O Goofy το Shar-Pei..

Docma

Member
20 Μαρτίου 2013
12
0
Πριν από κάποια χρόνια, απέκτησα ένα shar-pei αμφιβόλου προελεύσεως ,ο οποίος έμεινε μαζί μου για έναν χρόνο περίπου,όταν χάθηκε από πρόβλημα στην καρδιά.Ενας χρόνος συμβίωσης με την φυλή ήταν αρκετός για να συνειδητοποιήσω και να αποδεχθώ ότι αυτή η φυλή θα με συντροφεύει πάντα.
Μετά από πολύ ψάξιμο,και με μεγάλη επιφυλακτικότητα ,μιας και ο πρώτος μου σκύλος ταλαιπωρήθηκε από εντρόπιο, η αναζήτηση αξιόπιστου εκτροφέα,με οδήγησε στο εκτροφείο Precious hug, και επιτέλους ο φιλαράκος μoυ ο Goofy ,περήφανος γιος του Token(βλ.Crufts 2013), βρίσκεται κοντά μου σχεδόν 3 μήνες, 6 μηνών σε ηλικία πλέον,υγιέστατος,και ήδη 20 κιλά.
Καλώς σας βρήκαμε, και είμαι σίγουρος ότι μέσα από τις συζητήσεις του forum θα κερδίσει ο Goofy μου αλλά και εγώ ..

Attachments

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Καλώς τα ασιδέρωτα!!!!!!! :)

Εύχομαι η συμβίωση σας να είναι απροβλημάτιστη! Καλές συζητήσεις να έχουμε!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Να το χαίρεσαι το κουτάβι σου. Να είναι πάντα υγιές :)

k4ileb

Well-Known Member
25 Ιανουαρίου 2013
288
1
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες! να σου ζησει ο κουκλος σου!

Δεν γινεται να μην λατρεψεις αυτες τις ζαρες των SharPei !!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ειδικά η τρίτη μου αρέσει πάρα πολύ!

Ωραία κίνηση.... Αυτό που δε σχολίασα (και κακώς) είναι.... μα Goofy??????

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ειδικά η τρίτη μου αρέσει πάρα πολύ!

Ωραία κίνηση.... Αυτό που δε σχολίασα (και κακώς) είναι.... μα Goofy??????
Eλπιζω να μην ειναι ονομα και πραμα...Ωραιος παντως!Κριμα που ελαττωνονται οι ζαρες οσο μεγαλωνουν.Λατρευω που ειναι ζυμαρουληδες οταν ειναι κουταβια!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αυτα θελω να βλεπω!Απιστευτος ειναι!!Εγω αν ειχα σαρ-πει το ονομα που θα του εδινα ειναι michelin!Aπο το λαστιχοτετοιο του λογοτυπου...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
πολύ ωραίες οι φωτο!!!!

Πέρα απο τη ζάρα... το μουσούδι των σαρ πει είναι για πολύ ζούληγμα!

Γενικά πως είναι σαν χαρακτήρας? Πέρα από το σπινθηροβόλο βλέμμα που λες οτι έχει.... :rolleyes:

Docma

Member
20 Μαρτίου 2013
12
0
Καλή ιδέα το Michelin αν και όχι τόσο εύχρηστο :)

Από χαρακτήρα όπως θα έπρεπε να είναι ένα shar-pei. Πεισματαρης, που μεταφράζεται σε αρχηγικες τάσεις , και θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί δεν θέλει και πολύ να μας περάσει λουρι. Πολύ παιχνιδιαρης,ευφυεστατος,φιλικός αλλά ήδη έχει αρχίσει να δείχνει το ένστικτο του φύλακα στο χώρο μας..
Σε γενικές γραμμές δεν μας έχει προβληματίσει καθόλου αλλά γνώριζα από την αρχή την αρχηγική τάση της φυλής και τα όρια έχουν μπει από την Πρωτη μερα.Το θεωρώ πολύ σημαντικό για να μην υπάρχουν προβλήματα με τα συγκεκριμένα σκυλιά .