new member!!! caniche

reignman

Active Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
38
0
γεια σας! με λενε γιωργο ειμαι 22 χρονων και εχω ενα θυληκο κανις μεσαιου μεγεθους. ειναι 4 χρονων τωρα.
Τωρα ειμαι στη διαδικασια επιλογης ενος σκυλου ο οποιος θα ειναι αποκλειστικα δικος μου (το κανις ειναι της οικογενειας ... το γεγονος οτι ακουει ποιο πολυ εμενα ενω δε του παρεχω ιδιαιτερες φροντιδες που το βασιζεται? μονο την χαιδευω , της κανω μασαζ και την παιζω)

Το σκυλι που εχω κατασταλαξει οτι θελο ειναι το Μπουλ Τεριε (οχι το σταρφορσαιρ)

οτι αλλα θελετε να μαθετε για εμενα απλα ρωτηστε :)

reignman

Active Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
38
0
ναι κειμαν!!!! εχω ξετρελαθει :oops: αλλα δυστιχως στον ΚΟΕ που πηρα μου λενε οτι δεν υπαρχει τιποτα :( :cry:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Στην Ελλάδα όσο έψαξα και εγώ δεν υπάρχουν οργανωμένα εκτροφεία για την ράτσα αυτή.Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν 2-3 σκυλιά της ίδιας ράτσας,τα ζευγαρώνουν και πουλάνε τα κουτάβια,αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό....εξαρτάται τι ζητάς.Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος αλλά για να μην είναι καταχωρημένα στον ΚΟΕ μάλλον δεν θα υπάρχουν :(

reignman

Active Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
38
0
δε θα διατυπωσα καλα! μου ειπαν δε υπαρχει τιποτα ΤΩΡΑ. τους λεω ποτε μπορει να υπαρξει κατι? και μου ειπαν μετα απο 2-3 μηνες...
εσυ το δικο σου (αν δε με παρασυρει η φωτο) απο που το πηρες?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κάνε και συ βρε reignman λίγη υπομονή! «Σκύλο θέλω, τώρα τον θέλω»! Αμάνννν!!! :dohh:
Εκμεταλλεύσου αυτούς τους μήνες εποικοδομητικά για να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς και να ενημερωθείς για τη φυλή! :wink:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
reignman said:
δε μπορεις να ξερεις ποσα χρονια κανω υπομονη :oops:
ποσα χρονια ομως ενημερωνοσουν ? :wink:

καλως μας ηρθες και ελπιζω μην μας ξεχασεις μολις το παρεις!!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
reignman said:
δε θα διατυπωσα καλα! μου ειπαν δε υπαρχει τιποτα ΤΩΡΑ. τους λεω ποτε μπορει να υπαρξει κατι? και μου ειπαν μετα απο 2-3 μηνες...
τι εννοείς δεν υπάρχει ΤΩΡΑ?Από τον ΚΟΕ δεν σου έδωσαν τηλέφωνα εκτροφείων?Σου είπαν από τον ΚΟΕ οτι δεν έχουν κουτάβια :roll:????

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
ROTTIE said:
Κάνε και συ βρε reignman λίγη υπομονή! «Σκύλο θέλω, τώρα τον θέλω»! Αμάνννν!!! :dohh:
Εκμεταλλεύσου αυτούς τους μήνες εποικοδομητικά για να κάνεις μια καλή έρευνα αγοράς και να ενημερωθείς για τη φυλή! :wink:

σωστή!!!Μου κάνει εντύπωση οτι ενώ είσαι ΤΡΕΛΟΣ με την ράτσα δεν είσαι ενημερωμένος για τα γενικα χαρακτηριστικα της ράτσας :( Δεν λέω να είσαι ειδικός,ειδικός δεν γίνεσαι ποτέ,αλλά να ξέρεις κάποια βασικά...Επίσης απ'ότι κατάλαβα μένεις με την οικογένειά σου,τους έχεις ρωτήσει αν θέλουν ένα σκυλί που εκεί που κάθεται ήρεμο σηκώνεται στα καλά καθούμενα και κάνει σπριντ μέσα στο σαλόνι παρασύροντας ότι βρει στο διάβα του? :lol: Εμείς το βρίσκουμε αστείο και γελάμε γιατί δεν έχουμε και τίποτα αξίας να μας σπάσει...η μητέρα σου θα έχει την ίδια εντύπωση?

reignman

Active Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
38
0
keyman said:
reignman said:
τι εννοείς δεν υπάρχει ΤΩΡΑ?Από τον ΚΟΕ δεν σου έδωσαν τηλέφωνα εκτροφείων?Σου είπαν από τον ΚΟΕ οτι δεν έχουν κουτάβια :roll:????
πηρα τηλεφωνο το σηκωνει μια κοπελα μου λεει "κυνολογικος ομιλος παρακαλω λεγετε" της λεω "θα ηθελα να μου πειτε εαν υπαρχουν εκτροφεις bull terrier" μου λεει "δε ξερω μισο"
μου δινει μια αλλη κοπελα ... επαναλβανεται ακριβως η ιδια "συζητηση" και μου λεει "δεν υπαρχει κανεις τωρα"
λεω "και ποτε θα υπαρχει?" μου λεει "σε 2-3 μηνες." αυτο.

reignman

Active Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
38
0
keyman said:
ROTTIE said:

σωστή!!!Μου κάνει εντύπωση οτι ενώ είσαι ΤΡΕΛΟΣ με την ράτσα δεν είσαι ενημερωμένος για τα γενικα χαρακτηριστικα της ράτσας :( Δεν λέω να είσαι ειδικός,ειδικός δεν γίνεσαι ποτέ,αλλά να ξέρεις κάποια βασικά...Επίσης απ'ότι κατάλαβα μένεις με την οικογένειά σου,τους έχεις ρωτήσει αν θέλουν ένα σκυλί που εκεί που κάθεται ήρεμο σηκώνεται στα καλά καθούμενα και κάνει σπριντ μέσα στο σαλόνι παρασύροντας ότι βρει στο διάβα του? :lol: Εμείς το βρίσκουμε αστείο και γελάμε γιατί δεν έχουμε και τίποτα αξίας να μας σπάσει...η μητέρα σου θα έχει την ίδια εντύπωση?
εχω ενημερωθει και εχω διαβασει μεσο ιντερνετ... αλλα ποτε μεσο καποιου forum ή να μιλησω με ανθρωπους για να ανταλλαξουμε αποψεις.
οτι ρωταω το ρωταω γιατι ειναι διαφορετικα να ρωτας και να μπορεις να παρεις απαντησει. απο το να διαβαζεις ενα βιβλιο ή να διαβαζεις μια σελιδα στο ιντερνετ.
σε καλυψα?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
reignman said:
εχω ενημερωθει και εχω διαβασει μεσο ιντερνετ... αλλα ποτε μεσο καποιου forum ή να μιλησω με ανθρωπους για να ανταλλαξουμε αποψεις.
οτι ρωταω το ρωταω γιατι ειναι διαφορετικα να ρωτας και να μπορεις να παρεις απαντησει. απο το να διαβαζεις ενα βιβλιο ή να διαβαζεις μια σελιδα στο ιντερνετ.
σε καλυψα?
πίστεψέ με πως και εγώ που είχα τις ίδιες πηγές ενημέρωσης στην αρχή, πριν αρχίσω να έχω επαφή με ιδιοκτήτες και εκτροφεις,έμεινα πολύ ικανοποιημένος :wink: όλα όσα έγραφαν και έλεγαν ήταν 100% αλήθεια :lol: Απλά πρέπει να ξέρεις τι να διαβάσεις....

reignman

Active Member
10 Σεπτεμβρίου 2007
38
0
λοιπον επειδη μου ηρθε ενα email ... καποιος μαλλον δε του αρεσαν αυτα που ειπα... και με "μπερδεψε" με καποιον που πιθανοτατα σας ειχε δημιουργησει προβληματα....

με λενε Γιωργο ειμαι απο ΝΙΚΑΙΑ ειμαι 22 και οποιος εχει αντιρησεις η οτιδηποτε μπορει να τσεκαρι τις IP μας και οτιδηποτε αλλο κοινο.

το account μου στο Myspace : http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=173962436

για αποφυγη "παρεξηγησεων" δε θα ξανα κανω ερωτησεις απο εδω και περα οκ ροτι?