Ο Saga ειναι ο γιγαντακος μας, ατσουμπαλος καλοκαρδος και μπουνταλας.. τον βρηκαμε μετα απο ενα ξενυχτι μας να βολοδερνει ηταν περιπου ενος.... Δεν το σκεφτηκαμε και πολυ, αυτες οι ματαρες μας κοιταξαν και αυτο ηταν! Ηταν δικος μας! Τον λατρευουμε και ας μας σπαει τα νευρα!!
Ο κοκκινογατος μου! ο Μανου! Αυτος ηρθε πρωτος πρωτος σπιτι τον βρηκαμε μεσα σε μια ροδα αυτοκινητου μια βροχερη μερα, ηταν μια σταλιτσα! τωρα ζυγιζει 6 κιλα.. και φυσικα ειναι αυτος που κανει το κουμαντο στο σπιτι! Ειναι το γουνινο μωρο μου, δεν κοιμομαστε χωρις αυτον να χουρχουριζει αναμεσα μας..και ειναι στριμενος κατα την διαρκεια της ημερας, και εχει τα σκυλια μου σουζα!!! ειναι ο Μανου ο αρχοντας!!
Η ζαιρα, η τιγρε γκομενιτσα! Αχ αυτη!! αυτη ειναι η καρδια μου! το αλλο μου μισο! Ειναι μαζι μας 4 χρονια, την βρηκαμε οταν ηταν 8-9 μηνων, εγω την βρηκα γυρνωντας απο την δουλεια..περπατησε μαζι μου απο Π.Ψυχικο μεχρι κυψελη με τεραστια πιστη οτι θα την κρατησω... δεν την απογοητευσα, οπως δεν με εχει απογοητευσει ΠΟΤΕ.. ειναι τσακαλι, συνενοουμαστε μα τε ματια... δεν υπαρχει καλυτερο σκυλι απο την Ζαιρα μου!