Pansion σκύλων...

pako16

New Member
24 Ιουνίου 2011
3
0
καλησπερα...θα ηθελα αν ξερετε να με βοηθησετε σχετικα με pansions που να νιωθω ηρεμη κ ασφαλης σχετικα με τη φυλαξη του τσιουαουα μου...η περιοχη μου ειναι αθηνα.

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
http://www.catsndogs.gr/

Αφοβα,ανεπιφυλακτα......αβασανιστα,αβαδιστα κλπ κλπ! :p

Σοβαρα τωρα....εξαιρετικη πανσιον απο πλευρας εγκαταστασεων,πολυ καλο προσωπικο,συνεργασια με την Royal οποτε οποιον κωδικο και να 8ες αυτον θα δωσουν,πολλα χρονια στον χωρο(νομιζω μετρανε μια 15ετια)...και συγκριτικα με αλλες....πολυ καλες τιμες!

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Ολα όμορφα, αλλά...πάρκο εξωτικών ζώων!...γιατί να έχει;

Αν ηταν δικη μου η επιχειρηση.....ναι 8α σου απαντουσα ακριβως και θα σου ελυνα οποια απορια....αλλα προς το παρον...δεν!
Νομιζω ομως πως εχει τηλεφωνα επικοινωνιας για οποια διευκρινηση!
Παρ'ολα αυτα....εχουν αδεια για τα ζωα που εχουν στο κτημα τους,τα οποια ομως προοριζονται για Ι.Χ.!Οπως και την μοναδικη αδεια απο το υπ.Υγειας για νεκροταφειο μικρων ζωων!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.802
20.123
Σκοπεύεις δηλαδή προς το μέλλον...; Να σ'έχουμε στα υπόψιν από τώρα :p

Μην την παίρνεις προσωπικά την ερώτηση/απογοήτευση. Στον αέρα την έκανα.
Προσωπικά, μου λειτουργεί αποτρεπτικά αυτή η πληροφορία, στο να πάω σαν πελάτης. Ολα τα άλλα, ακούγονται πάντως πολύ καλά.

Eammon

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2010
516
0
Αθηνα
Οκ...ολα καλα....αλλα προς τι η απογοητευση??
Δεν εχεις καποιον φιλο-γνωστο πχ που εχει μια μινι φαρμα με ζωα?Και δε μιλαω μονο για κοτουλες και κουνελακια???
Ετσι ειναι κ εκει!Ειναι μια οικογενειακη επιχειρηση....μεσα σ εναν μεγαλο χωρο...οπου εκτος απο την πλευρα οπου λειτουργει η πανσιον μεσα σ αυτον τον χωρο εχουν και καποια αλλα ζωα!Δεν καταλαβαινω που ειναι το κακο....ειλικρινα!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
φιλοξενώ σκυλάκια στο σπίτι μου φυσικά ελεύθερα και πάμε και βόλτα :)
αλλα πρέπει να είναι ή κοριτσάκι ή αγοράκι στειρωμένο

rigo

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2011
292
0
φιλε μου παω στοιχημα(και δεν ειναι στημενο απο τον μπεο :Ρ:Ρ:Ρ)οτι αν κανεις μια αναζητηση θα καλυφθεις ΠΛΗΡΩΣ απο τη θεματολογια του φορουμ που ειναι τεραστια!!!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
www.ilovedogs.gr

Δεν εχω παει , αλλα ανηκει σε εναν φιλο και στην γυναικα του και η σχεση τους και αντιμετωπιση τους προς τα ζωα οσα χρονια τους γνωριζω ειναι υποδειγματικη.

Ριξε μια ματια

-Jerry-

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2011
48
0
Helliniko Athens
καλησπερα...θα ηθελα αν ξερετε να με βοηθησετε σχετικα με pansions που να νιωθω ηρεμη κ ασφαλης σχετικα με τη φυλαξη του τσιουαουα μου...η περιοχη μου ειναι αθηνα.
Για δες κι αυτο. πολυ φιλικοι ανθρωποι και μεγαλη εμπειρια σχεδον 25 χρονια ... http://www.holidayanimals.gr/

jasonp66gr

Well-Known Member
15 Οκτωβρίου 2008
83
62
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
Το ίδιο κι εγώ. Δεν το συζητάω...
Περάσαμε από κοντά να δούμε τον χώρο και να μιλήσουμε με τους ανθρώπους, η πρώτη εντύπωση από τους ανθρώπους είναι πολύ καλή και από την εικόνα του χώρου αν και υπήρχαν πολλά ζώα παρατηρήσαμε καθαριότητα, τάξη.
Η αίσθηση που μας έμεινε είναι ότι υπάρχει ασφάλεια και φροντίδα, θα τον αφήσουμε υποχρεωτικά για τέσσερις μέρες και θα επανέλθουμε με τα σχόλια μας.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk