Royal Canin Maxi ή Blue Large Breed Puppy??

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
μπορειται να μου πειτε ποια απο τις δυο τροφες ειναι καλυτερη και γιατι????

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
κατ αρχας οποια ταιριαζει στο σκυλο σου.οποιαν τρωει με ευχαριστηση, μη κανεις πειραματα με τις τροφες. Εγω Royal για γιγαντοσωμα puppy δινω, μια χαρα την τρωει οποτε μενω εκει. Σημασια εχει πως ταιριαζει στο σκυλο σου!

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
ο σκυλος μου απο οτι εχω παρατηρησει τρωει τα παντα με ευχαριστηση
.σε τιποτα δεν εχει πει οχι και ειναι κ λαιμαργος μπορω να πω.αν κ τρςει μονο την δοσολογια που χρειαζετε..απλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια περι blue και λεω να κανω μια αλλαγη και ρωταω αποψεις......

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
για τα recall που ειχε η blue buffalo πριν απο μερικους μηνες σου ειπανε ? Με ολες τις τροφες ισχυει αυτο που σου ειπε ο τσακι, ειναι το ποια θα κατσει καλυτερα στον σκυλο σου, μπορει να παρεις την ακριβοτερη και να μην του ταιριαζει καθολου και μια φτηνοτερη να ειναι τελεια για τον δικο σου. Αν βλεπεις οτι αυτη που του δινεις τωρα του καθεται καλα μεινε με αυτη.
Αν τελικα παρεις αλλη τροφη να κανεις την μεταβαση σταδιακα για 5-6 μερες.

Last edited:

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
μπορεί να έχουν τρανταχτά ονόματα,αλλα σίγουρα δεν μπορούν να φτιάξουν τροφή για το σκυλί του κάθε ένα από εμάς,κοινός αυτό που σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω.μπορεί να πάρεις μια τροφή τον 25 euro και να είναι ότι καλλίτερο περίμενες από το σκυλί σου από κόπρανα,φαγούρα,δερματικά,οσμή κοπράνων,οσμή ανάσας,οσμή δέρματος,αυτά ψάξε να φτιάξεις στο σκυλί σου,γιατί εκείνο δεν καταλαβαίνει ότι esh δίνεις 80 euro για blue,και ωμος να τον πηγαίνει "σερπατινα",όπως σου είπε και ο zarof αν είναι ok κακά οσμή ανάσα τρίχωμα,δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις,ούτε να ταλαίπωρης τα έντερα και το στομάχι του σκύλου σου

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
απλα επειδη εχω ακουσει πως η blue εχει και καλα ειναι ποιο φυσικη και εχει πολλα μεσα και πως κανει πολυ καλο στο θεμα καρκινου..εχει και αυτα τα μαυραδακια που κανουν πολυ καλη δουλεια λενε....

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
η καλη/ποιοτικη τροφη δεν ειναι υποκειμενικο,το αν ταιριαζει στον σκυλο μας ειανι αλλο θεμα και συνηθως πιο βασικο.Recall εχουν κανει κατα καιρους και οι royal/hills κτλ.Στα υπολοιπα συμφωνω με τα παιδια πιο πανω.Απλα βρες κατι να ταιριαζει στον σκυλακο σου .

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
γιατι μου ειναι δυσκολο να βρω φτηνα κρεατικα εδω στον βολο.

του δινω την royal maxi junior και τα παει μια χαρα παντως.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
αν παει καλα τοτε μεινε σε αυτην .
κατα καιρους να αλλαζεις τροφη .

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
καλα τα παει ναι...απλα καποιοι λενε τα καλυτερα περι blue και ελεγα να την ξεκινουσα..τωρα ομως δεν ξερω...