presa canario

Χριστινα06

New Member
18 Ιουνίου 2008
1
0
www.dogocanario.hu
Gia sou! :)

My name is Χριστινα :) I am from Hungary. My mother is from Greece :) So. I am half-greek. I am sorry that I write to you in English. The truth it, that I spoke in Greek only once. But the teachers did not allow it in the school unfortunately and I forgot everything quasi in this manner. :( But very many things come back when I travel into Greece into my memories. I go to be on holiday this year to you. I wait for it very much already! I adore you! :) :D

So. I have a Presa Canarios. This is my website: ---------------------------
I can bring pictures here if you want it. And I ask for your help. I am asking you, tell a story about the Greek dogs. You can show pictures to me, what kind of dogs there are at you?
--------------------------------------------------------------------------------
Google translate:

Gia ΣΟΥ! :)

Το όνομά μου είναι Χριστινα :) είμαι από την Ουγγαρία. Η μητέρα μου είναι από την Ελλάδα:) Λοιπόν. Είμαι μισά ελληνικά. Λυπάμαι που μπορείτε να γράψετε στα αγγλικά. Η αλήθεια είναι, ότι μίλησα στην ελληνική μόνο μία φορά. Αλλά οι καθηγητές δεν της επέτρεπαν στο σχολείο, δυστυχώς, και ξέχασα τα πάντα σχεδόν με αυτόν τον τρόπο. :(Αλλά πάρα πολλά πράγματα να επανέλθει όταν θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα σε αναμνήσεις μου. Πάω να είναι σε διακοπές φέτος για εσάς. I περιμένουν ήδη πάρα πολύ! I adore! :):D

Έτσι. Έχω ένα Presa Canarios. Αυτό είναι δική μου ιστοσελίδα: -----------------------------------------------Μπορώ να θέτουν εικόνες εδώ αν θέλετε. Και ζητώ τη βοήθειά σας. Σας ρωτώ, πέστε μια ιστορία για τα ελληνικά σκυλιά. Μπορείτε να προβάλετε εικόνες σε μένα, τι είδους σκύλοι υπάρχουν σε εσάς;

Η δημοσίευση διορθώθηκε. Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις εμπορικών links καθως και links εκτροφείων.

welcome on board :D :wink:

Nidas

New Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
2
0
athens
ειναι πολύ ενδιαφέρουσα ράτσα (κάπως δύσκολη-επίμονη στον χειρισμό απο άπειρο ιδιοκτήτη). το μεγάλο θέμα ειναι όμως που βρίσκει κανείς εκτροφέα και τι είδους σκυλιά έχει. ακριβώς επείδή ειναι σπάνια σχετικά στην περιοχή μας, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις να αγοράσεις σκύλο του οποίου η εκτροφή έγινε με προβληματικά κριτήρια και τα σκυλιά που προκύπτουν δεν φέρουν καν τα βασικά αρχικά χαρακτηριστικά της ράτσας. για τα στανταρντς δες http://www.dogocanarioclub.org/faqs.htm