O Φρέντο ψάχνει οικογένεια!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη που παραβαίνω τους κανονισμούς και ανοίγω νέο νήμα, παρά που η υιοθεσία του Φρέντο δεν επείγει, αλλά ελπίζω να μη γκρινιάξετε πολύ.... ειναι ειδική περίπτωση ο Φρέντο, κι ας μην επείγει!:D:D

Ο γλυκύτατος σκυλάκος της φωτογραφίας βρέθηκε να περιπλανάται στους δρόμους του Πειραιά και μας ακολούθησε χαρωπός από το λιμάνι μέχρι το αυτοκίνητο, παρά το κουτσό του ποδαράκι. Μας ήταν αδύνατον να τον αφήσουμε, κι ετσι τον μαζέψαμε, τον ταϊσαμε, τον ποτήσαμε, τον μπανιάραμε, τον αποπαρασιτώσαμε, τον τσιπάραμε, και τώρα σας περιμένει να τον γνωρίσετε, να τον αγαπήσετε και να τον υιοθετήσετε!

O Freddo είναι περίπου ενός έτους, μεσαίου μεγέθους (22 κιλά, αν και πρεπει να πάρει ακόμα μερικά), αρνητικός στο καλααζάρ και στην ερλιχίωση, λατρεύει κυριολεκτικά τους ανθρώπους και τα πάει περίφημα με αρσενικά και θυληκά σκυλιά, καθώς επίσης και με τις γάτες! Παρά τις μέρες του στους δρόμους είναι εξαιρετικά ισορροπημένος χαρακτήρας, χωρίς ίχνος επιθετικότητας ή φοβιών. Είναι πολύ ήσυχος μέσα στο σπίτι, και εξαιρετικά τρυφερός και παιχνιδιάρης.

Θα είμαστε πολύ επιλεκτικοί στη υιοθεσία του Freddo γιατί πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο σκύλο, που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή! Ο Freddo φιλοξενείται προσωρινά σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων και θα δωθεί στειρωμένος. Για περισσότερες πληροφορίες και αν ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε τον υπέροχο αυτό σκυλάκο από κοντά, τηλεφωνήστε στο 6977 204346 ή στειλτε email στο [email protected]

Σημείωση: Το κουτσό ποδαράκι του Φρέντο, δεν έχει ακόμα γιατρευτεί τελείως και ενδέχεται να μην αποκατασταθεί πλήρως. Δε φαίνεται να τον ενοχλεί πάντως καθόλου, τρέχει και χοροπηδάει συνέχεια!

Last edited:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
φτιαξε λιγο τις θεσεις στις φωτογραφιες..
μου εκανες την σελιδα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αμάν ρε παιδιά, απο χτες μου τη λέτε για τις φωτογραφίες!!!! Στη δικη μου σελίδα φαίνονται καλές! Η μια κάτω απο την άλλη! Εσένα πως φαίνονται????

Η σελίδα σου φταίει! Να αλλάξεις σελίδα!!:p:p:p

Edit: Ορίστε, πέρασε και το τέταρτο και δε μπορώ να αλλάξω τίποτα πια.... ουυυυυυφφφφφφφφ.....

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
σε μενα φαινονται η μια διπλα στην αλλη και φυσικα το κειμενο για να διαβαστει, πρεπει να κανεις σβιιιιιιιιιιιιιιιιιιν δεξια (πως λεγεται:maria:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Tι να πω παιδιά..... αν είναι γενικευμένο το πρόβλημα και δε φταίει ειδικά η γαλάζιο (!!) πείτε μου να ξαναενοχλήσω τον admin.... (απο χτες ασχολείται με τις φωτογραφίες μου...).

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εγώ βλέπω μια χαρά, αλλά χρησιμοποιώ Mozilla. Όσο για το πόδι του Fredo, νομίζω θα γίνει καλά. Διάβαζα σήμερα την έκθεση του σωστικού ομίλου όπου γκρίνιαζαν για ίδιο τραύμα σε Αυστραλέζο που όμως έγινε τελείως καλά. Νομίζω ότι θα βρεις κάποιον για το Φρεντουλίνι.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog