O Λούπο φοιτητής στο εξωτερικό!

Georgios_Lupo

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
272
1
Thessaloniki
greece.pvybe.com
Ο Λούπο πάει για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό! Φεύγουμε Αμερική για το Κίνγκστον, Νεά Υόρκη από 06 Σεπτεμβρίου έως 29 Νοεμβρίου για disc dogging πρακτική και εκπαίδευση με τον Ron Watson!!!

http://www.facebook.com/#!/pawsitivevybe
www.pvybe.com!

lupo 2.jpg lupo3.jpg

Ναι Λούπο θα έρθεις και εσύ, μην κρύβεσαι στη βαλίτσα :p

lupo.jpg

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πολύ τυχερός ο Λούπο....που ξέρεις μπορεί να κάνει και καριέρα στην Αμερική!!! Καλη σας επιτυχία και εις ανώτερα!!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν επιτρέπεται...πόσο θα σας κοστίσει όλο αυτό??? Σκέφτομαι να στείλω τον Μπου ,μόλις γίνει 16 μηνών στη Γαλλία για εκπάιδευση εργασίας αλλά τα κόστη είναι σχεδόν απαγορευτικά...(στις παρούσες συνθήκες )...!!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Πολυ τυχερος ο Λουπο.
Ο 1ος Ελληνας Σκυλος με ντοκτορα!

Μπραβο σου και σενα Γιωργο που το πας το πραμα μερικα βηματα παραπερα!
Ευχομαι τα καλυτερα

Georgios_Lupo

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
272
1
Thessaloniki
greece.pvybe.com
Αν επιτρέπεται...πόσο θα σας κοστίσει όλο αυτό??? Σκέφτομαι να στείλω τον Μπου ,μόλις γίνει 16 μηνών στη Γαλλία για εκπάιδευση εργασίας αλλά τα κόστη είναι σχεδόν απαγορευτικά...(στις παρούσες συνθήκες )...!!
Θα μου κοστίσει μόνο τα αεροπορικά (800 ευρώ εγώ και 400 ευρώ ο Λούπο). Ο Ρον δεν παίρνει λεφτά για την πρακτική και θα μείνω σε αυτόν χωρίς νοίκι. Είναι ο εκπαιδευτής μας online πάντα από τον Οκτώβριο οπότε είμαστε και φίλοι πλέον, γι' αυτό και μας δέχεται για πρακτική. Δεν είναι μέρος της δουλειάς του, είναι εξαίρεση οπότε δεν χρεώνει κάτι. Είμαστε πολύ τυχεροί :)

Τι είδους εκπαίδευση εργασίας θα κάνει στη Γαλλία αν πάει;

balaso

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
234
24
Μπράβο Γιώργο, καλή επιτυχία και καλά να περάσετε.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Με ποία εταιρεία πετας και από που;
Ψάχνω και εγώ εταιρεία για Αγγλία αλλά ως τώρα οι τίμες είναι άστα να πάνε

Georgios_Lupo

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
272
1
Thessaloniki
greece.pvybe.com
Mε Αlitalia, Θεσσαλονίκη - Ρώμη - Νέα Υόρκη. Είχα κλείσει Delta αλλά δεν δεχονται σκυλιά σε υπερατλαντικές και το άλλαξα. Είναι πανακριβα τα σκυλια στο αεροπλανο εκτός και αν εχεις μικρο οποτε καποιες εταιριες δεχονται να ταξιδέψει μαζί σου στην καμπίνα. Έχεις corgi ή μου φαίνεται; Δεν ξέρω αν μπαίνουν στην κατηγορία μικρα τα corgi

Last edited:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Το ζόρι είναι να βρω πτήση από Θεσσαλονίκη που να δέχεται σκυλία και να παει Αγγλία.
Ως τώρα βρήκα μόνο την British και αυτή μόνο από Αθήνα και ζητάει 850 για το σκύλο αλλά αν βάλει και τα έξοδα να πάω εκεί ανέβαίνει αρκετά το ποσό

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Τα ίδια και η Αλιτάλια.

It is not allowed to transport pets in the cabin, in the hold, or as cargo to the United Kingdom and Ireland. .

Ευχαριστώ Λούπο πάντως καλές σπουδές και καλό ταξίδι, αντε και με Διδακτορικό.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εργασία για κυνήγι...θα κοστίσει περίπου 1500 η εκπάιδευση...βάλε και το πήγαινε έλα...του σκύλου και το δικό μου...μεταφορικά κλπ...ανεβαίνει πολύ!!! Αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κόπο γιατί ο μικρός έχει δείξει πάρα πολύ καλά δείγματα και είναι κρίμα να πάει χαμένος εδώ. Το συζήτησα με την εκτροφέα του και θα είναι φοβερή επιτυχία αν το καταφέρουμε να πάει , θα είναι ο πρώτος Ελληνικός σκύλος που θα το καταφέρει (Golden πάντα)...!!! Ερώτηση...η Αμερική δεν έχει 40 μέρες καραντίνα η λάθος κάνω?

Georgios_Lupo

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
272
1
Thessaloniki
greece.pvybe.com
Εργασία για κυνήγι...θα κοστίσει περίπου 1500 η εκπάιδευση...βάλε και το πήγαινε έλα...του σκύλου και το δικό μου...μεταφορικά κλπ...ανεβαίνει πολύ!!! Αλλά πιστεύω ότι αξίζει το κόπο γιατί ο μικρός έχει δείξει πάρα πολύ καλά δείγματα και είναι κρίμα να πάει χαμένος εδώ. Το συζήτησα με την εκτροφέα του και θα είναι φοβερή επιτυχία αν το καταφέρουμε να πάει , θα είναι ο πρώτος Ελληνικός σκύλος που θα το καταφέρει (Golden πάντα)...!!! Ερώτηση...η Αμερική δεν έχει 40 μέρες καραντίνα η λάθος κάνω?
Δεν εχει καραντίνα αρκει να κάνεις εμβόλιο λύσσας τουλάχιστον 30 ημέρες πριν το ταξίδι και φυσικά να έχει τα κατάλληλα έγγραφα