καλησπερα! ειμαι πολυ ταραγμενη απο εχτες το απογευμα! ειμαι κατοικος της Νεαπολης Λακωνιας και δυστυχως λυπαμαι γι αυτο! εγω μαζι με μερικα αλλα ατομα φροντιζαμε με δικα μας εξοδα εδω και 2 μηνες περιπου, 10 κουταβια τα οποια καποιοι ασυνειδητοι πεταξαν σε ενα εγκαταλελημενο χωρο του δημου! καιρο τωρα ειχαμε μιλησει στη δημοτικη αρχη να κανει κατι γι αυτα τα σκυλια και δεν λαβαμε απαντηση! το σαββατοκυριακο αυτο λοιπον αυτοσ ο χωρος χρειαστηκε για να πραγματοποιηθουν καποιες εκδηλωσεις! χθες το πρωι ταισαμε τα κουταβια 9 το πρωι και ολα ηταν οκ στις 2 το μεσημερι ξαναπηγα εγω και μια φιλη να τα δουμε και τα κουταβια δεν ηταν πουθενα! για να μην σας κουραζω αλλο.. ρωτησα εναν εργατη που ηταν εκει μηπως ταειδε ειπε πως τα πηρε φορτηγο του δημου. ετρεξα λοιπον και βρηκα τον αντιδημαρχο ο οποιος μου μιλησε με πολυ ασχημο τροπο λεγοντας μου ενα καρο ασυναρτησειες. αφου τους πιεσα μου ειπαν πως ηταν σε μια περιοχη 10 χιλιομετρα μακρια κανεις ομως δε μου ειπε την αληθεια! ευτυχως εχω ενα γνωστο εκει και μου ειπε πως οι υπευθυνοι καθαριοτητας τα πηγαν στο σκουπιδοτοπο!!!!!!!! πηρα το αυτοκινητο και μετα απο αρκετη ωρα εφτασα στη χωματερη χωρις να ξερω σιγουρα αν θα τα βρω ζωντανα! οι συνθηκες εκει τραγικες μετα απο ψαξιμο κυριολεκτικα μεσα στα σκουπιδια τα βρηκα ευτυχως ζωντανα τα πηρα και τωρα ειναι μεν σε ενα χωρο προστατευμενο αλλα δε μπορουν να μεινουν καιρο εκει! χρειαζομαστε τη βοηθεια σας δε ξερουμε πως πρεπει να κινηθουμε απεναντι σε αυτα τα καθικια που εχουν την εξουσια του τοπου και διεπραξαν αυτο το εγκλημα, θελουν την κοινωνια μας σαπια! χωρις αξιες και ηθικους φραγμους! παρακαλω πειτε μου τι πρεπει να κανω???? τη δευτερα θα παω στον εκδοτη της τοπικης εφημεριδας! εχω αναφερει και το συμβαν στο φιλοζωικο συλογο σπαρτης