Pincher: Η γνώμη σας μετράει!

Ζολωτας

New Member
5 Ιουνίου 2015
3
0
31
Έχω ένα pincher έξι χρονών το οποίο ενώ το βγάζω 5-6 φορές την ημέρα το βράδυ μου κατουραει πάνω στον καναπέ.. Αυτό συμβαίνει εδώ και 2 βδομάδες συνέχεια... Μήπως ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?

*Kiara*

Well-Known Member
12 Μαϊου 2015
475
698
Αθήνα
Καλησπέρα! Αν δεν το έχει ξανακάνει αυτό, αλλά το ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες, να πάτε στον κτηνίατρο. Οι αλλαγές στις συνήθειες της τουαλέτας σ ενα ενήλικο σκυλί που ξέρει πού πρέπει να τα κάνει, μπορεί να είναι ένδειξη ασθένειας. Είναι βέβαια πιθανό και κάποια αλλαγή στο σπίτι ή στις συνήθειές σας να το στρέσαρε. Παρόλα αυτά, πρώτα γιατρό να αποκλείσει κάτι οργανικό και μετά αναζητούμε την αιτία σε λόγους συμπεριφοράς, για να έχεις το κεφάλι σου ησυχο

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
41
Όταν λες κατουράει, κατουράει κανονικά ή απλώς βρίσκεις στάμπα με πιπί εκεί που κάθεται?

Ζολωτας

New Member
5 Ιουνίου 2015
3
0
31
Καλησπέρα! Αν δεν το έχει ξανακάνει αυτό, αλλά το ξεκίνησε πριν δύο εβδομάδες, να πάτε στον κτηνίατρο. Οι αλλαγές στις συνήθειες της τουαλέτας σ ενα ενήλικο σκυλί που ξέρει πού πρέπει να τα κάνει, μπορεί να είναι ένδειξη ασθένειας. Είναι βέβαια πιθανό και κάποια αλλαγή στο σπίτι ή στις συνήθειές σας να το στρέσαρε. Παρόλα αυτά, πρώτα γιατρό να αποκλείσει κάτι οργανικό και μετά αναζητούμε την αιτία σε λόγους συμπεριφοράς, για να έχεις το κεφάλι σου ησυχο
Ευχαριστώ για τη συμβουλή.. Τον πήγα στο γιατρό αλλά δεν βρήκε κάτι οπότε μου μένει να κοιτάξω τη συμπεριφορά του αν και τις τελευταίες μέρες δεν έχει ξανακάνει κατι

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
41
Πριν που ρώτησα για το αν κατουράει ή αφήνει στάμπα, εννοούσα αν υπήρχε το ενδεχόμενο εκεί που κοιμάται το σκυλί να του φεύγουν ούρα άθελα του ή αν τον έχεις πιάσει να κατουράει τον καναπέ κανονικά.
Αν κατάλαβα καλά τον κατουράει κανονικά, εφόσον ήταν για λίγες μέρες μόνο και μόνο πάνω στον καναπέ το μυαλό μου πάει ότι κάποιος ή κάτι έκατσε εκεί, πήρε μυρωδιά και το σκυλί δεν γούσταρε :rolleyes::rolleyes::rolleyes:.
Τσεκάρετε για κανα ποντικό στον καναπέ. :censored:.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog