Pomeranian spitz κ προβλήματα ιεραρχίας

ma_modi

New Member
29 Ιουνίου 2011
2
0
Ο Jasper λοιπον είναι δύσκολος χαρακτήρας. Δυστυχώς έχουμε χάσει τον έλεγχό του.Ημουν πολύ ανεκτική και του έκανα κακό τελικά. Πιστεύει ότι είναι αρχηγός,μας δαγκώνει και συχνά αγνοεί τις εντολές μας. Θέλω να μας εμπιστευτεί και να ηρεμίσει. Ακολουθούμε τη μέθοδο της επιβράβευσης και όταν δεν ακούει ή δαγκώνει τον σηκωνουμε ψηλά.Εχουμε μιλίσει με εκπαιδευτή και μου απέκλεισε σχεδόν το ενδεχόμενο να μπορέσουμε να τον κάνουμε καλά μόνοι μας.Δώστε μου κάποιες ελπίδες γιατί δεν εχουμε τα χρήματα για μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση.

Last edited by a moderator:

willy_iml

New Member
21 Ιουνίου 2011
3
0
Ηλιούπολη, Αθήνα
Καλησπέρα σας. Μόλις συνειδητοποιήσαμε πως δημοσιεύσαμε το κείμενο σε λάθος κατηγορία...Αν μπορούν οι υπεύθυνοι να το μεταφέρουν στην κατηγορία "Εμείς και τα σκυλιά μας!".Ευχαριστούμε και χίλια συγγνώμη για την αναστάτωση!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
μια χαρα ειναι κ εδω το θεμα σου.καλως ηρθατε κ καλη υπομονη.νομιζω κ εγω πως πρεπει να κανετε μερικα μαθηματα με εκπαιδευτη.αν οχι ολα τα μαθηματα,εστω να σας βοηθησει να κανετε ξανα μια αρχη με το ζωο ,πιο σωστη αυτη τη φορα κ να μπειτε σε μια σειρα στην συμπεριφορα σας.

αν θες στο εμεις κ τα σκυλια μας,βαλε καμια φωτογραφιουλα του σκυλου να τον δουμε! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.252
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97