι άλλοι ..... λαδώνουν?να υποθέσω?
ίσως γιαυτό και η περισσεια βαρβαρότητας???

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
ααα ναι ε?στα ποδια σ ε??για πεσ μ το ονοματακι σ να το πω στα φιλαρακια μου...αχααχ.Μερικες φορες ειναι εκνευριστηκη η τυπολατρεια τους..εδω περνανε απο οπλα τσιγαρα λαθρομεταναστες pappymilladika κουταβια κ τους μαρανε το κουταβακι σ!!να σ ζησει και να το χαιρεσαι!!πανεμορφο ειναι!!

sofos_vet

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2010
79
1
34
Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά για τα καλά σας λόγια...Το πρόβλημα υπήρχε στα Βουλγάρικα σύνορα και όχι στα Σέρβικα..Από τον πανικό μου καλώ στα Ελληνικά σύνορα από τα οποία πήρα την απάντηση ''μήλα δεν έχει η χώρα μας και αγοράζεις από έξω?''...το θέμα είναι πλέον να γνωρίζεται όλοι ότι πλέον ένα σκυλί μπορεί να ταξιδέψει σε χώρα μη μέλος ευρωπαϊκής ένωσης άνω των 12 μηνών..κάτω των 12μηνων μόνο με την μάνα του και πάντα με διαβατήριο ευρωπαϊκό...Φυσικά πλέον ο κτηνίατρος μου έχει κανονίσει τα πάντα και πλέον το σκυλί μου στην χαρτούρα θεωρείται ευρωπαϊκό οπότε φίλε rigo είμαι νόμιμος πλέον..:)

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
χαχαχ οκ..δεν θα σε καταδωσω τοτε!!αυτο που μου αρεσει περισοτερο ειναι το 12 μηνων...τι ακριβως γινεται εκεινη την ημερομηνια και επιτρεπεται??τσπ..χαρτουρα στη χαρτουρα και ταλαιπορια χωρις λογο κ αιτια!!