Pug για πρωτο σκυλο

Kostas1989

Banned
Banned
20 Νοεμβρίου 2018
36
3
35
Αθήνα
Σκεφτομαι να παρω ενα σκυλο για πρωτη φορα ,
δεν εχω ξαναπαρει ποτε σκυλο ,
η μονη γνωση που εχω ειναι 2 βιντεακια του cesar millan που ειδα στο youtube

επειδη κανω δουλεια γραφειου κατα την διαρκεια της περισσοτερης μερες σκεφτομουνα για κανενα pug

υπαρχει καμια αλλη ρατσα που να ειναι ακομα πιο ηρεμη απο pug ? και γενικα να μην ειναι του περα δωθε συνεχεια ? δηλαδη με ενα 10λεπτο μαξ να ξεμπερδευω με την βολτα

απο οτι διαβασα δεν πρεπει να αγορασω αλλα να υιοθετησω
απο τις υιοθεσιες που ειδα δεν βρηκα pug

εχει κανεις κανενα λινκ για pug για υιοθεσια ή κατι παρομοιο πανω κατω που να θελει ελαχιστη ασκηση και να αντεχει 15-16 ωρες δουλεια γραφειου χωρις να βγαινει εξω περαν ενος 10λεπτου μαξ ?

ευχαριστω για τις πληροφοριες
θα ψαξω και εγω μπας και βρω τιποτα αλλο

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.213
261
38
Καλώς ήρθες! Εγώ δεν θα επέλεγα φυλή με τόσα προβλήματα υγείας σαν τα παγκ,αρχικά αυτό.Βέβαια αν είναι υιοθεσία αλλάζει το πράγμα. Απο την άλλη μου φαίνεται άστοχο να έχω σκύλο μόνο για ένα δεκάλεπτο μαξ! Και τις υπόλοιπες ώρες που θα είναι; Αν οι συνθήκες ήταν πιο επαρχιακές του στύλ οικόπεδο χώρος γενικότερα και αλληλεπίδραση με άλλα ερεθίσματα θα σου έλεγα οκ αλλά σε διαμέρισμα ή γραφείο δεν ξέρω είναι κάπως!

Kostas1989

Banned
Banned
20 Νοεμβρίου 2018
36
3
35
Αθήνα
ναι εδω μαζι στην δουλεια να αραζει
δεν εχω σχεδον καθολου χρονο πλην αυτου του 10λεπτου για μια βολτα
προφανως θα τον πηγαινω μια στο τοσο και για κουρεμα , κτηνιατρο κτλπ . οταν χρειαζεται
και φαγητο και νερο

αλλα παραπανω δεν μπορω να προσφερω

για αυτο εψαχνα ενα βαριεστημενο σκυλι τυπου pug

τωρα αν δω οτι δεν την παλευει καστανο στο γραφειο στην χειροτερη να τον δωσω πισω

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Αν θέλεις ένα σκυλί που να βαριέται και να θέλει το αραλίκι του, υιοθετείς ένα μεγάλης ηλικίας αδέσποτο απο καταφύγιο. Και θα χαρεί να χουχουλιάζει και λόγω ηλικίας δεν θα έχει έτσι κι αλλιώς πολλή ενέργεια.
Τα παγκ είναι οι καλύτεροι φίλοι ...του κτηνίατρου.

Kostas1989

Banned
Banned
20 Νοεμβρίου 2018
36
3
35
Αθήνα
ναι δεν μαρεσουνε οι γατες καθολου
και ουτε τα πολυ μεγαλα σκυλια
τελοσπαντων θα ψαξω και αλλο και θα βρω κατι

ακομα δεν εχω αποφασισει την ρατσα
δεν καιγομαι να τον παρω τωρα ετσι και αλλιως
μπορει να μου παρει και κανενα μηνα μεχρι να εχω ολες τις πληροφοριες που πρεπει

Vanessa99

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2017
250
282
O σκύλος είναι ζωντανός οργανισμός με ανάγκες εκτονωσης κτλ.
Επίσης, αυτό το: αν δε δω να τη παλεύει θα τον δώσω πίσω, με προδιαθέτει αρνητικά, με όλο το θάρρος. Δεν είναι λουτρινο να το παίρνεις και να το δίνεις οποτε δε σου κανει

Kostas1989

Banned
Banned
20 Νοεμβρίου 2018
36
3
35
Αθήνα
απο το να τον βλεπεις να υποφερει και να μην μπορει καλυτερα να τον δωσεις πισω
απλα δεν ξερω πως θα ανταποκριθει τοσες ωρες μεσα στο γραφειο

τελοσπαντων κατι θα παρω αλλα οχι ακομα
θα ψαξω και αλλο μεχρι να καταληξω καπου

το μονο που φοβαμαι ειναι να μην χεσει ολο το γραφειο
αυτο ειναι ο φοβος μου για αρχη
θα δουμε

Vanessa99

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2017
250
282
Aν δε μπορέσεις να ανταποκριθείς στις ανάγκες του εξαρχής, τότε δεν τον παίρνεις καθόλου. Ξαναλέω, είναι ζωντανός οργανισμός. Έχει ανάγκες. Νερό, φαγητό, βόλτα, άραγμα, ύπνο.
Αν παρεις κουτάβι ατυχήματα θα υπάρχουν. Δε μπορούν να κρατηθούν πολύ και επίσης χρειάζονται πολλα διαλείμματα για τουαλέτα. Ένας ενήλικος σκύλος, αν τον βγάζεις πριν τη δουλειά και μετά, θα μπορεί να κρατηθεί στο ενδιάμεσο

Kostas1989

Banned
Banned
20 Νοεμβρίου 2018
36
3
35
Αθήνα
ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια
απλα αν γνωριζει κανενας καμια ρατσα σκυλου τυπου pug βαριεστημενο χωρις πολυ εκτονωση
και να μην χρειαζεται να πηγαινω συνεχεια κτηνιατρο
αυτο θα ητανε το ιδανικο για εμενα
ευχαριστω

Kostas1989

Banned
Banned
20 Νοεμβρίου 2018
36
3
35
Αθήνα
απο τα βιντεο που ειδα του cesar millan μονο η ασκηση απαιτει χρονο
τα υπολοιπα ειναι να θεσω ορια κτλπ που δεν απαιτουν χρονο πολυ
μονο η βολτα ειναι η χρονοβορος υποθεση απο τα βιντεο που ειδα

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
μπορω να το πηγαινω 10-15 λεπτα βολτα τον γυρο της πλατειας
Δεν αρκει για σκυλο. :(
Σκεψου οτι ακομα και ο πιο βσριεστημενος φανταζομαι αν δεν εκτονωθει, μπορει να κανει ζημιες, να γαυγιζει, να ειναι ενοχλητικος τελος παντων.

• Like
Reactions: noni_papa

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Καλησπέρα και από μένα. Η βόλτα είναι η λιγότερο ίσως χρονοβόρα διαδικασία όσον αφορά στο μεγαλωμα ενός σκύλου. Θα χρειαστεί να έχεις χρόνο για να δεθεις με το σκύλο, είτε κουτάβι είτε ενήλικο, να του αφιερώσεις πραγματικό και ουσιαστικό χρονο για να χτίσετε σχέση. Τώρα για τα του κτηνιατρου κανεις δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα χρειαστούν επισκέψεις που θα πάρουν και χρόνο και χρήμα... Και ειδικά αν πας σε βραχυκεφαλες φυλές...

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
εχει κανεις κανενα λινκ για pug για υιοθεσια ή κατι παρομοιο πανω κατω που να θελει ελαχιστη ασκηση και να αντεχει 15-16 ωρες δουλεια γραφειου χωρις να βγαινει εξω περαν ενος 10λεπτου μαξ
ευχαριστω για τις πληροφοριες παιδια
απλα αν γνωριζει κανενας καμια ρατσα σκυλου τυπου pug βαριεστημενο χωρις πολυ εκτονωση
και να μην χρειαζεται να πηγαινω συνεχεια κτηνιατρο
αυτο θα ητανε το ιδανικο για εμενα
ευχαριστω
Δεν θες σκύλο ( έτσι το βλέπω εγώ ), θες ένα σόνικο με εγγύηση κλπ

Attachments

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.342
8.082
Δεν θες σκύλο ( έτσι το βλέπω εγώ ), θες ένα σόνικο με εγγύηση κλπ
αυτο
και αν δεν θες αυτο παρε ενα μαλινουα..χαλλλλλλλλλλαρα ολη μερα να τα ξενει

Ειστε εκτος θεματος....:p Pug ζητα ο ανθρωπος

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Πάντως αν πάρεις κουτάβι ετοιμάσου για τρελό κατουροχέσιμο και σφουγγάρισμα μέχρι τελικής πτώσεως. Θέλουν αρκετή δουλειά που παίρνει μήνες για να μάθουν να κάνουν τις ανάγκες τους έξω, κλαίνε και δεν κάθονται σε ένα σημείο με την καμία. Και τα παγκς δεν είναι αρνάκια, έχω δει μερικά διαβόλια πραγματικά. Βαριεστημένα είναι τα μεγαλύτερης ηλικίας σκυλιά, μπορείς να βρει μικρόσωμα μεγαλύτερης ηλικίας που αναζητούν σπίτι και που γίνονται απίθανοι σύντροφοι.

Απο αυτά που περιγράφεις συμπεραίνω ότι δεν είναι η κατάλληλη φάση της ζωής σου αυτή για να πάρεις σκυλί και ιδίως κουτάβι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog