Rottweiler στην Νοτιο-ανατολική Αττική

ektorass

Member
27 Νοεμβρίου 2012
21
0
Καλησπέρα ,

Υπάρχουν ιδιοκτήτες ροτβαιλερ στην Νοτιο-ανατολική Αττική ( από Βάρκιζα έως Κερατέα ) ώστε να κανονίσουμε να βρεθούμε σε κάποια παραλία να παίξουν τα σκυλιά μας ?

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Τι λες χρυσό μου; Για ποιους μας πέρασες που θα κάνουμε παρέα με κάτι λιγότερο από ροτβάιλερ;

ektorass

Member
27 Νοεμβρίου 2012
21
0
θα προτιμούσαμε να είμαστε κοντά χιλιομετρικά , αλλά το συζητάμε :) ροτβαιλερ πάντως είναι το ζητούμενο για παρέα

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
τόσο καλό παιδί είναι ο δικός σου?
γιατί τα δικά μου το μόνο που δεν θέλουν είναι ξένα σκυλιά για να κάνουν γνωριμίες...

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Έχω εγώ θηλυκό ροτβάιλερ. Είναι στειρωμένο όμως. Ισχύει ακόμα η πρόταση; :)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Ωραία, μια μεγάλη μέρα που θα έρθουμε προς τα εκεί θα επικοινωνήσουμε. Γιατί τόσο κόλλημα με συγκεκριμένη φυλή όμως;

ektorass

Member
27 Νοεμβρίου 2012
21
0
Ωραία, μια μεγάλη μέρα που θα έρθουμε προς τα εκεί θα επικοινωνήσουμε. Γιατί τόσο κόλλημα με συγκεκριμένη φυλή όμως;

Καλημέρα ,

Θα σας περιμένουμε. Θέλει και απάντηση το ερώτημα σου ..? ;)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εχμ..ναι! Εγώ κάποτε έψαχνα απλά μεγαλόσωμα σκυλιά γιατί τα μικρά τα κάνει μπαλάκια. Εσύ τώρα θες και συγκεκριμένη φυλή. Θα κανονίσουμε καμιά φωτογράφηση κι έτσι;

Επί τη ευκαιρία, εσύ που είσαι κοντά σε παραλία αν ξέρεις καμιά απόμερη και για το καλοκαίρι, θα ήταν σούπερ!

ektorass

Member
27 Νοεμβρίου 2012
21
0
Εχμ..ναι! Εγώ κάποτε έψαχνα απλά μεγαλόσωμα σκυλιά γιατί τα μικρά τα κάνει μπαλάκια. Εσύ τώρα θες και συγκεκριμένη φυλή. Θα κανονίσουμε καμιά φωτογράφηση κι έτσι;

Επί τη ευκαιρία, εσύ που είσαι κοντά σε παραλία αν ξέρεις καμιά απόμερη και για το καλοκαίρι, θα ήταν σούπερ!

ok θα το έχω υπόψιν

ektorass

Member
27 Νοεμβρίου 2012
21
0
ενόψη χιονιά νομίζω πως είναι ωραία ευκαιρία για να βρεθούμε με όσους έχουν ροτβαιλερ στα νοτια ανατολικά της Αττικής..

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Εν οψει χιονιά, νομίζω ότι είναι καλύτερα για κουβερτούλα και τσαγάκι.