Neo melos :)

Eliza

Member
9 Νοεμβρίου 2007
19
0
Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους και τα μωρά τους. Έπειτα από αρκετές διαφωνίες με τους γονείς μου και αρκετές συζητήσεις με το φίλο μου, αποφασίσαμε να πάρουμε ένα μικρό γαλλικό μπουλντόγκ με το όνομα Αίσα ή Περσεφόνη (το σκεφτόμαστε ακόμα, και μέχρι να γεννηθεί έχουμε αρκετό χρόνο). Για να προλάβω τυχόν απορίες, ναι έχει συζητηθεί ποιος θα είναι ο ιδιοκτήτης του ζώου από την αρχή και έτσι δεν θα τύχει να βρεθεί στο δρόμο. Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια από έμπειρους εκπαιδευτές (ή μη) σε γνώμες και απόψεις. Χαίρομαι που μπήκα στην μεγάλη παρέα σας...
:p

Eliza

Member
9 Νοεμβρίου 2007
19
0
Μιλού

Ξέχασα να σας αναφέρω ότι η πρώτη μου γνωριμία με ένα σκύλο έγινε όταν μεγάλωσε με την Μιλού μου, (κοκεράκι) που μας άφησε η καημένη και ελπίζω όχι με φριχτούς πόνους ( έφυγε στα 14, γριούλα και με καρκίνο). από τότε έχω φιλοξενήσει τρία ημίαιμα, τον Φρέντο, τον Μορφέα και την Νεφέλη, στους οποίους αφού τα εμβολίασα, τους βρήκα σπίτι όπου μπορώ να τα βλέπω (εκτός από τον Φρέντο, που ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να μην σηκώνει τηλέφωνα).

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες Eliza στο Dodforum! :p
Η αλήθεια είναι ότι με μπέρδεψες λιγάκι…
Από πού σκέφτεσαι να πάρεις το κουτάβι σου? Έχεις κάνει κράτηση σε γέννα εκτροφέα γαλλικών μπουλντόγκ?
Τι απορίες έχεις και χρειάζεσαι από τώρα τη βοήθεια εκπαιδευτών?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Kαλησπέρα elisa, το γαλλικό bulldog είναι μία αρκετά '' βολική'' ράτσα, αν προσέξεις κάποια προβλήματα υγείας που θα σου πούν οι ειδικοί μας στην ράτσα ... Frenchie και Vrmode, θα περάσεις πολύ καλά με το νέο σου σκυλάκι ... :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Καλώς ήρθες και από εμένα.

επίσης θα σου πώ ότι έχω τις ίδιες απορίες με την ROTTIE

Eliza

Member
9 Νοεμβρίου 2007
19
0
Aisha

Exo milisei me enan ektrofea pou apo olous osous exo psaksei (kai pistepste me einai polloi) itan o kaliteros kai prota elegxei ton idioktiti kai meta tou dinei zoo, pou pithanon na exei genna ton Genari... Apla gia ton ekpaideuti, epeidi exo akousei para polla tha ithela na matho an isxioun kapoia pragmata pou lene. Paradeigmatos xari oti den kanei na toys fonazeis katholou giati sto kratane maniatiko (simeiosi to sigkekrimeno to eipe "ekpaideutis" poy ekpaideuei ta zoa toy me ilektroforo kolaro), oti den epidexontai ekpaideusis kai oti den kanei na anebokatebainoyn skales katholoy logo skeletou. Oson afora ta problimata toys exo enimerothei pliros apo dvd, internet. Kirios apo oti gnorizo ta enoxlei para poli i zesti. Exoume idi apofasisei oti tha erxetai mazi mas opou kai na pigainoume, apla tha ellatosoyme tis epiloges mas (meri poy dexontai skilia kai exoun kai air condition). an kapoios gnorizei kati parapano eimai oli autia :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
πρώτον εαν και άρχισες καλλά μας τα χάλασες με τα greeklish.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ σε παρακαλώ

δεύτερον. αν και όποιοσδήποτε μπορεί να αυτοονομαστεί εκτροφέας ξέρω μόνο 2 στην Ελλάδα από τους οποίους για την 1 ΕΔΩ άκουσα άσχημα πράγματα.

περίμενε την γνώμη των ειδικών Frenchie και Vrmode

επίσης ο οποιοσδήποτε μπορεί να επικαλεστεί την ιδιότητα του εκπαιδευτή.

η χρήση του ηλεκτρικού κολάρου δεν τον κάνει αυτόματα κακό ή καλό εκπαιδευτή.

ψάξε πολύ.

ΔΕΣ δουλειά του ΚΑΙ ΟΧΙ τον σκύλο του.

έχεις χρόνο.

μην βιάζεσε

Eliza

Member
9 Νοεμβρίου 2007
19
0
Συγγνώμη για τα γκρικλις. Ψάχνουμε για γαλλικό μπουλντόγκ εδώ και ένα εξάμηνο περίπου και απορρίπτουμε συνέχεια. Έχω μιλήσει με την Frenchie τηλεφωνικώς σήμερα ( αν μιλάμε για το ίδιο άτομο) και από εκείνον έχει πάρει και αυτή την μικρή Εσμεράλντα. αν είναι η ίδια, είναι αυτή που μου πρότεινε αυτό το φόρουμ. Εσείς γενικά τι έχετε ακούσει και για ποια εκτροφέα λέτε;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ ήμουν στην Εθνική έκθεση που έγινε στο Marathon Land την περασμένη Κυριακή μαζί με την Frenchie, την Εσμεράλντα και τον εκτροφέα της Εσμεράλντας, ο οποίος είχε τις καλύτερες συμμετοχές στα γαλλικά μπουλντόγκ και να κέρδισε επάξια πολλές διακρίσεις.

Θαύμασα το κουράγιο του και την αγάπη που έδειχνε στα σκυλιά του αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος αγόγγυστα, αν και πρόσφατα εγχειρισμένος, ήταν στην έκθεση από το πρωί εώς το βράδυ. Σου τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Eliza

Member
9 Νοεμβρίου 2007
19
0
Ναι για τον συγκεκριμένο εκτροφέα μιλάω. Είναι καταπληκτικός σαν άνθρωπος και περιμένω σε δύο βδομάδες να τον συναντήσω από κοντά και να παίξω με τα μωρά του, καθώς και να συζητήσουμε. Αν θα μπορούσατε να μου πείτε κάποιες περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση, θα το εκτιμούσα πάρα πολύ :p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αν εννοείς τις διακρίσεις που πήραν τα σκυλιά του συγκεκριμένου εκτροφέα στην έκθεση, αρμόδια να σε κατατοπίσει είναι η Frenchie! :wink:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλος την Ελιζα!!

Ναι- εγω ειμαι η Frenchie- που μιλισαμε χτες!
Και ναι- η Rottie για τον Γιαννη μιλαει!

Τι να σου πουμε για την εκθεση?
Η "Blueberry Janoel" του Γιαννη πηρε την φυλη (Best of Breed) και η "Marylin Monroe de la Porta di Myconos" βγηκε 2η "Best Junior in Show".

Το καλυτερο αρσενικο ηταν επισης του Γιαννη, ηταν ο "Aramis de la Porta di Myconos".
Αλλα ετσι και αλλιος ηταν πολυ λιγος ο ανταγονισμος!
Μονο 2 αλλα γαλλικα, εκτος του Γιαννη συμμετεχαν!
Αλλα και πιο πολλα να ηταν- ειναι πολυ αξιολογα τα σκυλια του και μπορουν να ανταπεξελθουν παντου στον κοσμο στους στιβους και παντα θα ειναι στης πρωτες θεσεις, οπος εχει αποδειξει και πολυ συχνα.

Εδω http://dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=1195 θα βρεις και μερικες αναφορες και φωτογραφιες δικες μου για την εκθεση.

Παντος για οτι θες, για οποια απορια εχεις, μπορεις να με παρεις παντα τηλεφωνο, οπος στο ειπα και χτες!

Αλλα και εδω θα βρεις αρκετους ανθροπους να σε βοηθησουν στα διαφορα θεματα!