Random energy boosts

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Θα ακουστεί λίγο χαζό αλλά με προβληματίζει κάποια συμπεριφορά του σκύλου μου. Ήταν η τρίτη φορά που μου το έχει κάνει αυτό. Εκει που πάμε ήρεμα και ωραία ξαφνικά αρχίζει και πέφτει στο πάτωμα όπως παίζουν τα σκυλιά μεταξύ τους και να χοροπηδάει πάνω μου ΚΑΙ κάνοντας κύκλους γύρο μου. Δεν μου δείχνει κανένα σημάδι για την συμπεριφορά του αυτή απλά έχω προσέξει ότι το κάνει μόνο πάνω σε γρασίδι :shock:
Σήμερα άφησα το λουρί απο το χέρι μου να δώ τι θέλει να κάνει. Σκέφτηκα, έχουμε σχεδόν μια εβδομάδα να πάμε βουνό μπορεί να θέλει να τρέξει. Αποτέλεσμα να πηγαίνει χοροπηδώντας τρια-τέσσερα μέτρα μπροστά μου να πέφτει κάτω να γίνεται ρεζίλι και να έρχεται πάλι δίπλα μου σε στάση heel. Την σπρώχνω λιγάκι και της δείνω μερικά χαστουκάκια στα οπίσθια και δεν πάει πουθενά.
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την συμπεριφορά. Την πρώτη φορά που μου το έκανα είχα παγώσει... τι έπαθε, phycho dog

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Οπως το λες, κι εμένα για παιχνίδι μου φαίνεται. Και γιατί μωρέ γίνεται ρεζίλι; Ισα-ισα που θα πρέπει να έχει γέλιο όπως την φαντάζομαι.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αααα! Κι εμενα!Οταν ηταν μικροτερος και εβλεπε γρασιδι αυτο εκανε.Ετριβε την πλατη του,ξαπλωνε, τεντωνοταν,επαιρνε φορα κι επεφτε πανω μου και τετοια τρελά.Η καλυτερη του οταν το γρασιδι ηταν βρεγμενο απο την υγρασια...

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αααα! Κι εμενα!Οταν ηταν μικροτερος και εβλεπε γρασιδι αυτο εκανε.Ετριβε την πλατη του,ξαπλωνε, τεντωνοταν,επαιρνε φορα κι επεφτε πανω μου και τετοια τρελά.Η καλυτερη του οταν το γρασιδι ηταν βρεγμενο απο την υγρασια...
Σα να βλέπω την δικιά μου! Καραγκιοζάκος σκέτος με το χορτάρι, τούμπες, τρίβεται, παίρνει μια πράσινη εσάνς στο άσπρο τρίχωμα... για παιχνίδι μου κάνει και μένα!

aleksandy

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2010
174
2
Κάτι αντίστοιχο έκανε κ ο σκύλος της φίλης μου όταν ήταν πιο μικρός. Ενώ περπατούσαμε (και αφού είχε ήδη τρέξει στη βόλτα κ κουραστεί αρκετά - στην επιστροφή) έφτανε σε ένα ξέφωτο με κοντό χόρτο και πευκοβελόνες και άρχιζε να τρέχει κυκλικά, γύρω γύρω με δαιμονιώδη ρυθμό. Να φανταστείτε ότι προσπαθούσα με κόπο να τον ακολουθήσω με το λουρί του για να μη μπερδευτεί. Αυτό κρατούσε 2-3 λεπτά κ μετά ήσυχο συνέχιζε το περπάτημα (ή καμιά φορά ήθελε λίγα λεπτά να ξεκουραστεί...).

Μη σε ανησυχεί, θα περάσει :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Απο οτι εχω καταλαβει σε προηγουμενα σου ποστ, εισαι πολυ "αυστηρος" στη βολτα σας.. δεν την αφηνεις με αλλα σκυλια, την εχεις με εντολες κλπ. Η σκυλα σου εχει και αλλες αναγκες και στο δειχνει με τον τροπο της!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μηπως δεν τον βγαζεις αρκετες βολτες;Εσυ μπορει να πιστευεις οτι του φτανουν,ενω εκεινος να εχει αναγκη παραπανω.Τωρα θυμηθηκα που το εκανε οταν οι βολτες ηταν 2 και ειχε ενταση.Μολις αυξησα τις βολτες του,το εκοψε ακομα και οταν εβλεπε γρασιδι.Μμμμ...μολις το συνειδητοποιησα.Με την ωρα μου...Οι βολτες αυξηθηκαν οχι επειδη καταλαβα το λογο,αλλα θεωρησα οτι περισσοτερη κοινωνικοποιηση και ασκηση.

Last edited:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Απο οτι εχω καταλαβει σε προηγουμενα σου ποστ, εισαι πολυ "αυστηρος" στη βολτα σας.. δεν την αφηνεις με αλλα σκυλια, την εχεις με εντολες κλπ. Η σκυλα σου εχει και αλλες αναγκες και στο δειχνει με τον τροπο της!
Ναι σωστό αυτό που λες, σκέφτηκα μήπως έιναι τρόπος που δείχνει "φτάνει πια ρε μλκ!" :)

@skyakos Και αυτό το σκέφτηκα και πριν δύο εβδομάδες κάναμε τρεις βόλτες την ημέρα. Γύρισα πίσω στης δύο γιατί μόλις την έφερνα σπίτι έπεφτε τέζα και ούτε να σηκωθεί να παίξει δεν ήθελε. Για να είμαι ειλικρινής δεν κάνουμε μικρές βόλτες, τώρα μόλις πάω σπίτι θα πάμε για το μεσιμεριανό περπάτημα μας μιας ώρας
Ο Amaliaz έχει λίγο δίκιο...

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
να πηγαίνει χοροπηδώντας τρια-τέσσερα μέτρα μπροστά μου να πέφτει κάτω να γίνεται ρεζίλι και να έρχεται πάλι δίπλα μου σε στάση heel.
Πρεπει να δεις τον Capone του Lawrence-gr να δεις τι κανει! Αλλα ο Capo δεν το κανει μονο στο γρασιδι, εκει ειναι και η λεπτομερια που κανει την διαφορα! Χεχεχε :-D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97