Royal canin-Hills-Eukanuba-Pro Plan???

Manos85

Member
19 Αυγούστου 2011
8
0
Καλησπέρα.Ο κτηνιατρός μου σε ερώτηση που του έκανα σχετικά με το ποιά τροφή να δίνω στο 3 μηνών Λαμπραντόρ μου απάντησε μία από τις ακόλουθες εταιρείες Royal canin-Hills-Eukanuba-Pro Plan.Έσεις βάσει εμπειρίας θα μου προτείνατε κάποια από αυτές ή μακριά.Άν όχι ποιά?:D
Ευχαριστώ!!!!!!:D

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Εγω δεν θα επαιρνα καμια απο αυτες, λογω ποιοτητας.

Κι εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις αρντεν, σε κουταβι που την εδωσα αλλα και στη δικια μου ενηλικη σκυλα εκατσε μια χαρα. Βεβαια σκυλι απο σκυλι διαφερει. Τη θεωρω παρα πολυ καλη τροφη

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
γιατι μακρυα ??? λογω κοστους η λογο ποιοτητας?
Και τα δύο.... αλλά κυρίως ποιότητας! Μπορείς να βρεις ενα σωρό καλύτερες με ανώτερη αναλογια τιμης-ποιότητας!

Αλλά οι κτηνιατροι με τα σταντ με τα σακια τροφών στον χώρο αναμονης, εχουν καταντησει γραφικοί στο θεμα πρότασης τουλάχιστον αξιοπρεπους τροφής

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Της hils οι κτηνιατρικες τροφες ειναι πολυ καλες, οι αλλες ειναι μετριοτατες.
Το ιδιο και της royal. Για να τα λεμε ολα, η ρογιαλ ειναι μια εταιρια με πολυετη εμπειρια, παρα πολλα σκυλια εχουν μεγαλωσει με αυτη. Δεν ειναι "κακη" τροφη, απλα ειναι υπερεκτιμημενη. Τα συστατικα της δηλαδη παραπεμπουν σε τροφες χαμηλοτερης οικονομικης κατηγοριας.
Eukanuba και pro plan ειναι επισης μετριες τροφες, για τη δε πρωτη ειχε δημιουργηθει κι ενα σοβαρο ζητημα με ανακλησεις στο παρελθον.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Και ποιαν θεωρειται την καλυτερη δυνατη επιλογη ? Ρωταω επειδη ειμαι αρχαριος

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Bolek7, ένα απλό 'τεστ' είναι να διαβάσεις τα συστατικά και θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά: δες τι θα τρώει ο σκύλος σου, πχ 'άλευρα πουλερικών' (γενικώς και αορίστως) ή 'κοτόπουλο', κτλ κτλ
Όπως είπαν και η ghelly και η Hlianna, καλές επιλογές είναι οι arden grange, brit care, applaws, εγώ σου προτείνω και sam's field και nutro.

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Νομιζω πως δεν υπαρχει μια απαντηση στην ερωτηση σου. Το σωστο ειναι τι ταιριαζει στον φιλαρακο σου. Μπορεις να δοκιμασεις καποια απο αυτες που σου ειπαν τα παιδια πιο πανω (Arden , Applaws, brit κλπ), και θα κρινεις εκ του αποτελεσματος. Προσωπικα εχω τις καλυτερες εντυπωσεις απο την Arden grange. Επισης πολυ καλη για μενα αν και λιγο τσιμπημενη ειναι η Fish For Dogs.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
επισης ειναι καλη ιδεα να μην παρεις καμια σουπερ ντουπερ τροφη κανενα 20 κιλο και δεν του κατσει καλα του σκυλακου ε... παρε πρωτα μια μικρη-νορμαλ συσκευασια και <<βλεπεις>>..

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Τελικα βρε παιδια η ολιστικη τροφη ειναι η ¨καλυτερη¨ επιλογη ή δεν εχει να κανει? Βλεπω πολλοι απο εσας προτεινετε την arden αλλα δεν ειναι ολιστικη..

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Για μενα η εννοια ολιστικη στις τροφες σκυλων σηκωνει τεραστια συζητηση.. Σημασια εχει να δινεις στον σκυλο σου μια τροφη που να μην ειναι τιγκα στο καλαμποκι. Η αρντεν καθεται πολυ καλα στα περισσοτερα σκυλια και καλυπτει και περιπτωσεις σκυλακων με τροφικες αλλεργιες. Η δικια μου που εχει μεγαλο θεμα με δερματικα εχει φτιαξει πολυ με την αρντεν.Το βασικο ειναι να βρεις μια τροφη να καθετσι καλα στον σκυλι σου.

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Για μενα η εννοια ολιστικη στις τροφες σκυλων σηκωνει τεραστια συζητηση.. Σημασια εχει να δινεις στον σκυλο σου μια τροφη που να μην ειναι τιγκα στο καλαμποκι. Η αρντεν καθεται πολυ καλα στα περισσοτερα σκυλια και καλυπτει και περιπτωσεις σκυλακων με τροφικες αλλεργιες. Η δικια μου που εχει μεγαλο θεμα με δερματικα εχει φτιαξει πολυ με την αρντεν.Το βασικο ειναι να βρεις μια τροφη να καθετσι καλα στον σκυλι σου.
Μεχρι να βρουμε τι θα του κατσει καλα ομως του εχουμε ταραξει το στομαχι..να δοκιμασω λοιπον κ την arden.

Last edited:

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Ερωτηση λιγο εκτος θεματος... αυτα μπολακια με τα εξογκωματα που ειναι σαν λεγκο ...σε τι χρησημευουν?

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

rinio

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2008
95
0
Ειναι για τα λαιμαργα σκυλιά, τα εξογκώματα τα δυσκολευουν να περνουν μεγαλη ποσοτητα κροκετας στο στομα τους κι ετσι αναγκαστηκα τρωνε με πιο φυσιολογικους ρυθμους.

bolek7

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2013
86
0
Αααα σαν το δικο μου δλδ το οποιο τις καταπινει ε??? Μια χαρα

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Natasaki

Well-Known Member
30 Απριλίου 2013
619
3
Θεσσαλονικη
Γιατι ετσι??Εχει καποιο προβλημα το σκυλακι σου???
Δεν μου αρεσει η ποσοτητα απο τα κακα της κ το μεγεθος επισης..θεωρω πολλες τις 3 φορες κακα εκ των οποιων η μια σιγουρα ειναι οσο το μποι της (ιουυυυ)

Vini blacky

Member
2 Μαϊου 2012
11
0
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα. Να ρωτήσω Arden Grange αγοράζω από το Pet Tails - Διατροφή & Φροντίδα Κατοικιδίων στην Θεσσαλονίκη, έχετε δοκιμάσει την Barking Heads? Η Vini, ο σκύλος μου δοκίμασε ένα δείγμα που μας έδωσε η pet tails και μπορώ να πω ότι το έφαγε με πολύ όρεξη!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog