Pluto the Dachshund: New photos!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Εσύ τελικά έπαθες έρωτα με τον μικρό ε;
Τυχερός τελικά ο μπαγάσας :)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ωραιο το σκυλι,κουκλος και ο ιδιοκτητης.Εχω μια φιλη ελευθερη...:p

Ο πλουτο ειναι το σκυλακι απο τη stray που ειχαμε βαλει παλιοτερα φωτο για υιοθεσια;

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
Ναι, ναι το δηλώνω, έχω πάθει έρωτα με το σκύλο μου, έχω εξάρτηση! Είναι απίστευτο πλάσμα!
Ο Πλούτο είναι το σκυλάκι που πήρα από ένα φίλο μου ύστερα από μια ατελείωτη "μάχη" για το αν πρέπει να κοιμάται στο κλουβί, αν πρέπει να βγαίνει βόλτα κι άλλα τέτοια ωραία...
skylakos η φίλη σου είναι φιλόζωη; Γιατί ο Πλούτο έχει μάθει να κοιμάται στο κρεβάτι... ;-)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Α,συνωνυμια λοιπον.Παλι καλα που το πηρες εσυ.Κι αυτος το εδωσε,ε;Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα.;)

Ειναι,ειναι.Δε θα εχει προβλημα να κοιμαται ο Πλουτο στο κρεβατι,αρκει να κοιμασαι κι εσυ μαζι!:D

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
[FONT=&quot]Αφαιρέθηκε ως [/FONT][FONT=&quot]off[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]topic[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

Last edited by a moderator:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
[FONT=&quot]Αφαιρέθηκε ως [/FONT][FONT=&quot]off[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]topic[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]

Last edited by a moderator:

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
σας το χαλαω,αλλα θα σχολιασω τις φωτο :D:p:D.

Η τελευταια ειναι ολα τα λεφτα ! ( της καινουριας σου φωτογραφικης φυσικα :D )

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
superman τέλειος κι ο δικός σου! Είχα δει και παλιότερα φωτογραφίες του που είχε ανεβεί σε ένα πλυντήριο νομίζω για να ζεσταθεί... χα χα! Είναι τέλεια τα dachshund! Ναι γαυγίζει κι ο δικός μου. Είναι χαρακτηριστικό της φυλής! Αν και για dachshund μου έχουν πει οτι γαυγίζει λίγο. Προσπαθώ να του το κόβω όσο μπορώ, έχει και ένα γαύγισμα λες και γαυγίζει Pitbul. Δεν πάει το μυαλό σου οτι αυτή η φωνή βγαινει απο αυτό το σκατούλι! Έχει πάθει κι ο δικός σου εξάρτηση με εσένα; Εμένα και για νερό να σηκωθώ με κυνηγάει απο πίσω. Δένονται πολύ με τους ιδιοκτήτες τους!

iGeorge

Well-Known Member
2 Μαϊου 2010
143
3
41
Αθήνα
Σοφία σε ευχαριστώ! Είναι και το μοντέλο φυσικά... Θα ανεβάσω το απόγευμα και κανα δυο άλλες απο την ώρα του παιχνιδιού... Πολύ γέλιο λέμε!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
δεμενος αυτοκολητος 6 χρονια τωρα μου χει φαει τα συκωτια και απο γαβγιασμα αστα αμα ειναι εξω απο το σπιτι γαβγιζει και στον αερα!!!δεν ξερω αν στο χαλαω αλλα παρε μια φωτο και απο μενα που μαυ κανει ναζια
α και θερμοσυσορευτης ηταν ειναι κρυουλιαρης ο βλακας

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Κανένα βίντεο με καινούργιες περιπέτειες (πχ με καμιά νέα κουβέρτα:D:D:D:D) θα δούμε;:D:D

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
Superman, για τον Pluto πήγαινε το σχόλιο :)
Δεν έχεις δει ΤΟ βίντεο;; :confused::confused::eek::eek:
Το περιβόητο βίντεο;;:D:D:D:D:D

http://www.dogforum.gr/v3/showthrea...η-ώρα-του-ύπνου.-(Βίντεο)&p=251195#post251195
α δε το χα δει.μπερδευτηκα σορι
ρε γιωργο λες και βλεπω τον δικο μου σε καφε τις ιδιες μ.... κανει.ακομα και αυτο που οταν παει στο κρεβατι του πατσαβουριαζει τη κουβερτα με τα ποδια για να τη φερει στα μετρα του.η πλακα ειναι οτι εγω τον σκεπαζω μετα κιολας και προσπαθει να μεινει ακινητιος για να μην ξεσκεπαστει μονο η μυτη του φαινεται απο τη κουβερτα