Shopping για τα κοριτσια!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Στην γερμανια , στην Εκθεση, ψωνισα καινουργια περιλαιμια για τα κοριτσια μου.
Δεν ηταν καθολου ευκολη η επιλογη- επειδη το ενα ηταν πιο οραιο απο το αλλο- η γκαμα τεραστια!!
Πως σας φαινονται?
Carmen- σε λευκο- μπεζ- με χρυσα κεφαλια γαλλικων και ρομβους

ΜοναΛιζα - με κοκκινο-μαυρο- με κοκκινο- ασημενιες περλες και διαφορα αλλα ασημενια διακοσμιτικα πριτσινακια

Cinderella με κοκκινο-μπεζ- με ολοκληρα χρυσα γαλλικα και κοκκινοχρυσα διακοσμητικα

Και βεβαια το καθε περιλαιμιο συνοδευεται με το αναλογο λεπτο- δερματινο οδηγο.

Last edited:

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Αχ αυτη η Έκθεση που μου λεγες με όλα τα καλούδια...
Αν απο όλα αυτα που μου περιέγραφες πηρες μονο τα περιλαίμια και τους οδηγούς, πραγματικα σε παραδεχομαι για την εγκράτεια την οποια έδειξες:D
Όσο για τα περιλαίμια θα μου άρεσε να τα φοραν αντιθετα:
η Carmen το κοκκινόμαυρο και η Μονα το αλλο!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αν απο όλα αυτα που μου περιέγραφες πηρες μονο τα περιλαίμια και τους οδηγούς, πραγματικα σε παραδεχομαι για την εγκράτεια την οποια έδειξες
Σιγα μην πηρα μονο τα περιλαιμια!
Πηρα και 3 στηθολουρα με επιγραφες, ημερολογιο με γαλλικα, μια αλατιερα με γαλλοφατσα για την συλλογη μου, 2 οδυγους εκθεσεις και δυο γραβουρες με γαλλικα.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Σε ποιά έκθεση πήγες FrenchieFan? Ανοιξε κανα θέμα και πες μας, φωτογραφίες έχεις απο εκει?

Τέτοια βλέπει η δικιά μου και με βρίζει λέγοντας με τσιγκούνη...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πηγα στο Bundessieger του VDH στην γερμανια/Dortmund.

Φωτογραφιες εχω μονο λιγες- ο χορος εκει ειναι τεραστιος και κλειστος- οι στοιβοι επισης τεραστιοι και ετσι δεν βγαινουν και πολυ καλες φωτογραφιες.
Να μια του κεντρικου στιβου- με τους βετερανους να κρινονται- και απο πισω ενα μικρο μερος των εμπορικων περιπτερων.

στιβος με Cavalier

σκυλος επισκεπτης στης κερκιδες

και ενα Dobi αγαλιτσας και πολυυυυυυ γλυκας (με ακοπα αυτια και ουρα βεβαια)- που εγινε μετα και 2ος στην ομαδα του

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλά
αυτοί οι γερμανοί εντελώς άσχετοι απο εκθέσεις.....τς τς τς
τι τον κάνουν τον στίβο τόσο μεγάλο.....και δεν μπορείς να βγάλεις μιά φωτογραφία??????????
επίσης πολύ του αράγματος τους βλέπω( και τους είχα για εργατικούς) καρεκλίτσες στην έκθεση και καθιστοί όλοι κλπκλπκλπ
τους πήγες καμιά φωτό απο εδώ να μαθαίνουν????

επι του shopping τώρα-και καθότι το τόπικ σοβαρό και δεν θέλω να βγώ εκτός θέματος :lol:
λές "δύσκολη η επιλογή"
σε νιώθω
μάλιστα προσφέρομαι εθελοντικά την επόμενη φορά να έρθω μαζί και να σε βοηθάω σε τέτοιες δύσκολες στιγμές του ταξιδιού....:)
δεν θέλω ευχαριστίες και βέβαια και καμία άλλη αμοιβή-αρκεί που θα μου πληρώσεις τα εισητήρια και την διαμονή

Πάντα τέτοια!!!!!!!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Σιγα μην πηρα μονο τα περιλαιμια!
Πηρα και 3 στηθολουρα με επιγραφες, ημερολογιο με γαλλικα, μια αλατιερα με γαλλοφατσα για την συλλογη μου, 2 οδυγους εκθεσεις και δυο γραβουρες με γαλλικα.
Ενταξει γιατι προς στιγμην ανησυχησα :D
Παντως είναι πολυ κουκλες οι γαλλιδες με τα κολαράκια τους!:) (σημ. υποκοριστικο του κολάρου)

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μπα πηρανε επιτελους καινουριες μοκετες?σε πρασινο ηταν παλια.
Δεν τραβηξες κανενα βιντεο εκει αο το κεντρικο ρινγκ,με λιγο σοου ρε γαμωτο?κανουν και τι δεν κανουν σε αυτο το ρινγκ,απεριγραπτα πραγματα,αντε ρε λεγε με το τσιγκελακι θα σου τα βγαζουμε?

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μπα πηρανε επιτελους καινουριες μοκετες?σε πρασινο ηταν παλια.
Δεν τραβηξες κανενα βιντεο εκει αο το κεντρικο ρινγκ,με λιγο σοου ρε γαμωτο?κανουν και τι δεν κανουν σε αυτο το ρινγκ,απεριγραπτα πραγματα,αντε ρε λεγε με το τσιγκελακι θα σου τα βγαζουμε?
Αμα σου πω, οτι και στις 3 μερες που ειμασταν εκει απο της 8.30 το πρωι μεχρι το τελος, δεν ειχα δει ΤΙΠΟΤΑ στον κεντρικο στιβο, εκτος τα τελικα καθε μερα?
Τρεχαμε ολη μερα στην εκθεση, συναντουσαμε παρα πολυ κοσμο και φιλους απο πιο μακρια και δεν προλαβαιναμε να δουμε ουτε Agility, oute Dog Dancing, ουτε Flyball, ουτε Comedy Dogs- τιποτα.
Ουτε διπλα στα αλογα δεν προλαβαμε να παμε εστο για 5 λεπτα- ενω το ειχαμε σκοπο καθε μερα!
Και ετσι δεν υπαρσει video.

Παντος της μπλε μοκετες της ειχαν και το 2008 τουλαχιστον και νομιζω και το 2007 (παω σχεδον καθε χρονο- μονο περισι δεν προλαβα, επειδη μετακομισαμε).

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Μαλλον φυγαμε εμεις και τις αλλαξανε,στα αλογα δεν εχασες και πολλα κατι Βακερος και τα αλογα της αστυνομιας αξιζαν.

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Προπερσυ παντως που ειχε το gala με τα αλογα ηταν απιστευτοο!!
Καποια στιγμη θα βαλω και εγω το τι ψωνισα για το δικο μου το μπουμπουκι!Χεχεχε