Presa Canario : Lilly, ο δεύτερος σκύλος μας

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Αποκτήσαμε σήμερα το δεύτερο σκύλο μας, τη Lilly.
Περίπου 4 χρόνια μετά την απόκτηση του Molder (Dobermann), σήμερα ήρθε στην οικογένειά μας η Lilly, θηλυκό Presa Canario 5 μηνών.

Την αγοράσαμε από το εκτροφείο Di Drago Canario στην Κρήτη.
Ο εκτροφέας ήταν από την πρώτη στιγμή εξαιρετικά κατατοπιστικός, πρόθυμος να απαντήσει σε κάθε ερώτησή μου, για μια φυλή για την οποία γνώριζα πολύ λίγα.

Γονείς της μικρής μας Lilly, είναι :

πατέρας : Bestia de Rojoyoro
Facebook

μητέρα : Florina el Presa Gran Canaria
Facebook

και ο παππούς.....Inai de CanMuc
https://www.facebook.com/photo.php?...88254700.63838.100002016141894&type=1&theater

Προσβλέπω στη βοήθεια των κατόχων Presa του forum

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Αμάν!!!!! Έχεις δίκιο ghelly.
Hold it (που είπε ο Lee Van Cleef στον Clint Eastwood σε μία από τις κλασικότερες ατάκες του κινηματογράφου)

Facebook

Απαραίτητη επεξήγηση : η Liily εμφανίζεται στις 6 φωτογραφίες ακριβώς ΜΕΤΑ το άλογο. Όχι πριν.
Επίσης - και για να μη λέμε πράγματα που δεν έχουμε κάνει - οι φωτό αυτές έχουν ληφθεί από τον εκτροφέα της και όχι από εμένα. Τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσω φωτό από το νέο της σπίτι

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Συγγνωμη, αλλά όταν λες που είναι οι φωτογραφίες, εννοείς ότι δεν βλέπεις καμία; Για να τις δεις πρέπει ΠΡΙΝ να έχεις συνδεθεί στο FB.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μα τις φωτογραφίες από το σπιτι θέλω!!! ;)
Κούκλα ειναι πάντως και στις μετά το αλογο φωτογραφίες! :p

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Κάτσε ντε!!!! Όλα θα γίνουν. Κάνει και ζέστη πανάθεμά την.... Θα φωτογραφίσω και θ' ανεβάσω

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Έχεις δίκιο spyv, θα το κάνω αργότερα το βράδυ ή αύριο. Καταπληκτικό το bull. Αυτή η φυλή μου αρέσει πάρα πολύ.

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.572
5.994
Πειραιάς
Έχεις δίκιο spyv, θα το κάνω αργότερα το βράδυ ή αύριο. Καταπληκτικό το bull. Αυτή η φυλή μου αρέσει πάρα πολύ.
σε ευχαριστω πολυ, αλλα δεν ειναι δικη μου η σκυλιτσα :) !

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Agis να σου ζήσει η πιτσιρίκα.

Φαντάζομαι ότι θα είναι γλύκα, αλλά θα περιμένω κι εγώ τις εκτός fb φωτό, για να χαρώ.

Με τον άλλο σου σκύλο, πως τα πάνε μέχρι στιγμής;

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καλησπέρα Άγη κ καλωσόρισες:) Να τη χαίρεσαι την κούκλα σου. Λατρεύουμε Presakia*agapoylas**agapoylas**agapoylas* κ ας είναι λιιιιιιίγο ζόρικα:) Πώς κατέληξες στην συγκεκριμένη φυλή? Θα παρακολουθώ το θέμα σου με πολύ αγωνία, γιατί κ εγώ ενδιαφέρομαι για την απόκτηση ενός presa*agapoylas**agapoylas**agapoylas*, αν κρίνω ότι μπορώ ν ανταπεξέλθω:D

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.

Όντως Valter το Di Drago Canario είναι πολύ καλό εκτροφείο. Ο εκτροφέας Βαγγέλης Δρακάκης είναι εξαιρετικός άνθρωπος, πρόθυμος να μιλήσει, να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις. Όμως μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι και υποχρέωση του κάθε σωστού επαγγελματία, ανεξαρτήτου είδους εργασίας.

Εννοείται mareco ότι θα ανεβάσω φωτογραφίες. Για τη σχέση της τώρα με το Molder, το αρσενικό μας Dobermann. Κοίταξε, δεύτερη μέρα σήμερα που η μικρή (η Lilly) είναι μαζί μας. Οπότε το χρονικό διάστημα είναι εξόχως μικρό, για να μου επιτρέψει να αποκτήσω σαφή άποψη.

Από τα μέχρι τώρα όμως διαβλέπω θετική γενικά ανταπόκριση από το Molder.
Χθες βράδυ, για παράδειγμα, στο δάσος που είχαμε πάει τη βραδινή μας βόλτα, ήρθε ένα καλοπροαίρετο Labrador να παίξει με τα σκυλιά μου.

By the way, ο Molder το ξέρει το Labrador. Το έχει δει πολλές φορές.
Τι έγινε λοιπόν; Το Labrador ήρθε με λίγη περισσότερη φόρα από τη συνηθισμένη προς τη Lilly. Έγινε ο χαμός!!! Πήγε ο Molder να τον κομματιάσει. Μιλάμε mareco, ο χαμός. Αν δεν έμπαινα στη μέση, θα επακολουθούσε η σφαγή του Δράμαλη, όπου πολύ δύσκολα θα έβλεπα το Labrador στο ρόλο του Κολοκοτρώνη!!!

Ευχαριστώ πολύ Sofouli για τα καλά σου λόγια.

Silver, μου κάνεις μία ερώτηση, που πραγματικά δεν είναι εύκολη η απάντησή της. Τι εννοώ. Παρατηρώ ότι αυτή η ερώτηση γίνεται σχεδόν πάντα σε όσους αποκτούν νέο σκύλο. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ προς αποφυγή παρεξήγησης ότι πολύ καλά κάνεις και με ρωτάς και δεν με ενοχλεί καθόλου.
Απλώς λέω ότι αν σου απαντούσα "επειδή μου αρέσει", δηλαδή σου έδινα μία απάντηση που αυτονόητα συμβαίνει (αλλοιώς πως γίνεται να πάρω μία φυλή που ΔΕΝ μου αρέσει!!), δεν νομίζω να σε ικανοποιούσε.
Να σου πω λοιπόν τι μου έκανε "κλικ" που λέμε.

Είχαμε πάει πέρυσι με τη γυναίκα μου και τις κόρες μου στη διεθνή έκθεση του ΚΟΕ στο Marathon Land. Εκεί λοιπόν τα πρωτοείδαμε και μας άρεσαν.
Φέτος τον χειμώνα επισκεφτήκαμε κάποια εκτροφεία και μας άρεσαν πολύ. Να φανταστείς οι δύο κόρες μου, 18 & 16 ετών έπαιζαν μαζί τους σαν να γνωριζόντουσαν χρόνια. Και μιλάμε για μεγάλα Presa.

Αυτό ήτανε. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήρανε το δρόμο τους.
Αν με ρωτήσεις βέβαια γιατί δεν πήραμε θηλυκό Dobermann - και που στην χώρα μας, αυτήν ακριβώς τη στιγμή έχει γίνει μία γέννα πανευρωπαϊκού επιπέδου* (για εμάς τους "Ντοπερμανάδες" που γνωρίζουμε) - απάντηση ΔΕΝ ΕΧΩ να σου δώσω.

* για αυτονόητους λόγους δεν αναφέρω τη συγκεκριμένα γέννα που έγινε. Όποιος όμως θέλει να μάθει συγκεκριμένα, ας μου στείλει pm.

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Silver, μου κάνεις μία ερώτηση, που πραγματικά δεν είναι εύκολη η απάντησή της. Τι εννοώ. Παρατηρώ ότι αυτή η ερώτηση γίνεται σχεδόν πάντα σε όσους αποκτούν νέο σκύλο. ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ προς αποφυγή παρεξήγησης ότι πολύ καλά κάνεις και με ρωτάς και δεν με ενοχλεί καθόλου.
Απλώς λέω ότι αν σου απαντούσα "επειδή μου αρέσει", δηλαδή σου έδινα μία απάντηση που αυτονόητα συμβαίνει (αλλοιώς πως γίνεται να πάρω μία φυλή που ΔΕΝ μου αρέσει!!), δεν νομίζω να σε ικανοποιούσε.
Να σου πω λοιπόν τι μου έκανε "κλικ" που λέμε.

Είχαμε πάει πέρυσι με τη γυναίκα μου και τις κόρες μου στη διεθνή έκθεση του ΚΟΕ στο Marathon Land. Εκεί λοιπόν τα πρωτοείδαμε και μας άρεσαν.
Φέτος τον χειμώνα επισκεφτήκαμε κάποια εκτροφεία και μας άρεσαν πολύ. Να φανταστείς οι δύο κόρες μου, 18 & 16 ετών έπαιζαν μαζί τους σαν να γνωριζόντουσαν χρόνια. Και μιλάμε για μεγάλα Presa.

Αυτό ήτανε. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήρανε το δρόμο τους.
Αν με ρωτήσεις βέβαια γιατί δεν πήραμε θηλυκό Dobermann - και που στην χώρα μας, αυτήν ακριβώς τη στιγμή έχει γίνει μία γέννα πανευρωπαϊκού επιπέδου* (για εμάς τους "Ντοπερμανάδες" που γνωρίζουμε) - απάντηση ΔΕΝ ΕΧΩ να σου δώσω.

* για αυτονόητους λόγους δεν αναφέρω τη συγκεκριμένα γέννα που έγινε. Όποιος όμως θέλει να μάθει συγκεκριμένα, ας μου στείλει pm.
Όχι Άγη εγώ πρώτη φορά κάνω αυτή την ερώτηση σε σενα ακριβώς γιατί όπως εξηγώ θέλω κ εγώ ν αποκτήσω presaki:) Είναι απόλυτα λογικό κ φυσικό ν αναπτύσει κάποιος αδυναμία σε μια συγκεκριμένη φυλή. Να μας λες σχετικά με τη συμβίωσή σας.:D

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Εννοείται Silver. Και όποτε θες μπορείς να τα δεις από κοντά και τα 2 σκυλάκια μου. Γιατί για εμένα, πάντα θα είναι τα σκυλάκια μου. Ανεξαρτήτου μεγέθους, φυλής και ηλικίας

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Εννοείται Silver. Και όποτε θες μπορείς να τα δεις από κοντά και τα 2 σκυλάκια μου. Γιατί για εμένα, πάντα θα είναι τα σκυλάκια μου. Ανεξαρτήτου μεγέθους, φυλής και ηλικίας
Αλήθεια? Θα το ήθελα κ σ ευχαριστώ πάρα πολυ:)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Ειναι πανεμορφη να την χαιρεσαιιιι :D Θελω κι αλλες πολλες φωτο. Ειναι ενα γιγαντοκουταβο! Ευχομαι να περνατε ολοι πολυ ομορφα και να χαιρεσαι και τα 4 παιδακια σου :p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97