Oscar & Juanita ένα απίθανο δίδυμο

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Είπα να ανοίξω θεματάκι για τα μωρά μου να βάζω εδώ τις φωτογραφίες μας και τα βιντεάκια:):)
Για όσους δεν μας γνωρίζουν να πω πως ο Όσκαρ είναι ο "μεγάλος" μας γιος;) είναι 9 μηνών ζυγίζει περίπου 12 κιλάκια και είναι μαυρούλης με άσπρα παπουτσάκια. Για φύλακας δεν κάνει σε καμιά περίπτωση μιας και η χαρά του δεν περιγράφεται όταν μπαίνει άνθρωπος στο σπίτι..τον τρελαίνει στα φιλιά και τις αγκαλιές!!:p:pΒέβαια εγώ προσπαθώ να του το κόψω αυτό γιατί με ενοχλεί κάθε φορά που έρχεται κάποιος να πηδάει σαν τρελό και να μου γκρεμίζει το σπίτι αλλά δεν το έχω καταφέρει ακόμα...
68563_1564941798459&.jpgDSC00285..jpgDSC00254..jpgP1010847..jpg433a..jpg

Η μικρή μας πριγκίπισσα μπήκε πρόσφατα στην οικογένεια είναι 3 μηνών, μικρόσωμη μια μικρή χνουδωτή μπουκίτσα με έντονο ταπεραμέντο και μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της και στα λούτρινα:p
έχει ξεκάνει 4 μέχρι τώρα. Μάλλον θα γίνει μακρύτριχη αλλά δεν είμαστε σίγουροι ακόμα όπως και να έχει είναι μια κούκλα
θα ανεβάσω φωτογραφίες της στη συνέχεια :)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλημέρα! είναι και τα δύο πανέμορφα!!!! ειδικά στη 2η φωτο του Oscar που έχει το λευκό αρκούδι στο στόμα, έχει ένα βλέμμα πολύ "ένοχο"!! χαχαχαχαχα
η δε μικρή είναι για τρελό ζούμπιγμα (οχι πως ο "μεγάλος" δεν είναι)!!!! :p

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Να τα χαιρεσαι και τα 2.
καλα το βλεμμα του μικρου στην φωτογραφια με το αρκουδι ειναι εντελως ουπς μας πιασανε!

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Καλημέρα! είναι και τα δύο πανέμορφα!!!! ειδικά στη 2η φωτο του Oscar που έχει το λευκό αρκούδι στο στόμα, έχει ένα βλέμμα πολύ "ένοχο"!! χαχαχαχαχα
η δε μικρή είναι για τρελό ζούμπιγμα (οχι πως ο "μεγάλος" δεν είναι)!!!! :p
χαχαχα!! Είναι το μόνιμο ένοχο βλέμμα του Όσκαρ και φυσικά το λευκό αρκούδι δεν υπάρχει πια το ξεκάναμε!!:p:p
Την μικρή την βλέπεις και σου έρχεται να την φας αλλά αυτή δεν θέλει πολλά πολλά θα έρθει όταν έχει εκείνη όρεξη:) είναι ντίβα...ενώ ο Όσκαρ τρελαίνεται για χάδια:D

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Να τα χαιρεσαι και τα 2.
καλα το βλεμμα του μικρου στην φωτογραφια με το αρκουδι ειναι εντελως ουπς μας πιασανε!
Ακριβώς..Ουπς την έκανα πάλι τη σκανταλιά μου.χαχαχα!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ !!! Να τα χαίρεσαι και να περάσετε πολλά υπέροχα χρόνια μαζί !!! :):):)

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Η μικρή επέστρεψε από την εξοχή με ενθύμιο αρκετά έντονο ξύσιμο, την έψαξα και δεν κατάφερα να βρω κάτι αλλά προληπτικά την ψέκασα με Frontline(δεν ξέρω αν επιτρέπεται που γράφω μάρκα) πρέπει να ψεκάσω μήπως και τον Όσκαρ χωρίς να έχει κάποιο σύμπτωμα; Καλού κακού;
Και ακόμα μια ερωτησούλα ξέρετε γιατί κλαίει η μικρή όταν την ξεκάζω; Την τσούζει αυτό το υγρό μήπως; Γιατί κάνει σαν να πονάει..

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
δοκιμασε να την ψεκασεις με απλο νερακι. Αν δεν κλαψει σημαινει οτι την ενοχλει το φαρμακο. Αν κλαψει σημαινει οτι την ενοχλει το ψεκασμα.

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
δοκιμασε να την ψεκασεις με απλο νερακι. Αν δεν κλαψει σημαινει οτι την ενοχλει το φαρμακο. Αν κλαψει σημαινει οτι την ενοχλει το ψεκασμα.
καλή ιδέα ευχαριστώ :)

maraki22

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2008
84
0
Τι ομορφα που ειναι Mαρακι! Και τυχερα που ανεβαινουν στο καναπε!
Εμεις δεν το επιτρεπουμε! ο καναπες ειναι μονο για τη γατα και για εμας :p
Ούτε εγώ ήθελα να ανεβαίνουν αλλά όλες μου οι προσπάθειες απέτυχαν οπότε πλέον τον μοιραζόμαστε....:)

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ούτε εγώ ήθελα να ανεβαίνουν αλλά όλες μου οι προσπάθειες απέτυχαν οπότε πλέον τον μοιραζόμαστε....:)
ειναι απολυτα σωστο οταν συμφωνουν ολοι με αυτο!!! το ασχημο ειναι σε καποια σπιτια που ο ενας τα διωχνει και ο αλλος τα αφηνει!