Pepper Bullmastiff

kaleidoscope

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
51
0
Μετα απο καποια καθυστερηση λογω μετακομισης και επερχομενης εγκυμοσυνης ! βρισκω χρονο να σας γνωρισω την Pepper bullmastiff εκτροφης του Νικολα Στρατικη .
Πατερας.Ch Green Dragon Estor
199970_175518673222&.jpg
Μητερα Aral
aral..jpg
pepper2 11-9-11sm&#9.jpg
3μηνων 21 ημερων

PA220609..JPG
6μηνων

PB230756small..jpg
7μηνων 15ημερων

Ευχαριστουμε ολους οσους βοηθησαν με τα γραφομενα τους σε αυτο το φορουμ , τους ελληνες και ξενους εκτροφεις που απαντησαν ( αλλα και αυτους που δεν απαντησαν) στις απανωτες ερωτησεις μας. Διοτι η αποκτηση ενος σκυλου απο το εξωτερικο ,με περιορισμενο budget δεν ηταν οτι πιο ευκολο. Καλη συνεχεια σε ολους ,οποτε μπορουμε θα ενημερωνουμε για την εξελιξη της μικρης .

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Να σου ζησει και να την χαιρεσαι για πολλα χρονια, επισης καλως ηρθες στο club των κατοχων bullmastiff.
O εκτροφεας που εμπιστευτηκες και πηρες την μικρη, τον θεωρω απο τους "καλους" εκτροφεις, εχω μιλησει μαζι του στο κοντινο παρελθον για τον δικο μου σκυλο και ηταν παραπανω απο προθυμος για οποιαδηποτε συμβουλη.

ΥΓ. Θελουμε και αλλες φωτο!!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Πωπωπωπω... Τα κορίτσια ρε παιδάκι μου έχουν άλλη γλύκα στη μουρίτσα τους! Να σας ζήσει κ να είναι πάντα καλά. Φιλιά στη μύτη πολλά!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φίλε kaleidoscope,

Από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις!
"Μπουλμαστιφάς", δηλαδή, έτσι? Καλώς ήλθες στο club!!!
Θα έχουμε αρκετά να λέμε...;)

Να σου ζήσει η Pepper και νάναι καλότυχη! Νάχει υγεία, χαρά... και, είμαι σίγουρος, θα σας δώσει ευτυχία, όση δεν φαντάζεστε!:)

Υ.Γ.1. Επειδή, αρκετά συχνά, αφήνω τη διαίσθησή μου να με καθοδηγεί... είναι πιθανό να συναντηθούμε στο εγγύς μέλλον...:cool:

Υ.Γ.2. Αυτό που κάνει μεγάλη αντίθεση, είναι το Komondor, στο avatar σου! Διχασμένος ως προς τις κυνόφιλες προτιμήσεις σου (όπως κι εγώ, εξάλλου)?:)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Μπαμπας-- μαμα ,αστερια .Δεν θα μπορουσε να μην ηταν αστερι και η μικρη σου.
Να ειναι τυχερη και να την χαιρεστε.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.403
10.586
Athens
Καλώς τη συνονόματη! Άμα το χει το όνομα πάντως ετοιμάσου για ...τρελά γλέντια! :D

kaleidoscope

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
51
0
Ευχαριστουμε για τις ευχες και το καλωσορισμα.
Johnk το avatar εχει να κανει με την αγαπη μας για τα ραστα , και ναι νομιζω οτι θα τα πουμε συντομα . Σε ευχαριστω για ολα.
PA220626..JPG
Αυτο θα ειναι το νεο avatar!!