O Jimmy λεει γεια'χαρανταν!

lilDayDreamer

Member
13 Αυγούστου 2011
18
0
Γεια'χαρανταν λοιπόν! Έιμαι ο Τζίμη και είμαι ο πιο φανταααστικόοος σκύλος του κόοοσμου!Και μου αρέσει να τρέχω και να τρώω και μετά να ξανατρέχω και να δαγκώνω ότι βρω μπροστά μου (όσο τρέχω):DΈιμαι πολύ δυνατός και είμαι πελώριος! Είμαι πολύ μεγάλος γιατί η μαμά έχει κάτι αρκούδες στο σπίτι που εγώ άκουσα στην τηλεόραση οτί ειναι ποοοολύυ μεγάλες και εγώ είμαι πιο μεγαλος απο τις αρκούδες στο κρεβάτι της μαμας! :cool: Και ειμαι και ο πιο έξυπνος σκύλος του κόσμου! Όχι όχι δεν είμαι ψώνιο που λέει η μαμά ! στα αλήθεια ειμαι ο πιο έξυπνος σκύλος κοιτα κοίτα κοίτα! www.youtube.com/watch?v=rMcYhAApi_g , ε δεν ειμαι έξυπνος ε; ε; :D και το ξέρω ότι είμαι έξυπνος γιατί όταν είσαι έξυπνος σου δίνουν μπισκότα και εγώ περνω πολλάαααα μπισκότα όλη μέρα!! Αλλά τώρα είναι αργά πάω να χωθώ κάτω απο τα σκεπασματα στο κρεβάτι μου (μην ακούτε τα ψέματα οτι δεν είναι δικό μου και είναι του αφεντικού μου, φήμες!) γιατί πήγα και βόλτα σήμερα πρώτη φορά και κουράστηκα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kαλώς ήρθες Jimmy και γεια χαρά νταν και από μένα! Πες στην μάνα σου να βάλει καμιά φωτο της προκοπής στο άλμπουμ σου για να μπορέσουμε και εμείς να σε θαυμάσουμε και να σε χαίρεται είσαι υπέροχος!! επίσης πες της το κάτσε κάτω να το κάνει μόνο κάτσε και να μην το λέει πολλές φορές γιατί το καίει, και να μην το λέει σαν να συζητάει μαζί σου αλλά πιο κοφτά .
Πολύ ομορφο βιντεο:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Πανέξυπνος, να σου ζήσει :) !
Έτσι κι αλλιώς "κατσεκάτω" λέει η κοπέλα ρε παιδιά όχι "κάτσε κάτω", άρα μια εντολή δίνει. Στα άλλα συμφωνώ.
lilDayDreamer τι είναι πινσεράκι?

lilDayDreamer

Member
13 Αυγούστου 2011
18
0
Καλημέεερα:D Ευχαριστούμε και καλώς σας βρήκαμε και 'μεις!!
Εγώ δεν κοιμόμουν μέχρι τώρα Sea-mol!!:eek:Εγώ ξυπνάω πρωί πρωί για να τρέξω!Η μαμά όμως τα Σ/Κ δεν ξυπνάει γιατί δεν έχει σχολείο λέει η τεμπέλα! Και εγώ περίμενα να ξυπνήσει για να μου ανοίξει το pc γιατί δεν το χω μάθει ακόμα να το ανοίγω (αλλά που θα μου πάει!):D
Και τώρα την έβαλα να μου ανεβάσει φωτογραφίες στο αλμπουμ μου (δικο μου δικο μου δικο μου!) για να με θαυμάσετε :D

Τι λες καλε που όταν τρώνε δεν τρέχουνε;;:eek::eek: Τρέχουνε και παρατρέχουνε! Και όταν φάω τρέχω και όταν παίζω τρέχω και όταν ξυπνήσω και πρίν κοιμηθώ και πριν φάω και μετά και στον ύπνο μου καμιά φορά κουνάω τα πόδια μου και γαυγίζω γιατί βλέπω οτί μου κλέψαν τα μπισκότα μου και τρέχω να τους πιάσω!! Γιατί εσυ Σταματία δεν τρέχεις όοοολη μέρα;:eek:

Ααααα Κυβέλη εγώ τώρα έτσι το 'μάθα, τι φταίω
δηλαδή που έχω χαζό δάσκαλο να μαθαίνω και να ξεμαθαίνω; Οι ιδιοφυιες (σαν εμένα ) δεν κάνει να κουράζονται με τέτοια! Θα τις το πω όμως να το ξέρει και να μου τα λεει πιο κοφτά να μην μπερδέυομαι!

Πινσεράκι μου λένε είμαι αλλά εγώ δεν ξέρω σίγουρα γιατί δεν έχω κάτι χαρτιά που σου δίνουν λέει κάτι άνθρωποι αμα είσαι πινσεράκι κανονικό και πρέπει να ξέρουν λέει και τους παππούδες σου (εγώ ούτε που τους έχω δει αυτούς του παππούδες!)...Τι να σου πω τώρα ότι και να 'μαι ειμαι κούκλος πανάθεμά με!:cool:

Παω να τρέξω τώρα να κάνω σώματαρα Body-builder για να ρίχνω όλα τα κορίτσια μόλις μεγαλώσω!Γιατί εχτές στην βόλτα ειδαμε μια μεγάαααλη σκυλίτσα!! 1.000 φορές πιο μεγάλη απο τις αρκούδες που έχει η μαμά!Ειμαι και γω σίγουρος οτί όταν μεγαλώσω θα γίνω έτσι μεγάλος και όμορφος και θα παντρευτούμε!!:D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Τι λες καλε που όταν τρώνε δεν τρέχουνε;;:eek::eek: Τρέχουνε και παρατρέχουνε! Και όταν φάω τρέχω και όταν παίζω τρέχω και όταν ξυπνήσω και πρίν κοιμηθώ και πριν φάω και μετά και στον ύπνο μου καμιά φορά κουνάω τα πόδια μου και γαυγίζω γιατί βλέπω οτί μου κλέψαν τα μπισκότα μου και τρέχω να τους πιάσω!! Γιατί εσυ Σταματία δεν τρέχεις όοοολη μέρα;
Η Σταματια θελει να πει οτι καλο ειναι μετα το φαγητο να μην τρεχουμε(συστροφη στομαχου,το εχεις ακουστα) και τα ζωηρα σκυλουνια προσπαθουμε να τα περιορισουμε μετα το φαγητο και να μην τους δινουμε ερεθισματα για να τρεχουν!!!
Κανε μια βολτουλα απο το φορυμ να διαβασεις και να ενημερωθεις,εχει πολλα και ενδιαφεροντα θεματα!!
Καλως ηρθες και παλι!