PETA vs Crates

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι σοβαρα να παρω crate για τον Εκτορα και σημερα καθως εκανα την αναζητηση μου στο ιντερνετ επεσα καταλαθος πανω σε αυτο το αρθρο της PETA το οποιο λεει πως η εκπαιδευση με crate μακροχρονια δημιουργει προβληματα στον σκυλο.

Μετα απο ολα τα καλα που εχω διαβασει εδω και απο αυτα που μου εχουν πει εκπαιδευτες ξαφνιαστηκα και θα ηθελα να ακουσω την αποψη σας.

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
καλα η peta πιστευει οτι η εκθεσεις σκυλων ειναι βασανισμος... το crate σε πειραξε?
Να σου πω την αληθεια δεν γνωριζω πολλα για την PETA,μονο οτι εχει φιλοζωικες δρασεις και τιποτα παραπανω,απλα παραξενευτηκα γιατι αναφερει πως μελετες το δειχνουν αυτο.Δηλαδη να μην εμπιστευομαι την PETA jimbo;

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
την φιλοζωια ειναι πως την εκλαμβανετε ο καθενας. οι φιλοζωικες του εξωτερικου με τις ευθανασιες αν ηταν στην ελλαδα θα ειχανε φαει πετρα που θα ειχε παει συννεφο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Κοίτα η PETA είναι μια φιλοζωϊκή οργάνωση με πολύ ακραίες απόψεις.
Το χειρότερο βέβαια δεν είναι αυτό αλλά ο αριθμός σκύλων που έκανε ευθανασία το προηγούμενο έτος που πήρε μεγάλες διαστάσεις και κατηγορήθηκε πολύ για το γεγονός.
Τώρα για το crate εγώ μόνο καλά έχω δει από αυτό, δεν θα σου έλεγα να λάβεις υπόψη σου την PETA..

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Άλλες ενδιαφέρουσες μελέτες:

Διακοπή επίμονου λόξυγγα με δακτυλικό πρωκτικό μασάζ

Οι εξωτικές χορεύτριες έχουν περισσότερα κέρδη όταν είναι σε ωορρηξία

Γιατί οι τρυποκάρυδοι δεν έχουν κεφαλαλγίες

Γενικότερα υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα για μελέτη...και κυρίως με εκατομμύρια διαφορετικά αποτελέσματα...:)

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0
φιλοζωική η PETA?? 29.384 ευθανασίες και 19 υιοθεσίες ....

Peta Kills Animals
Αισχος...τοσο καιρο ειχα τελειως λανθασμενη εικονα.Ευχαριστω πολυ για το λινκ,με βοηθησε να καταλαβω τι εστι PETA.

Παμε να βρουμε crate τωρα και ποιος χ****κε για αυτα που λεει η PETA...:p

kiriakos22

Well-Known Member
26 Μαϊου 2012
224
0

Γενικότερα υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα και χρήσιμα πράγματα για μελέτη...και κυρίως με εκατομμύρια διαφορετικά αποτελέσματα...:)
Αχαχαχαχαχα....

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.746
7.269

Αχαχαχα! Ρε, αυτές είναι κανονικές δημοσιεύσεις σε peer reviewed περιοδικά-συνέδρια!

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ

χαχαχαχαχαχα δεν υπαρχει! κλαιω

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul