Puppy Park 13/08

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αύριο λοιπόν αποφάσισα να πάω απο το πρωί την Ζήβα και την Ραμόνα για άλλη μια φορά στο Puppy Park απο το πρωί στις 08:00 όπου θα τις αφήσω εκεί να ξεσκάσουν και να παίξουν (και εγώ θα πάω δουλειά) όπου μετά κατα τις 17:00 θα πάω και εγώ εκεί να κάτσω καμια δυο ωρίτσες μαζί τους και μετά θα φύγουμε να πάμε σπίτι μας, αν κανείς κάνει κέφι να έρθει κατα εκεί ή θα είναι ήδη εκεί θα χαρούμε να σας δούμε.

Θα τραβήξω αυτή τη φορά φωτογραφίες και βίντεο με την Ραμόνα στο Puppy Park.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Αύριο λοιπόν αποφάσισα να πάω απο το πρωί την Ζήβα και την Ραμόνα για άλλη μια φορά στο Puppy Park απο το πρωί στις 08:00 όπου θα τις αφήσω εκεί να ξεσκάσουν και να παίξουν (και εγώ θα πάω δουλειά) όπου μετά κατα τις 17:00 θα πάω και εγώ εκεί να κάτσω καμια δυο ωρίτσες μαζί τους και μετά θα φύγουμε να πάμε σπίτι μας, αν κανείς κάνει κέφι να έρθει κατα εκεί ή θα είναι ήδη εκεί θα χαρούμε να σας δούμε.

Θα τραβήξω αυτή τη φορά φωτογραφίες και βίντεο με την Ραμόνα στο Puppy Park.
Εχεις μιλησει μαζι τους Διονυση για αυτο?
Θυμαμαι πριν τη φυλαξη βεβαιωνονται οτι προκειται για σκυλια που ξερουν το χωρο και δεν θα κλαινε κλπ.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Εχεις μιλησει μαζι τους Διονυση για αυτο?
Θυμαμαι πριν τη φυλαξη βεβαιωνονται οτι προκειται για σκυλια που ξερουν το χωρο και δεν θα κλαινε κλπ.
Ναι, όταν πρωτοπήγα την Ραμόνα την προηγούμενη Παρασκευή φοβόντουσαν να την αφήσω εκεί γιατί ήταν φοβισμένη (νόμιζαν ότι φοβόταν και σκυλιά) και μου είπαν ότι αν τα βλέπανε σκούρα θα την βάζανε σε κλουβί μόνη της αλλά μετά είδαν ότι παίζει μια χαρά με σκυλιά και ήταν στον χώρο του καφέ όλη μέρα μαζί με την Ζήβα και άλλα πολλά σκυλιά. Κανονικά θα τα πήγαινα τα σκυλιά το Σάββατο εκεί αλλά θα είναι κλειστά απο Σάββατο μέχρι και Δευτέρα.

Εγώ θα πάω στο Puppy Park στο Μαρούσι, μόνο αυτό ξέρω, δεν ξέρω άλλο.

Last edited:

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ποποο γκάφα νόμιζα οτι ήταν για αύριο και έλεγα να 'ρθω! :(

χωρίς να είμαι σίγουρη...έχω την εντύπωση πως αυτό στην Βάρη έχει κλείσει...
τώρα δεν ξέρω...???
στην ιστοσελίδα τους πάντως αναφέρουν μόνο του Αμαρουσίου...

Έχεις κάποιο Link κτλ ...??
http://www.puppiespark.gr/el/contact

Edit...δεν είναι τίποτα με πείραξε η ώρα...
οπότε θα έρθουμε κι εμείς αύριο αν δεν μας τύχει τίποτα..!!!:D

Φάνια που είσαι???
μήπως να ερχόσουν και εσύ καμια βόλτα απο εδώ??
έχουμε καιρό να σε δούμε..;)

Last edited:

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Η Ζήβα και η Ραμόνα βρίσκονται ήδη στο Puppy Park και διασκεδάζουν. Το κακό είναι ότι ξέχασα την φωτογραφική μηχανή στο σπίτι. Το πήρα χαμπάρι εφόσων έφτασα στο Puppy Park, την έκανα την γκάφα μου πάλι. Oh well!!! :)

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Στο κέντρο τις έχουνε και τις 2 ώς συνήθος. Έχει αρκετά σκυλιά, είδα στα κλουβιά καμια 20-25ρια σκυλιά και στο κέντρο της καφετέριας είχε καμια 10ρια. Καλά Γιούλη, ένα σου λέω μόνο να δείς εκεί ένα Ακίτα και ένα Αγ. Βερνάρδου κουτάβια να πάθεις το τραλαλα σου. Είναι ΤΕΛΕΙΑ.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
E, γιατί δεν πας? Να βρείς μια μέρα να έχει χρόνο να κάτσεις κιόλας ώρες εκεί να φχαριστηθείς και εσύ και τα σκυλάκια σου. Σίγουρα ο Ούζο θα ξετρελαθεί.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Το κακό είναι ότι ξέχασα την φωτογραφική μηχανή στο σπίτι. Το πήρα χαμπάρι εφόσων έφτασα στο Puppy Park, την έκανα την γκάφα μου πάλι. Oh well!!!
θα την πάρω εγώ μαζί μου;)

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Συγνώμμη να ρωτήσω κάτι.. Αυτό το σκ δεν είναι κλειστο το παρκο?? ξερεί κανείς να μου απαντήσει?

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Διαβάζοντας το θέμα σας για το puppy park, προσωπικά μόνο στης Βάρης έχω πάει και από άτομα που τους το συνέστεισα για την φιλοξενεία του σκύλου τους κατά την διάρκεια των διακοπών (εγώ έχω να πάω αρκετό καιρό στο πάρκο), έμαθα ότι το βρήκαν ανοικτό και συζήτησαν για το τι είναι σωστό για το σκύλο κιόλας ώστε να δεχθεί πιο εύκολα την αλλάγή περιβάλλοντος καθώς δεν είναι μαθημένο. Τώρα στο puppy cafe στο Μαρούσι το έχω ακούσει αλλά σαν πρώτη φορά όταν το κανονίσετε θα ήθελα να βρεθώ με κάποιον ώστε να με πάει και να μάθω τον δρόμο.

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Διαβάζοντας το θέμα σας για το puppy park, προσωπικά μόνο στης Βάρης έχω πάει και από άτομα που τους το συνέστεισα για την φιλοξενεία του σκύλου τους κατά την διάρκεια των διακοπών (εγώ έχω να πάω αρκετό καιρό στο πάρκο), έμαθα ότι το βρήκαν ανοικτό και συζήτησαν για το τι είναι σωστό για το σκύλο κιόλας ώστε να δεχθεί πιο εύκολα την αλλάγή περιβάλλοντος καθώς δεν είναι μαθημένο. Τώρα στο puppy cafe στο Μαρούσι το έχω ακούσει αλλά σαν πρώτη φορά όταν το κανονίσετε θα ήθελα να βρεθώ με κάποιον ώστε να με πάει και να μάθω τον δρόμο.
Το επόμενο ΣΚ θα πάμε εμείς... οπότε αν θες το κανονίζουμε.. θα πάμε για πρώτη φορά.. οπότε θα μείνουμε με τα σκυλιά μας εκέι όλη μέρα.. :)...