Το ψωμί και το τυρί δεν είναι τροφές κατάλληλες για σκύλο οπότε καλό είναι να αποφεύγονταιγιατι πρεπει να χρησιμοποιεις "ειδικες" λιχουδιες για την εκπαιδευση?
γκουντα, ρεγγατο, ψωμακι, παριζακι, κοτοπουλο βραστο και χιλια δυο αλλα φαγωσιμα που εχεις ηδη μεσα στο σπιτι σου, κανουν μια χαρα αν τα κοβεις μικρα κομματακια και μαλλον κοστιζουν και λιγοτερο...
σιγουρα ειναι καταλληλοτερες απο ενα snack του εμποριου και στις ποσοτητες "λιχουδιας" δεν πιστευω οτι δημιουργουν προβληματα.Το ψωμί και το τυρί δεν είναι τροφές κατάλληλες για σκύλο οπότε καλό είναι να αποφεύγονται
Δεν έκανα σύγκριση με την κάθε λιχουδιά, που μπορεί να είναι από τη χειρότερη μέχρι την καλύτερη αλλά για τη διατροφική αξία του ψωμιού και του τυριού στο διαιτολόγιο ενός σκύλου έστω και σε μικρή ποσότητα. Σίγουρα αν είναι πραγματικά μικρή και σε όχι συχνή βάση δεν είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά αφού το βραστό κοτόπουλο είναι πιο κατάλληλο για ποιο λόγο να φάει ψωμί και τυρί αφού οι κτηνίατροι λένε το αντίθετο;σιγουρα ειναι καταλληλοτερες απο ενα snack του εμποριου και στις ποσοτητες "λιχουδιας" δεν πιστευω οτι δημιουργουν προβληματα.
Αα! μην ξεχασω το αξεπεραστο βραστο συκωτακι! (Εντυπωσιακο για την εκπαιδευση αλλα μυριζει το χερι)
όταν εκπαιδεύαμε τη Νάνα αναρωτιέμαι που ξόδεψα περισσότερα στον εκπαιδευτή ή σε έμμενταλγιατι πρεπει να χρησιμοποιεις "ειδικες" λιχουδιες για την εκπαιδευση?
γκουντα, ρεγγατο, ψωμακι, παριζακι, κοτοπουλο βραστο και χιλια δυο αλλα φαγωσιμα που εχεις ηδη μεσα στο σπιτι σου, κανουν μια χαρα αν τα κοβεις μικρα κομματακια και μαλλον κοστιζουν και λιγοτερο...
Υπάρχουν ωραίες λιχουδιές από ψάρι χωρίς συντηρητικά ή "κακά" πρόσθετα.Στο θέμα μας, ψάχνω κάτι που να μπορώ να το έχω σε κομματάκια όλη μέρα μαζί μου...
το ψωμί μια χαρά κατάλληλη τροφή είναι!!Το ψωμί και το τυρί δεν είναι τροφές κατάλληλες για σκύλο οπότε καλό είναι να αποφεύγονται
Προσωπικα να σου πω την αληθεια, μονο απο αυτο που λεει not for human consumption, δεν θα το εδινα. Δινει την εντυπωση οτι αυτα που χρησιμοποιουν για να το φτιαξουν ειναι τα χειροτερα... Μπορει να κανω και λαθος ομως. Εχει κατι αντιστοιχα η Royal τα οποια ειναι για εκπαιδευση...Δεν ειναι και ακριβα! Μηπως, λεω μηπως να πηγαινες εκει στα ''πιο σιγουρα'' ;
Από την εταιρεία Pet-Perfect θα ψάξεις να βρείς τον κωδικό Boxby stips, είναι γεύση ψάρι-κοτόπουλο. Είναι λωρίδες στενές, μακρόστενες και κόβονται πολύ εύκολα και διαρκούν όλη μέρα.Στο θέμα μας, ψάχνω κάτι που να μπορώ να το έχω σε κομματάκια όλη μέρα μαζί μου...
Εγώ παίρνω λουκάνικα τα κόβω μικρά κομματάκια και τα ψήνω μέχρι να σκληρύνουν στα μικροκύματα, polybag και τσέπι και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Και ακόμη καλύτερα αν θέλεις κοτοπουλάκι.Με βολεύουν κυρίως γιατί μπορώ να τα βάλω στην τσέπη χωρίς να γίνω χάλια.