Proplan Robust or Royal canin Giant Puppy?

mspooky

Member
5 Απριλίου 2013
17
2
36
Λέρος
Έχω ένα κουτάβι Νέας Γης, 4 μηνών. Αυτή τη στιγμή τρώει την pro plan original puppy. Σκέφτομαι να αλλάξω ή σε robust ή να πάω σε royal canin giant puppy. Αν κάποιος εχει κάποια γνώμη για τις παραπάνω τροφές... Ευπρόσδεκτες! Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!

mspooky

Member
5 Απριλίου 2013
17
2
36
Λέρος
Γιατί υπάρχουν αυτές οι τροφές συγκεκριμένα για μεγαλόσωμα και επιπλέον η Royal Canin εχει ενίσχυση για την υγεία των αρθρώσεων (γλυκοζαμινη και χονδροιτινη)

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Γιατί υπάρχουν αυτές οι τροφές συγκεκριμένα για μεγαλόσωμα και επιπλέον η Royal Canin εχει ενίσχυση για την υγεία των αρθρώσεων (γλυκοζαμινη και χονδροιτινη)
Σου είπε ο εκτροφέας σου οτι πρέπει να αλλάξεις την τροφή η το έκανε κάποιος άλλος;

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Καραμέλα ο εκτροφέας βρε Φωτεινή...
Προφανώς πρέπει να τον συμβουλευόμαστε σε κάποια θέματα, κυρίως όταν έχουν άμεση σχέση με τη ράτσα (ανησυχίες σχετικά με προβλήματα υγείας, ανάπτυξης κλπ) αλλά μια τροφή θέλει να αλλάξει ο άνθρωπος, σιγά !

mspooky, το σημαντικό είναι να "κάθεται" μια τροφή καλά στον σκύλο σου. Στον δικό μου έχω δώσει τις περισσότερες απο τις "καλές" τροφές και του έχει κάτσει καλύτερα απο όλες μια μέτρια που την αγόρασα τυχαία επειδή δεν έβρισκα τη δικιά μου και είχα ξεμείνει. Προσωπικά θα έλεγα αν δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτήν (τρίχωμα, κόπρανα, ενέργεια,εξετάσεις) δε χρειάζεται να αλλάξεις.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Καραμέλα ο εκτροφέας βρε Φωτεινή...
Προφανώς πρέπει να τον συμβουλευόμαστε σε κάποια θέματα, κυρίως όταν έχουν άμεση σχέση με τη ράτσα (ανησυχίες σχετικά με προβλήματα υγείας, ανάπτυξης κλπ)
Για αυτό ακριβώς πρόκειται. Ο εκτροφέας ξέρει καλύτερα τη φυλή του και τι χρειάζεται ένα κουτάβι στην ηλικία που είναι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog