North American Indian Dog, ξέρει κανείς;

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
North American Indian Dog

Καλημέρα/καλησπέρα σας :)

Βρήκα μία ράτσα σκύλου που μου φαίνεται περίεργη(σκύλος είναι αυτό???)

Λέγεται North American Indian Dog αλλά δεν βρήκα τίποτα για αυτήν τη ράτσα..

Ξέρει κανείς τίποτα??

Μήπως προσπαθούνε να πουλήσουν λυκάκια ως δήθεν σκυλάκια??

Τσεχοσλοβακικό δεν είναι πάντος.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.132
4.824
Δε το εχω ξανακουσει... και απο οτι καταλαβα απο μια ματια που εριξα προκειται για τοπικη "φυλη" με μεγαλη ποικιλομορφια.
γιατι ειναι στην Ομαδα 5 ομως? ειναι αναγνωρισμενο απο την FCI ? δε νομιζω... θα μεταφερθει οποτε :)

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Τα συγκεκριμένα όμως μιάζουν για σκυλιά!
Facebook
Ενω τα σκυλιά του συγκεκριμένου που θεωρούνται north american indian dog δεν μιάζουν με σκυλιά ούτε και σε μέγεθος. :/

Δε το εχω ξανακουσει... και απο οτι καταλαβα απο μια ματια που εριξα προκειται για τοπικη "φυλη" με μεγαλη ποικιλομορφια.
γιατι ειναι στην Ομαδα 5 ομως? ειναι αναγνωρισμενο απο την FCI ? δε νομιζω... θα μεταφερθει οποτε :)
Οχ σωστά :p σκεύτικα πως επειδή είναι λυκοειδές θα μπαίνει σε αυτήν την ομάδα :p λάθος μου :p

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Aλλο αυτο που βλεπω στο πρωτο ποστ, και αλλα αυτα που ειδα στα λινκ που εβαλε η Scarlett. Εκτος απο ποικολομορφια, μπορει να χρησιμοποιουνε και ακραια δειγματα για να τραβηξουν την προσοχη καποιοιων που λατρευουν τα λυκοειδη...

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
Aλλο αυτο που βλεπω στο πρωτο ποστ, και αλλα αυτα που ειδα στα λινκ που εβαλε η Scarlett. Εκτος απο ποικολομορφια, μπορει να χρησιμοποιουνε και ακραια δειγματα για να τραβηξουν την προσοχη καποιοιων που λατρευουν τα λυκοειδη...
Μα καμία σχέση τα σκυλιά που είναι στο λινκ της scarlett με τα σκυλιά του συγκεκριμένου ''εκτροφέα'' της δήθεν φυλής. Άμα μπορείς τσέκαρε μία στο φατσοβιβλίο να τα δείς εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση και δεν μαρέσει καθόλου.. :/ Mark Klemperer | Facebook

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
ο συγκεκριμένος εκτροφέας είναι κυρίως <<γατας>>
ασχολείται παρα πολλά χρονια με τις hybrid cats
συγκεκριμένα
Lynx με Amerikan bobtail
και έχει κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ δουλειά !!!!

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
της δήθεν φυλής.
και το Τσεχοσλοβακικό έτσι το αποκαλούσαν πριν αναγνωριστεί!!
ότι δεν είναι αναγνωρισμένο δεν σημαίνει ότι είναι δήθεν............
π.x το Jack Russell για το KC δεν είναι φυλή...................

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αν αυτα τα υβριδια εξυπηρετουσαν κατι, οπως φυσικη προαρμογη, βελτιωση του ειδους κτλ, θα ειχε προλαβει να το κανει η φυση πιστευω. Τετοιες προσπαθειες για μενα ειναι χιμαιρες, ασχετα με το οπτικο αποτελεσμα που ομολογουμενως ειναι πολυ ομορφο τις περισσοτερες φορες, και τελικος αποδεκτης ειναι μονο η ανθρωπινη ματαιοδοξια.

Last edited: