Presa Canario-Perla

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
πως σας φαινεται το νεο παιχνιδακι μας????

την λενε Περλα,ειναι σχεδων 2 μηνων,ζυγιζει 4,750,ειναι μια κουκλα κ ειναι η βαφτησιμια μου κ ιδιοκτησιας ενος πολυ καλου φιλου μου ,του βαγγελη!
ειναι ζωηρη, σαν κουταβι,ειναι δαγκανιαρα κ περιεργη!οταν μεγαλωσει θα γινει μοντελο!α κ ηλεκτρολογος!το καλωδιο του συναγερμου ....ειπε το ποιημα!!!!φαινεται στην δευτερη φωτο,στο βαθος την ωρα που απαγγελει!!!!

_DSC0159..jpg_DSC0183..jpg
_DSC0213..jpg _DSC0139..jpg
_DSC0161..jpg

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχα αχ είναι και τσαχπίνα!

Να την πατήσεις μια που δαγκώνει το σκατό!Χαχαχα λατρεύω να νευριάζω ένα κουτάβι με τα τσιμπήματα μου!Είμαι ο εφιάλτης των κουταβιών!

Ήξερε τι έκανε με το καλώδιο!Τι συναγερμοί και μ#$#!$ιες μπαμπά, από εδώ και πέρα έχεις εμένααααααααα!

Να σου ζήσει η βαφτιστήρα σου χαζονονέ και να ζήσει και του μπαμπά της!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχα φαίνεται η μικρή από το βλέμμα και από τις εκφράσεις...έστω και από φωτογραφίες!Είναι σπίρτο!Κράουυυ...κατευθείαν ψητό!Δεν καταλαβαίνει Χριστό!

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
:(:Dνα σου ζηση τα καλυτερα ατιμη τεχνολογια πως ανεβαζετε τις φωτογραφιες εγω ζω σε πληρη ασχετοσινη δεν καταλαβαινω το προσπαθησα αλλα γιοκ χρειαζομαι σεμιναρια.Και παλι the best

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Να φύγεις νονέ και να έρθει ο χαζομπαμπάς στο θέμα....Απαράδεκτο:D:D:D

Να του ζήσει, κουκλί είναι:)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Πολυ ωραιο κουταβακι! Προβλεπεται ''θερμο'' καλοκαιρι για τον φιλο σου το Βαγγελη...:D