PET INTEREST snacks

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Έχει κανείς υπ'όψιν του τα snacks της Pet Interest; Τα είδα στον κτηνίατρο και είπα να τα δοκιμάσω. Δουλεύουν στην εκπαίδευση αλλά με προβληματίζει μήπως δεν είναι και τόσο υγιεινά (made in china, glycerin, not for human consumption). Η γνώμη σας;

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
γιατι πρεπει να χρησιμοποιεις "ειδικες" λιχουδιες για την εκπαιδευση?
γκουντα, ρεγγατο, ψωμακι, παριζακι, κοτοπουλο βραστο και χιλια δυο αλλα φαγωσιμα που εχεις ηδη μεσα στο σπιτι σου, κανουν μια χαρα αν τα κοβεις μικρα κομματακια και μαλλον κοστιζουν και λιγοτερο...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
και ας μην μένουμε μόνο στα φαγώσιμα.. μην ξεχνάμε ότι έχουμε σκυλάκια τα οποία δαγκώνουν με μανία επιφάνειες... ακόμα και παιχνίδια κινέζικης προέλευσης καλό είναι να αποφεύγονται !

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
γκουντα, ρεγγατο, ψωμακι, παριζακι, κοτοπουλο βραστο και χιλια δυο αλλα φαγωσιμα που εχεις ηδη μεσα στο σπιτι σου, κανουν μια χαρα αν τα κοβεις μικρα κομματακια και μαλλον κοστιζουν και λιγοτερο...
Το ψωμί και το τυρί δεν είναι τροφές κατάλληλες για σκύλο οπότε καλό είναι να αποφεύγονται :)

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ακριβώς αυτό είχα διαβάσει, nfeel, και μπήκα σε σκέψεις. Τα αγόρασα μια φορά αλλά τα πέταξα σύντομα γιατί ψαχνόμασταν με τις διάρροιες. Πριν μισό μήνα είδα ότι τα έδινε η κτηνίατρος για λιχουδιές. Και πριν λίγες μέρες είπα να ξαναγοράσω ένα σακουλάκι αφού τα εμπιστεύεται η γιατρός. Με βολεύουν κυρίως γιατί μπορώ να τα βάλω στην τσέπη χωρίς να γίνω χάλια.

Όμως δεν μου πολυγεμίζουν το μάτι και είπα να τα googlάρω και έπεσα πάνω στις ανακοινώσεις για παρτίδες με μελαμίνη και δεν ξέρω κι εγώ τι... Αυτό με το babybell δεν το είχα σκεφτεί. Δε λιώνει στην τσέπη;

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Το ψωμί και το τυρί δεν είναι τροφές κατάλληλες για σκύλο οπότε καλό είναι να αποφεύγονται :)
σιγουρα ειναι καταλληλοτερες απο ενα snack του εμποριου και στις ποσοτητες "λιχουδιας" δεν πιστευω οτι δημιουργουν προβληματα.

Αα! μην ξεχασω το αξεπεραστο βραστο συκωτακι! (Εντυπωσιακο για την εκπαιδευση αλλα μυριζει το χερι)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
@DOOM_NX
Για τροφές κ σχετικά μην ακούς τους κτηνιάτρους αν θες την γνώμη μου,επαφίεται αποκλειστικά σε εσένα τι νομίζεις εσύ ότι είναι καλλύτερο κ φυσικά θέλει σχετικό ψάξιμο.
Δεν νομίζω να υπάρχει κτηνίατρος που να ισχυρίζεται ότι είναι κακό αυτό που έχει.Όλοι θα πουν ότι έχουν τις καλλύτερες τροφές αλλά λίγοι θα έχουν δίκιο.
Επίσης κατά την δική μου προσωπική γνώμη θα έπρεπε να απαγορεύεται το εμπόριο από κτηνιάτρους όπως γίνεται με όλους τους άλλους γιατρούς.Ο οδοντίατρος πχ απαγορεύεται να σου πουλήσει οδοντικό νήμα η οδοντόβουρτσα.Έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει κ με τους κτηνιάτρους(εκτώς από τα ιατρικώς απαραίτητα φυσικά)για να μπορούν σαν επιστήμονες που είναι να δίνουν πιο αντικειμενικές γνώμες.

Kimon

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2012
284
0
σιγουρα ειναι καταλληλοτερες απο ενα snack του εμποριου και στις ποσοτητες "λιχουδιας" δεν πιστευω οτι δημιουργουν προβληματα.

Αα! μην ξεχασω το αξεπεραστο βραστο συκωτακι! (Εντυπωσιακο για την εκπαιδευση αλλα μυριζει το χερι)
Δεν έκανα σύγκριση με την κάθε λιχουδιά, που μπορεί να είναι από τη χειρότερη μέχρι την καλύτερη αλλά για τη διατροφική αξία του ψωμιού και του τυριού στο διαιτολόγιο ενός σκύλου έστω και σε μικρή ποσότητα. Σίγουρα αν είναι πραγματικά μικρή και σε όχι συχνή βάση δεν είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά αφού το βραστό κοτόπουλο είναι πιο κατάλληλο για ποιο λόγο να φάει ψωμί και τυρί αφού οι κτηνίατροι λένε το αντίθετο;

Σχετικά με τους κτηνιάτρους που πουλούν τροφές θα συμφωνήσω, οπότε καλύτερα να παίρνουμε τη γνώμη κάποιου που δεν πουλάει.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Σ'αυτό θα συμφωνήσω, nfeel... Είναι χαζό να μην μπορείς να πάρεις μια αντικειμενική γνώμη όσον αφορά τις σκυλοτροφές από κτηνιάτρους... Δεν έχουν όλοι την υπομονή και το χρήμα να δοκιμάσουν όλες τις σκυλοτροφές και πόσο μάλλον την εμπειρία να κρίνουν αν ταιριάζει στο σκυλί ή όχι... :(

Στο θέμα μας, ψάχνω κάτι που να μπορώ να το έχω σε κομματάκια όλη μέρα μαζί μου...

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
όταν εκπαιδεύαμε τη Νάνα αναρωτιέμαι που ξόδεψα περισσότερα στον εκπαιδευτή ή σε έμμενταλ :D

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
το ψωμί μια χαρά κατάλληλη τροφή είναι!!
από το να δίνεις μπισκοτάκια και άλλα σχετικά του εμπορίου, καλύτερο είναι το ψωμί και το παξιμάδι!
καθαρίζουν και τα δοντάκια τους!!

για το τυρί και γενικά τα κασέρια είναι όπως κάτσει στο κάθε σκυλί..
άλλα το δέχονται και δεν τους προκαλεί προβλήματα και σε άλλα προκαλούν διάρροιες...

Καλά ο κτηνίατρος αν μου πει οτι η pedigree είναι καλή τροφή πρέπει να τον πιστέψω!??
Δεν τα ξέρουν όλα πια και αυτά που λένε πολλές φορές είναι για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα!
π.χ. αν πουλάει στο κτηνιατρείο του τα τάδε μπισκοτάκια για σκύλους, φυσικά και θα σου πει οτι το ψωμί δεν κάνει και να του δίνεις ειδικά μπισκοτάκια για σκύλους! Λεφτά θέλει να βγάλει!!

Last edited:

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Έχει κανείς υπ'όψιν του τα snacks της Pet Interest; Τα είδα στον κτηνίατρο και είπα να τα δοκιμάσω. Δουλεύουν στην εκπαίδευση αλλά με προβληματίζει μήπως δεν είναι και τόσο υγιεινά (made in china, glycerin, not for human consumption). Η γνώμη σας;

Προσωπικα να σου πω την αληθεια, μονο απο αυτο που λεει not for human consumption, δεν θα το εδινα. Δινει την εντυπωση οτι αυτα που χρησιμοποιουν για να το φτιαξουν ειναι τα χειροτερα... Μπορει να κανω και λαθος ομως. Εχει κατι αντιστοιχα η Royal τα οποια ειναι για εκπαιδευση...Δεν ειναι και ακριβα! Μηπως, λεω μηπως να πηγαινες εκει στα ''πιο σιγουρα'' ;

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Στο θέμα μας, ψάχνω κάτι που να μπορώ να το έχω σε κομματάκια όλη μέρα μαζί μου...
Από την εταιρεία Pet-Perfect θα ψάξεις να βρείς τον κωδικό Boxby stips, είναι γεύση ψάρι-κοτόπουλο. Είναι λωρίδες στενές, μακρόστενες και κόβονται πολύ εύκολα και διαρκούν όλη μέρα.
Από γεύση ??.......νομίζεις ότι τα χτυπάει ρεύμα.

Και μια άλλη εναλλακτική που χρησιμοποιώ είναι κοτόπουλο πανέ κομμένο σε μικρά κυβάκια, όπου εκεί γίνεται Ο πανικός, αλλά τα έχω για όσο διαρκέσει η προπόνηση.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
Με βολεύουν κυρίως γιατί μπορώ να τα βάλω στην τσέπη χωρίς να γίνω χάλια.
Εγώ παίρνω λουκάνικα τα κόβω μικρά κομματάκια και τα ψήνω μέχρι να σκληρύνουν στα μικροκύματα, polybag και τσέπι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Και ακόμη καλύτερα αν θέλεις κοτοπουλάκι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog