Rocky the Rott

vagelis26b

New Member
27 Φεβρουαρίου 2011
4
0
Λοιπόν το δικό μου σκυλάκι είναι ο Ρόκυ μου!Είναι Ροτβάιλερ και σε λίγες μέρες γίνεται 3 ετών!!!!!!Τον αγόρασα τέλη ιουνίου το 2009 και από τότε ό,τι και να κάνω έχει σχέση με αυτόν!!!!:):):)Θα ήθελα να ανεβάσω και φωτο που είμαστε μαζί σε διάφορες βόλτες,αν κάποιος ξέρει παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει.....Αυτα για αρχη:D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αγαπητό μέλος,

Διάβασε τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις ανάρτησης θέματος στην συγκεκριμένη ενότητα, που υπάρχουν και σαν υπομνήματα στην αρχή της (τα πρώτα μηνύματα).

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

Αν επιθυμείς να ανοιχθεί και να συνεχιστεί το παρόν νήμα στείλε διορθωμένο και με βάση τους κανονισμούς κείμενο με π.μ. στο μέλος admin και θα αναρτηθεί διορθωμένο και προς συζήτηση.

Ευχαριστούμε πολύ!

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Από το μέλος vagelis26b

Λοιπόν το δικό μου σκυλάκι είναι ο Ρόκυ,ένα αρσενικό (με ουρά εννοείται) ροτβαιλερ....Γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 2009 και είμαστε μαζί απο τον Ιούνιο του ίδιου έτους.Το βάρος του είναι περίπου 57 κιλά και το ύψος του 67-68 cm!Γράφω περίπου,γιατί πάντα υπάρχει και ο αστάθμητος παράγοντας σφάλματος...Τον απέκτησα από κύριο που ασχολείται με την αναπαραγωγή αυτής της ράτσας και ο οποίος είχε και την μητέρα τoυ ροκ.Ο πατέρας του προέρχεται από σέρβικο εκτροφείο (crni lotos) και ο μικρός ήρθε σε μένα μαζί με το pedigree του!Μαζί,με την βοήθεια εκπαιδεύτριας κάναμε την βασική εκπαίδευση κατ'οίκον και τότε κατάλαβα πόσο απαραίτητο είναι κάτι τέτοιο για κάποιον που θέλει να συμβιώνει με ένα σκυλί!!!Αυτά για αρχη όσον αφορά την παρουσίαση του Ροκ,στη συνέχεια όταν μάθω θα ανεβάσω και φώτο του!