Premium τροφή

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
OPTIMDOG,κονσερβα πρεμιουμ με 60% κρεας σε διαφορες γευσεις ,γνωριζεται κατι γι αυτες?

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
απλα θα σου πω κατι γενικο μιας και δεν ξερω την κονσερβα αυτη.
σε μια κουβεντα με γνωστο που δουλευει σε εταιρια που εχει τροφες μου ειπε να μην δινω ποτε μα ποτε κονσερβα στον σκυλο μου..
για τυχον παρεξηγησεις κανει και αυτη η εταιρια κονσερβες.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
απλα θα σου πω κατι γενικο μιας και δεν ξερω την κονσερβα αυτη.
σε μια κουβεντα με γνωστο που δουλευει σε εταιρια που εχει τροφες μου ειπε να μην δινω ποτε μα ποτε κονσερβα στον σκυλο μου..
για τυχον παρεξηγησεις κανει και αυτη η εταιρια κονσερβες.
Κανονικα αυτο ισχυει για της κονσερβες- οτι ειναι σαν την ξηρα- μονο που αγοραζεις και και 80% νερο μαζι.
Υπαρχουν οστοσο και καλες κονσερβες τυπου Terra Canis, Rinti, Landfleisch klp- που περιεχουν σκετα κρεατα.
Αλλα αυτες ειναι και καπος ακριβες και κυμαινονται στο 1.50-2.50 ευρω για τα 400 γρ.!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
μα για κονσερβα μιλησε
οσο για το νερο που λες συμφωνω και το γραφει πανω 70% υγρασια πχ..

εμενα μου ειπε ακριβως....παρε μια κονσερβα και βαλτην στον φουρνο,μετα απο λιγο δεν θα εχεις ουτε το 1/3 της κονσερβας.

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
παιδια ρωταο γιατι με ζοριζη με το φαγιτο ,εχω γραπσει αρκετες φορες, και πσαχνομε αρκετα ,γενικοσ της αρεσει το μαγιρευτο ,αλλα καπειες φορες θελει τις αλαγες τις :mad:,με εχει πεθανειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κ ειναι 5,5 μηνων ακομα :confused:

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
βαλε στην ξηρα λιγο γιαουρτι και ανακατεψε την και δεν θα αφησει τιποτα

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
αχχχχχχχχχχχχ τασο μου το εκανα και δεν αφησε τιποτα γεια 2 μερεσ μετα εγλιφε μονο το γιαουρτι, την αφισα νιστηκια μια μερα τιποτααααααα ανακατεπσα με ζομο την κσειρα για 2 μερεσ παλι και κσαναααααααααα το μονο που τισ αρεσει ειναι τιροπιτα με φυλο κρουστας ανακατεμενο με την ακανα ,αλλα δεν βγενει καθε μερα ,οικονομικα ενοω:confused: και παλι την βαριεται που και που......γεια 300γρ ακανα θελουμε ενα κιλο τιροπιτα με ανθοτιρο παρακαλο

Last edited:

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
χαχαχαχαχαχα
ε μετα αλλαξε τροφη η αστην τελειως νηστικη μεχρι να παρει αποφαση οτι θα το φαει γιατι μονο αυτο υπαρχει

bullkirkh

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
220
0
rodos
εχω δοκιμαση και ροαγιαλ πιστευεισ οτι αλακσε κατι ? αχαχαχαχαχαχα ευτιχως παντος απο κοκαλα ειναι καλη αλλιος δεν δικεολογουντε τα κιλα τις, εγω παντοσ εχασα κιλα :p

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
παιρνεις μια κονσερβα,, ανακατευεις ξηρα τροφη αρκετη μεσα να γινουν ενα,, της δινεις τη μεριδα της και το αλλο στο ψυγειο...
..
αλλος τροπος ,,, βρζεις κιμα η κρεας,, ανακτευει τον κιμα η το ζουμε με την ξηρα τροφη να γινουν ενα,, να μην μπορει να τα ξεχωρισει δηλαδη..
,,
αλλος τροπος ανακατευεις γιαουρτι,,
αλλος τροπος ανακατευεις γαλα εβαπορε χωρις αραιωμα με νερο..
,,
αν αποτυχουν ολα της δινεις σκετη ξηρα τροφη,,,
δεν θα τη φαει την πρωτη μερα,,, οποτε η θα τη φαει τη δευτερη η την τριτη ημερα,,,
,,
μετα απο αυτο δεν θα της ξαναδωσεις τιποτε αλλο εκτος απο ξηρα τροφη,, γιατι μαθαινει σε αλλες γευσεις και μυρωδιες και δεν θα θελει να ξαναφαει ξηρα τροφη,,,,
..
εκτος και αποφασισεις να γινεις μαγειρας ==))