rhodesian ridgeback

taisonboxer

Member
14 Μαρτίου 2012
22
0
nikosia ,cyprus
γεια σας θα ήθελα να μάθω αν τα rhodesian ridgeback μαδάνε και ποσο? σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω κουτάβι και έχω μωρά μικρά....ευχάριστο πολύ

bordercollie

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2012
251
0
1. Όχι δεν μαδάμε πολύ απ’ όσο ξέρω.
2. Γιατί αποφάσισες να πάρεις αυτό τον σκύλο. Εννοώ τι σε έκανε να θες την συγκεκριμένη ράτσα και όχι κάποια άλλη
3. Ποσά ξέρεις για την ράτσα αυτή
4. Ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος απόκτησης σκυλού
5. Αν ναι έχεις βρει εκτροφέα;Έχετε μιλήσει έχεις δει την δουλειά του και τα σκυλιά του;

Last edited:

silent

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2011
1.042
52
Νότια Προάστια
Ολοι οι σκυλοι μαδανε. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανουν για παιδια. Θεωρω οτι ειναι πιο σημαντικο να κοιταξετε το ταπερμαντο του σκυλου ωστε να μπορει να συμβιωνει με παιδια και οχι αν μαδανε.

Γενικα τα ροδεσιανα θεωρουνται καθαρα ζωα, χωρις αυτο αν σημαινει οτι δεν θα μαδανε.

Γενικα ειναι καλο ο σκυλος να μην μπαινει στο δωματιο των παιδιων και να καθαριζετε λιγο πιο συχνα.
Απο την αλλη εχουν βγει κατι ερευνες φετος που λενε οτι οταν το μωρο συμβιωνει κατα το 1ο ετος της ζωης του με σκυλο, εχει λιγοτερες πιθανοτητες να ειναι αλλεργικος σε σκυλο και μεγαλυτερη ανοσια σε αρρωστιες του αναπνευστικου.

Το καλυτερο ειναι να ρωτησετε λεπτομερειες σε καποιον εκτροφεα.

taisonboxer

Member
14 Μαρτίου 2012
22
0
nikosia ,cyprus
Ημουν λάτρης τον boxer και είχα boxer ...αλλα όταν γνώρισα ταrhodesian ridgeback τα λάτρεψα.1 επειδή έχουν αυτό το αρχοντικό ύφος και επειδή είναι και από τη Aφρική που την λατρεύω.έχω διάβαση αρκετά γι αυτά τα σκυλιά και πιστεύω πως θα είμαστε και οι δυο καλά,θα περνάμε καλά...το κακό είναι ότι δεν βρίσκω εκτροφέα. καλά...το κακό είναι ότι δεν βρίσκω εκτροφέα.:(

ChristineAngel

Active Member
30 Σεπτεμβρίου 2012
43
0
Εκτροφέα έχουμε στην Ελλάδα και μάλιστα καλή!Περίμενε λίγο να βρω όνομα και τηλέφωνο και επανέρχομαι

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Leeurif λεγεται το εκτροφειο, αν εχεις φεισμπουκ καντους add

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033