PEDIGREE EXPORT

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Παιδια,πριν μερικες μερες μου ηρθε το pedigree export απο ιταλια.Ποιο καλο παιδι θα μου πει τι πρεπει να κανω για να δηλωσω τον καισαρακο στον ΚΟΕ?εχω 2 μερες που τηλεφωνω αλλα δεν μου εχουν απαντησει ...
Eπισης αν θελω να συμμετασχω σε καποια εκθεση ,μπορω να το κανω μονο με το pedigree export?

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
στελνεις το export pedigree στον ΚΟΕ και σου το ξαναστελνουν εχοντας γραμμενο πανω το ΒΕΚ, απο τη στιγμη που το παρουν και θελεις να πας σε εκθεση θα γραφεις πανω στην αιτηση συμμετοχης οτι η εγγραφη στον κοε ειναι υπο εκδοση και ολα μια χαρα

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μπορέις να συμμετέχεις και με το export pedigree σαν ξένη συμμετοχή, απλά ο ιδιοκτήτης θα μπει αυτός που αναγράφεται στο pedigree που συνήθως είναι ο εκτροφέας.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Μπορέις να συμμετέχεις και με το export pedigree σαν ξένη συμμετοχή, απλά ο ιδιοκτήτης θα μπει αυτός που αναγράφεται στο pedigree που συνήθως είναι ο εκτροφέας.
οχι, το εβγαλε κατευθειαν στο ονομα μου ,αυτος αναγραφεται απλως ως εκτροφεας των γονιων.Αυτο μου εξηγησε οτι γινεται (αν καταλαβα καλα) γιατι αποφευγουμε λιγο γραφειοκρατια και οντως το pedigree ηρθε μεσα σε 30 ημερες (αλλο που πηγε στο χωριο μου και η μαμακα μου το καταχωνιασε καπου και θυμηθηκε οτι ειχα γραμμα μετα απο κανα μηνα!).
Αρα μπορουμε να συμετεχουμε κανονικα.Thahks Κατερινα

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
πρεπει να παρεις ΒΕΚ αλλιως αυτο που λεει η κατερινα, οπως και να χει ακολουθησε τη διαδικασια που σου λεω για να γραφτει το σκυλι στον ΚΟΕ α θελει και 20 ευρωπουλα

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
στελνεις το export pedigree στον ΚΟΕ και σου το ξαναστελνουν εχοντας γραμμενο πανω το ΒΕΚ, απο τη στιγμη που το παρουν και θελεις να πας σε εκθεση θα γραφεις πανω στην αιτηση συμμετοχης οτι η εγγραφη στον κοε ειναι υπο εκδοση και ολα μια χαρα
και η διαδικασια αυτη ποσο παιρνει περιπου? επισης αν ,λεμε αν ,χαθει καπου στα απιστευτα ελληνικα ΕΛΤΑ τι γινεται?

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
πρεπει να παρεις ΒΕΚ αλλιως αυτο που λεει η κατερινα, οπως και να χει ακολουθησε τη διαδικασια που σου λεω για να γραφτει το σκυλι στον ΚΟΕ α θελει και 20 ευρωπουλα
καλα για τα 20 δεν ειχα αμφιβολια οτι θα υπηρχαν,η απορια μου ηταν απλως ποσα θα ηταν!
ευχαριστω κος

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Σε κανα μηνα περιπου θα στο στειλουν πισω, για να σαι σιγουρος στειλτο με courier ή πορτα πορτα
μαλλον courier θα παει...

zafcon_romel

Well-Known Member
25 Μαϊου 2009
112
1
Αγ. Σύλλας, Ηράκλειο
Το δικό μας το πήγα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και με πήραν τηλ. παρακαλώ να περάσω να το πάρω αμέσως μετά τα Φώτα. Δε θυμάμαι αν ήταν 20 ή 25€. Βέβαια τώρα τρέχουν και με την έκθεση, οπότε και τα τηλ είναι δύσκολα και φαντάζομαι θα υπάρξει μια καθυστέρηση.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Το δικό μας το πήγα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και με πήραν τηλ. παρακαλώ να περάσω να το πάρω αμέσως μετά τα Φώτα. Δε θυμάμαι αν ήταν 20 ή 25€. Βέβαια τώρα τρέχουν και με την έκθεση, οπότε και τα τηλ είναι δύσκολα και φαντάζομαι θα υπάρξει μια καθυστέρηση.
η φωτο απο κατω σημαινει οτι πηγατε κολυμπωντας?:)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
ισα ισα οταν υπαρχει εκθεση τα στελνουν γρηγοροτερα

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
To τρικ για να σου βγει σχετικα συντομα το ΒΕΚ ειναι να τον δηλωσεις σε καποια εκθεση του ΚΟΕ και να γραψεις πανω στην αιτηση στο χωρο που συμπληρωνεις το ΒΕΚ του σκυλου "υπο εκδοση". Εγω εστειλα 2 πεντιγκρι καποτε και ειχα δηλωσει τον εναν απο τους δυο σκυλους. Αποτελεσμα? Τα δυο πεντιγκρι ηρθαν πισω με διαφορα σχεδον 1,5 χρονου του ενος απο του αλλου σκυλου, γιατι το δευτερο σκυλι δεν το ειχα δηλωσει ποτε σε εκθεση και δε βιαστηκαν να το εγγραψουν στα μητρωα

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
To τρικ για να σου βγει σχετικα συντομα το ΒΕΚ ειναι να τον δηλωσεις σε καποια εκθεση του ΚΟΕ και να γραψεις πανω στην αιτηση στο χωρο που συμπληρωνεις το ΒΕΚ του σκυλου "υπο εκδοση". Εγω εστειλα 2 πεντιγκρι καποτε και ειχα δηλωσει τον εναν απο τους δυο σκυλους. Αποτελεσμα? Τα δυο πεντιγκρι ηρθαν πισω με διαφορα σχεδον 1,5 χρονου του ενος απο του αλλου σκυλου, γιατι το δευτερο σκυλι δεν το ειχα δηλωσει ποτε σε εκθεση και δε βιαστηκαν να το εγγραψουν στα μητρωα
1,5 χρονο? α καταλαβα,θα κανω αυτο που λες γιατι τα πραγματα μπορει να γινουν τελικα πολυ πιο αργα απο οτι φανταζομουνα...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
δεν ειναι τρικ η δηλωση σκυλου σε εκθεση και πραγματικα θα πρεπει να τον δηλωσεις ,το γνωριζουν αυτο οι ανθρωποι του συλλογου,δεν και καλα ξεγελιουνται,απλα βοηθουν ιδιοκτητες που θελουν να ασχοληθουν με την εκθεση και συντομευουν τη διαδικασια και θα αναφερεις στη δηλωση οτι ειναι export και μετα υπο εκδοση ΒΕΚ ,ΚΟΕ
και κατι αλλο το microchip σε ποιανου ονομα ειναι ? το εχεις δηλωσει στο κτηνιατρο σου ? γιατι για να ερθει ο σκυλος απο ιταλια ειχε ναι μεν τσιπακι, αλλα συνηθως οι εκτροφεις τσιπαρουν τα κουταβια για να μπορουν να ταξιδεψουν αλλα δεν τα δηλωνουν , δινουν τα χαρτια για το τσιπακι, και την ευθυνη της δηλωσης ιδιοκτητη στοιχειων στις κτηνιατρικες αρχες αναλαμβανουν οι νεοι γονεις

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Δεν ειναι τρικ???? Πες με στενομυαλο αλλα δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο. Στη δικη μου την περιπτωση γιατι πηρε ΒΕΚ μονο ο ενας σκυλος οταν ειμαι ηδη ιδιοκτητης σκυλων που συμμετεχουν σε εκθεσεις και εκτροφεας με καταχωρημενη επωνυμια εκτροφειου?
Για να μη χαθουν τα χρηματα της συμμετοχης ομως, επισπευδουμε τη διαδικασια εκδοσης του ΒΕΚ σε σκυλια που εχουν δηλωσει συμμετοχη σε εκθεση. Σιγα μην απαντησουν οτι δεν προλαβαινουν να εκδοσουν ΒΕΚ και στειλουν τα χρηματα πισω...Τι μου λες τωρα?Ηταν κοπος αφου πηρε ΒΕΚ το ενα σκυλι να παρει και το αλλο?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
οταν γινεται αυτο (κουταβι σε εκθεση) βγαινουν τα pedigree βεβαια ολης της τοκετοομαδας ,και αν δεν ειναι περιπτωση να τρεξει κουταβι στην εκθεση και καθυστερησουν τα pedigree και ποιο το προβλημα δηλαδη ?

ρε παιδια γιατι παντα να ειστε αρνητικοι ,βεβαια ειναι χαρακτηριστικο των ελληνων ,αλλα ελεος πια