Royal, acana , barking heads

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ροτζερ εχεις ανοιξει πόσα θεματα, παρομοιου περιεχομένου. για κάποιο λόγο μου φαινεται επίσης ότι επιμένεις να θεωρείς τη ρουαγιαλ "εξαιρετικη" επειδή μεγάλωσε γενιές και γενιές σκύλων. Οι περισσότεροι διαφωνούμε σε αυτό, το κατάλαβες πιστευω.
Η μπαρκινγκ σε σχέση τιμής-ποιότητας ειναι πάρα πολύ καλή.
Η ακάνα ειναι πάρα πολύ καλή αλλά ακριβή.

Σε ένα άλλο θέμα σου απάντησα ότι το ζήτημα δεν ειναι ποιά ειναι η καλύτερη, το ζητημα ειναι πια καλή τροφή θα κάτσει καλά στον σκύλο.

• Like
Reactions: LaCat

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
ροτζερ εχεις ανοιξει πόσα θεματα, παρομοιου περιεχομένου. για κάποιο λόγο μου φαινεται επίσης ότι επιμένεις να θεωρείς τη ρουαγιαλ "εξαιρετικη" επειδή μεγάλωσε γενιές και γενιές σκύλων. Οι περισσότεροι διαφωνούμε σε αυτό, το κατάλαβες πιστευω.
Η μπαρκινγκ σε σχέση τιμής-ποιότητας ειναι πάρα πολύ καλή.
Η ακάνα ειναι πάρα πολύ καλή αλλά ακριβή.

Σε ένα άλλο θέμα σου απάντησα ότι το ζήτημα δεν ειναι ποιά ειναι η καλύτερη, το ζητημα ειναι πια καλή τροφή θα κάτσει καλά στον σκύλο.
Το καταλαβαίνω αυτο... Σε αυτές που έβαλα πιο πριν ποια μου προτείνεις

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
μα βλέπεις στην Royal σε 2 πρώτες θέσεις το καλαμπόκι, ενώ οι άλλες έχουν κρέας, θέλει συζήτηση αυτό? Σκυλιά είναι όχι κότες. Τη δεύτερη δεν την ήξερα αλλά φαίνεται αρκετά καλή για τα λεφτά της - βγαίνει 7€ το κιλό, εν η Acana 8€. Την έχεις δοκιμάσει? κάθεται καλά στο σκυλάκι σου?

• Like
Reactions: Sadah

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Κοίτα, δεν μπορώ να ξέρω ποια θα κάθεται καλύτερα στο σκυλί σου, πρέπει να δοκιμάσεις. Απλά σου λέω ότι η Royal δεν αξήζει τα λεφτά της.
Εμένα με την Acana είχε αρκετά κοπρανα, πέρασα σε Pronature και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
RogerF ειλικρινά, τί ακριβώς κάνεις? Εχεις ανοιξει ενα σωρό θεματα με τα ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.... εμενα προσωπικά μου εστελνες και πμ να σου πω για το τι τροφη δινω και μόλις σου λέω barking heads, ανοιγεις θέματα να τη συγκρινεις με την "αγαπημενη" σου royal... εεε νομιζω καταντάς κουραστικός. Ουτε η εφορια τόσο ελεγχο και εμμονη
Κατσε διάβασε πώς "αξιολογουμε" τις τροφές και κανε τις συγκρισεις μόνος σου.

• Like
Reactions: Elli

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
1 σακι Royal Canin
8.5 ευρω κοστος παραγωγης για το εργοστασιο.
Τα υπολοιπα 60 ευρω (πανω κατω) που πληρωνεις είναι ο πρόλογος του μάρκετινγκ.
2μετρα μοντελα στις εκθεσεις και μεγαλες οθονες για την προωθηση της τροφης..Μολις όμως ρωτήσεις κατι ετσι πιο εξειδικευμενο,μενουν με το χαμογελο στο στομα..
Μην κοροιδευεις τον εαυτο σου.

Όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ σου λεει και το μελος haviharakennel ΔΕΝ ταιζεις κοτόπουλα για να δινεις καλαμποκια....
Ταιζεις ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ που το κυριο συστατικο της τροφης τους θα πρεπει να είναι προφανως το ΚΡΕΑΣ ! ! !

Κοινη λογικη!

• Like
Reactions: ghelly and Gaara

rogerF

Well-Known Member
4 Μαϊου 2014
257
74
Λάρισα
Ενταξει παιδια σορρυ δεν προκειτε να ξανασυμβεί... Απλα ειμαι καινούριος !! Μπορει να σας κούρασα αλλα οκ... Ελπίζω να με καταλαβαίνετε

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog